V Plzni chytnou rybáři i tříkilové pstruhy

Autor diskuse: rover - Profil , 17.4.2012

Pike - Profil | Út 17.4.2012 16:30:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lauri >> psal jsi o 10ti revírech po 3 500 Kč. Ty půjdeš na ty revíry 150x?
Co je lepší, to nevím. Pro někoho třeba to, že místo 3 500 Kč najednou dá 300 Kč v jeden den.
Někdo jiný si koupí roční povolenku na jeden revír a na druhé si bude kupovat ty denní povolenky. Někdo jiný si koupí roční povolenky dvě atd.
Tudle jsem byl v Aquaparku a za 3hodinové vstupné jsem dal pětikilo. Je to prima aquapark.
Tudle sem byl na bowlingu a hoďka mne stála tři sta.
Tudle sem byl na tenise, hodina v hale stojí 300 - 400 Kč.
Tudle sem si kupoval roční povolenku a ta mne stála 1600 Kč. Tedy 3x návštěvy aquaparku, 4 hodiny tenisu a 5 hodiny bowlingu. A od vody si dokonce odnesu i rybu nebo dokonce 3.
Do aquparku, na bowling a na tenis budu chodit tehdy, dokud na to budu mít. Pak budu hledat levnější aquapark, levnější bowling, levnější tenisovou halu. A když ani to nepomůže, budu chodit na petanque do parku, tenis nebudu hrát v hale atd. Takhle to má spousta lidí a nikdo se proti tomu nebouří, nestávkuje, nerozčiluje a bere to jako fakt.

Na druhé straně jsou rybáři, kteří předvádí to, co někteří kolegové a ty níže, když se na jeden revír z mnoha, které jsou prakticky zadarmo, aplikují trochu jiné podmínky. Zajímavé.

Lauri - Profil | Út 17.4.2012 16:12:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

AntonM >> většinou chytám na twistery, ale občas chytám i na hornety.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 17.4.2012 15:52:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A je to tady. Muškaři, ta chátra prohnaná zbohatlická, se vrhli na lobbing. Už to začíná. Takhle kdysi začínala kaprařina. Ale oni jim to kapraři nedarujou. Tripody o ně zpřerážej, klinikem jim ksicht poleptaj a ono je to přejde. Vše bude zase tak, jak má být a kapr se zaskví v každé říčce. To je ta správná cesta. Povolenka se zlevní, aby si jí mohli dovolit úplně všichni a bude hej