Syrovické rybářské závody

Datum akce: 26.4.2008 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné

Zveme všechny fišlaře na rybářské závody do Syrovic na revír Svratka 2a(MO Brno 5).
V sobotu 26.4.08  6:00-12:00h proběhnou závody dospělých. Chytá se na 1 prut  dle podmínek platných  v rámci MRS. Závodníci si mohou místo vybrat  dle přání, přičemž místo se nemění. Doporučujeme možnost rezervace místa na tel.č.608273 519, nebo osobně v Syrovicích po telefonické domluvě. Platí zákaz krmení.Vzdálenosti soutěžících 1,3-1,5m jsou silně nadstandardní pro tento typ závodů.

Lokalizace rybníku: z Brna směr Vídeň po staré silnici, nad Rajhradem odbočit vpravo na Syrovice, na konci  Syrovic odbočit vlevo na Sobotovice, na konci Syrovic vlevo rybník.

Zarybnění: stále zarybnění je veškerou rybou.Před závody bude obsádka doplněna asi 10q kapra kategorie výběr a supervýběr dle možností dodavatele(2,5-7kg?).
Kdo vrátí vodě  kapra 65cm a více, tak získá lístek na další závody zdarma!

Hodnocení  :započítává  se pouze ryba se stanovenou lovnou mírou.
                    1. místo-nejdelší ryba (při shodě těžší)
                    2. až 4. místo největší součet délek všech ulovených započitatelných ryb
Soutěžící může získat pouze 1cenu. Rybář při zdolání ryby  nesmí přijmout žádnou pomoc od jiného rybáře včetně podebrání. Ryba nebude v tomto případě započítána. Závodník si smí ponechat pouze1(dříve ušlechtilou)rybu a ostatní ryby celkem do 7kg.

Ceny: dle vlastního výběru od 1.do 4.místa (kvalitní rybářské vybavení, elektronika v cenách nad  1.000Kč)

Podmínky startovného: 170Kč , členství v rybářském svazu  v rámci ČR, věk neomezen.
                  Možno využít předprodej od  15.3.2008 mob. 608273519, nebo případná volná místa budou v prodeji těsně před závody na „velitelském  stanovišti“ v Bistru u rybníka od 5:00 h.. Ze startovného je též ve velké míře hrazen nedělní závod mládeže.

Občerstvení : škopek, kafčo a dlabenec(uzené cigáro, ovárek) Vám doneseme až na místo.

Tombola: je neoddělitelnou vyhlášenou součástí našich závodů. Kolem 80 hodnotných cen Vás určitě nezklame! Kdo tu byl, tak se přesvědčil.

Vyhlášení výsledků: ihned po skončení závodů tažena tombola  a pak výherci závodů.


V neděli 16.9.2007  7:00-11:00h závody mládeže. Podmínky a organizace závodů vychází ze závodu dospělých. Ryby však může být podebrána jinou osobou. Limitací je horní hranice věku 15 let v letošním roce. Všichni závodníci vyhrávají v tombole!! Cenami závodů je rybářské vybavení(komplet prut+naviják, elektronika) na výherní pořadí.

Přejeme všem účastníkům  Petrův Zdar.

 

Vrba - Profil - 18.2.2008