Moderní trendy EU

Diskuse ke článku Moderní trendy EU z blogu netipa.mrk.cz

Autor diskuse: Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil , 2.4.2012
Dále moderuje: Butchi Profil
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 26.4.2012 14:37:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Butchi >> pozval jsem tě jako spolumoderátora, aby jsi mi mohl dát poděkování

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 26.4.2012 13:08:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Makrelobíjec >> Omezování, omezování a zase omezování. Žádnej lov 24 hodin. To ani náhodou. Na řekách klidně nějaký úseky dva, tři roky hájit. Úplný zákaz rybolovu. Lov jenom na jeden prut. Prostě to těm rybářům maximálně ztížit a rybám ulehčit. Stop masivnímu vysazování kapra a tak dále. Ale to by si museli rybáři takříkajíc utrhnout od huby a to se jim nechce.

NLee-Haney - Profil | Čt 5.4.2012 20:36:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft >> Proč máš potřebu ty a jiní zde stále psát ten blábol jak ubývá rybářů a stěhují se na soukromáky?Ty máš vypracovanou nějakou takovou studii?Nebo je to zas jen jedno z hesel a výhružek ostrých?To je stále dokola to samé.Soukormáky vám nevoní a to jen kvůli ceně nic víc v tom není.Žádný odliv rybářů se nekoná,to je jen vaše zbožné přání jak to natřít svazovému rybolovu.Pamatuju si jak tu jeden psal že by se mohl udělat protest kaprařů že si nevemou povolenku na další rok a jak to svazu natřou.Škoda že zůstalo zas jen u bujné fantazie.A tak se boj přesouvá do tlachání na mrku a výkřiků do tmy v časopisech kde si někteří myslí že jsou kapří bohové a oni si to můžou dovolit.Někteří šli dál a předložili na boj proti řádu pomalovaný kýbl.

To kdo kolik dá do rybařiny je naprosto jeho problém a nikoho to nezajímá.Slouží to spíš jen na honění ega téhle skupiny.Kdo má víc vyfoceného harampádí ze všech úhlů v obýváku ten je in...

NButchi - Profil | Čt 5.4.2012 11:51:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft >>
Dovol mi podrobit tvůj příspěvek menší analýze.

"rovnou sere, že se navážíte do skupiny rybářů, že je hážete do jednoho pytle.."
-já jsem nikde nenapsal, že chytat kapry na určitou nástrahu je něco špatného nebo odsouzeníhodného. Diskutuje se o té skupině, která se ohání "Moderními trendy EU"

"svou krátkozrakou tupostí si vůbec neuvědomujete, že právě nějakou, nemalou skupinu rybářů kteří pro ten daný druh rybolovu mnohdy ročně vynakládají desítky tisíc vyšimy kecy opustili svazové vody a rybaří v zahraničí nebo na soukromých vodách a hlavně NEKUPUJÍ SI POVOLENKU."
-zanechat rybolovu na základě internetové diskuze je hysterický a infantilní čin. Nevěřím tomu, že by toho někdo byl schopen. Pokud ano, je to jen záminka, nikoliv příčina.
-kolik kdo dává do rybařiny je čistě jeho věc. A vůbec, já taky nikomu necpu, kolik mě stojí šňůry, mušáky a vázací materiály, které kupuju přesto, že se ve jménu kapřím na pstruhovky v téhle zemi sere.
-kolik stojí povolenky v zahraničí? Uvědomuješ si, jaký tady máme ráj, co se cen papírů týče? Už zase, někdo se pokouší tahat soukromáková privilegia na svazové vody za čtvrtinovou cenu.
-myslíš, že opravdu všechny peníze jdou tam, kam mají?

Já reju do spousty lidí. Ne proto, že chytají jinak než já, ale protože si o sobě myslí, že jsou střed světa. Prezentují přejaté názory, aniž by byli stavu je nějak podložit nebo obhájit. Pořád je to jenom já, já, já. JÁ pouštím, takže musí i ostatní. JÁ chci zavážet. JÁ chci tahat trofejní ryby každou vycházku. JÁ, JÁ, JÁ, ale schovává se to za co? Za starost o ryby.