Bivakové místo pro rodinu

Dobrý den,

prosím, zda byste mi mohli poradit nějaké vhodné místo pro bivakování pro rodinu s malými dětmi (1,5 a 3,5 roky).

Hledám nějaký větší plac, aby si děti měly kde hrát, který je ideálně u lesa kvůli stínu a v nějaké rozumné vzdálenosti od auta někde na Vysočině nebo Jižní Moravě (např. Pasohlávky nebo řeka Jihlava ale i kdekoli jinde). Pochopitelně nemohu s malými dětmi přijet k vodě a půl dne hledat vhodné místo, takže bych byl rád, pokud by mi někdo poradil.

Děkuji.
Autor diskuse: P.rybar - Profil , 26.2.2024 všeobecné - ostatní
5 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nvalcha186 - Profil | Pá 8.3.2024 9:29:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

P.rybar >> Jsou to nepřející samotě, klidu a pohodě. U nás to je, bylo tam už více rybářů na týden a nikdo o nich ani nevěděl. Nevadí nám ohně na břehu, do auta 10 m, do vody 1 m, ani děti. My jsme na druhé straně rybníka a máme vše, jsme tam s celou rodinou a dětmi celé prázdniny. Jen malé děti by asi měly být přivázány na provaze, všude okolo samá voda. Velká a Malá Valcha.

NAiwen - Profil | Po 26.2.2024 12:48:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Poslední nějaké 3 roky pořádáme pro děti jednou nebo dvakrát do roka takový prodloužený víkend nebo celý týden pod stanem. Najdeme spíš menší soukromí revír s vhodným areálem. Jezdime několik otců s dětmi. Děti se vyřadí. Chytáme ryby. Koupeme se. Hrajeme hry. Soutěže atd. Večer ohniště. Jde o to že se dá sehnat soukromí revír který nabízí místo s pěkným místem i pro děti a přitom vzdálené od druhých rybářů, kteří by obtěžovali vás nebo vy je.

NLojzaH - Profil | Po 26.2.2024 12:29:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zkus aplikaci Bezkempu ! Používám ji docela často a kolikrát překvapí.

N$ - Profil | Po 26.2.2024 9:17:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kempy u Třeboňských rybníků, Staňkov apod. Jsi prakticky na břehu, ryby samozřejmě na opačné straně většinou.
Určitě se vyhni kempu u Tomášků, důvodů mnoho. U Čerta hodně 'na punk'... U Kosů dražší, ale dobrý chatky.
Byl jsem tam s dětmi X krát a neznám vhodnější lokaci k tomu, co popisuješ. Kdybys přemýšlel o jihu.....

Nretrívr - Profil | Po 26.2.2024 9:02:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, hledáš situaci, která je z říše snů a moc Ti přeji úspěch. Protože mám tuto situaci zažitou, ale před 35 lety, tak Ti rozumím. Ale již v té mé době to bylo velmi složité. Myslím, že jediná cesta vede přes kemp.
Nabízím velmi tichý kemp se slušným zarybněním, je to voda, kde si musíš koupit povolenku, lze i týdenní. To si ale na PC zjistíš, mají to tam. Přímo k vodě se nedostaneš, budeš od ní třeba cca metrů, možná by se něco dalo
i vymyslet. Já tam " bydlím " už asi přes dvacet let. Jde o kemp Lužany u Jičína. Je tam více možností. Vše si najdeš na internetu. Hodně štěstí, budeš ho potřebovat.