Začátek

Diskuse ke článku Začátek z blogu .mrk.cz

Autor diskuse: Oliver Pape - Profil , 22.12.2010

Tom - Tuk - Profil | Pá 24.12.2010 20:49:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vůbec se nedej!!! Nemaž se s nimi!!! Dej jim kouř!!! A nemám na mysli ryby...

A za sebe si dovolím prosbu - pokus se psát nejprve do psacího programu, tam si to nech opravit strojem (cokoli jakkoli bude lepší než Tvá korektura) a pak to přenášej sem. Uvědom si, pěkně prosím, že zdaleka ne všichni jsou poloidiotské a pologramotné existence, jaké jsou dnes blity ZŠ a bohužel i SŠ jako na běžícím pásu. Některé lidi skutečně nesmírně obtěžuje číst srágory.

Nic ve zlém, jak jsem řekl - nedej se a dej jim! Držím Ti palec. Vydrž. Na mne to také různí zkoušeli, ale měl jsem kliku na dobrou duši (ahoj, však Ty víš...) která mi včas objasnila jemné nuance zdejšího psaného projevu. =)

Kdyby Tě srali moc, pošli SZ a mrkni na foto... Mám k tomu i lovecké hroty.

Skoky - Profil | St 22.12.2010 23:30:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Oliver Pape >> Ahoj ja sem zacal s feederem asi pred rokem mozna pred dvema. Hned jak sem ho poprve uvidel vyzkousel si ho a poprve snim nahodil a chytil rybu tak sem mu uplne podlehl... podle me je to jeden z nejlepsich zpusobu lovu.. Z pocatku me fascinovala jeho pruznost a zaroven pevnos v jednom. Ale nejkrasnejsi je ten kontakt z rybou at je ryba sebemejsi na feederovi jde poznat a pokud jde o ty vetsi mozna velke tak je to krasa je z velkou opatrnosti zdolavat.. :)

kulihrášek - Profil | St 22.12.2010 23:20:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Oliverku to je nadherny blog :D:D:D

Červené karty: Netipa - poslední hrdina MRKu, Zajda, retrívr