!!! Poslední 4 místa!!! KILLERS CARP CUP MACHAČ 2024

Datum akce: 21.8.2024 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Pardubický

KILLERS CARP CUP MACHAČ 2024
                 
                    !!!!!!! POUZE NA ODHOZ!!!!!!!!

Kdy : 21.8.2024 - 25.8.2024

Místo konání – PÍSNÍK MACHAČ

Zaměření: kaprařina

Maximální počet týmů: 12

Startovné: 15 000,- Kč

Startovné se hradí na účet č.1490047024/3030. Startovné uhraďte do 30-ti dnů po registraci. Startovné je možné zaplatit 50% do měsíce po registraci a 50% následující měsíc!!!! Při úhradě uvádějte do zprávy pro příjemce název týmu. Pro nenaplnění mohou být závody zrušeny.
Při zrušení účasti týmu po 27. 6. 2024 se startovné nevrací.Tým si za sebe najde náhradu, náhradní tým si může změnit název.
Přihlášky
Přijímá Petr Broulík. Zasílejte na e-mail ct.killers@seznam.cz (do přihlášky uveďte název týmu, jména členů týmu a své telefonní číslo) nebo telefonicky na čísle 739 271 960

CENY
1.místo – 50 000,- Kč + poháry
2.místo – 30 000,- Kč + poháry
3.místo – 20 000,- Kč + poháry

Nejtěžší ryba závodu: 6000,- Kč + poháry

Program:
Středa
21. 8. 2024 od 18:00 do 18:30h - prezentace na písníku 18:30 – losování
Po ukončení losování se TÝMY odeberou na svá stanoviště , kde můžou začít s přípravou lovného místa (postavení zázemí) Zákaz vstupu na vodu!!!!!!

Čtvrtek
od 5:00 do 6:00h
-mapování lovného místa pomocí člunu markru a deeperu atd.
-umístění bojek na protější  břeh né do vody
6:00 -start závodu!!!!!

Neděle
25. 8. 2024 10:00 – ukončení závodu 12:00 – vyhlášení výsledků

!!! Místní kapři atakují hranici 30 kg !!!

Losování:
Nejdříve se vylosuje pořadí, v jakém budou jednotlivé týmy losovat sektory, a v tomto vylosovaném pořadí pak zástupci týmů vylosují svůj sektor. Některá místa mají chatku, tak kdo bude mít štěstí, tak nemusí stavět bivak. Lovné místa s chatkou budou  platit elektřinu. Losuje se pouze jednou, výměna místa není možná.

Pravidla:
Závod  probíhá  systémem chyť a pusť.
Soutěží 2 - 4 členné týmy, které loví celkem na 4 pruty.
Každý prut s 1 návazcem a 1 háčkem s protihrotem , s použitím zadního olova (SPOUŠTĚCÍ , NÉ NA ŠŇŮRCE) – BACKLEAD!!!! Povolen je pouze lov na položenou s průběžnou montáží.
Zákaz používání pletené šňůry jako šokový vlasec.!!!!!!! Kmenový vlasec  nim. 0,30mm.  Při nahzovaní závodník nesmí opustit vymezený sektor. Pokud ryba vjede do sousedního sektoru musí  sousední tým umožnit zdolání ryby. Během soutěže může do sektoru vstoupit pouze úsekový rozhodčí. Ostatní pouze se souhlasem závodníků. Závodník je povinen na požádání rozhodčího vytáhnout udici z vody ke kontrole.
Při porušení pravidel uvedených v propozicích či nedodržení nepsaných zákonů etiky sportovního rybolovu bude tým okamžitě diskvalifikován. Bez nároku vrácení startovného.

Pohyb a chování v průběhu závodu:
Každý z účastníků závodu, včetně jejich doprovodu, je povinen chovat se ohleduplně k přírodě, je přísně zakázáno jakkoliv poškozovat pobřežní porosty, rozdělávat oheň (nadzemní grill povolen). Po ukončení závodu je každý povinen odvést odpadky z místa lovu domů. V průběhu závodu je zakázána jízda automobilem kolem rybníka, soutěžící odstaví vozidla na označených parkovištích. Z důvodu bezpečnosti za nepříznivých povětrnostních podmínek může hlavní rozhodčí na omezenou dobu závod přerušit. Při porušení společenských pravidel před v průběhu a po skončení závodu může být člen nebo celý tým bez náhrady vyloučen ze závodu. Všichni přítomní se zúčastňují na vlastní nebezpečí. Případná vzniklá škoda nebude účastníkům závodu pořadatelem hrazena a pořadatel za ni nenese žádnou odpovědnost. Účastníci, kteří způsobí škodu před, v průběhu, nebo po ukončení závodu jsou povinni tuto škodu nahradit.

Lovná místa:
Každý tým vylosuje jedno vyznačené místo na celý závod. Hranice sektoru bude vyznačena v terénu, v případě sporu rozhodne o hranici rozhodčí. Jakékoliv změny hranic sektoru a manipulace s kolíky v průběhu závodu nebudou tolerovány. Do sektoru má přístup pouze soutěžní družstvo, rozhodčí a pořadatelé. Návštěvám je vstup povolen pouze s vědomím rozhodčího.

Povinné vybavení:
  Podložka pod rybu vaničkového typu , DIGITÁLNÍ váha, spouštěcí becklady, podběrák min. s 80cm ramenem, EKO saky min. 2 ks na tým. Dezinfekce na ošetření ryb povinná.  V noci osvětlené lovné místo světlem u stojanu. Délka návzce ze šňůry max 40cm, délka z fluocarbonu neomezená.!!!!!! Soutěžní rybolov se provádí dle Rybářského řádu, platného pro revír. Celé závody probíhají v duchu „Chyť a pusť“. www.revirmachac.cz

Návnady:
Pelety,boilies,metod-mix.NEOMEZENĚ!!!!!
Partikel:
POUZE ŘEPKA - dobře namočená  nebo uvařená (spařená)!!!!! NEOMEZENO!!!!!     
NELZE použít živé organismy tj. žížala, červ atd. Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat použitou nástrahu, návnadu a montáž, tým je povinen umožnit na žádost rozhodčího kontrolu připraveného krmení.

Nástrahy:
Boilies, pelety , obalovací těsta, boostery a dipy povoleny

Zakrmování:
Kobra, prak, raketa, pva materiály

Hodnocení a bodování:
Bodovanou rybou je kapr a amur od 5 kg včetně. Rybu váží úsekový rozhodčí spolu s minimálně jedním členem týmu a její váhu neprodleně zapíší do úlovkových listů a ztvrdí svými podpisy. Ryby budou váženy ve stejných sacích a stejným typem váhy. Po zvážení a zapsání se ulovená ryba vrací vodě.
Po ukončení závodu bude v úlovkovém listu každého týmu vybráno 3 nejtěžší ryby. Součet jejich váhy určí konečné pořadí týmů. V případě, že dojde ke stejnému výsledku u dvou a více týmů, rozhoduje nejtěžší ulovená ryba.

Obecný dodatek:
1. Pořadatel si vyhrazuje právo učinit změnu v propozicích. V případě neúplného obsazení závodu má pořadatel právo ponížit ceny.
2. Závodu se mohou zúčastnit i ti zájemci, kteří nejsou členy ČRS nebo MRS. Osoby mladší 18 let se mohou závodu účastnit pouze s doprovodnou osobou, která přebírá veškerou odpovědnost.
3. Závodníci startují a loví na vlastní nebezpečí, se stanovenými pravidly souhlasí a svůj souhlas stvrzují přihláškou a uhrazením startovného.
4. Jedná se o soukromou akci a pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout zájemce o závod bez udání důvodu.
5. Závodníci souhlasí s pořizováním fotografií a videonahrávek, které mohou sloužit pro reklamní a mediální účely.
6. Poskytované osobní údaje jsou zpracovávány dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR). Dodatek o ochraně osobních údajů lze poskytnout k nahlédnutí v sídle organizace, v den konání závodu, případně elektronicky na předešlé vyžádání.

Co není výslovně povoleno, je považováno za zakázané!

☝️PO CELOU DOBU ZÁVODU BUDE TOČENÉ PIVEČKO ☝️
...........

STARTOVNÍ LISTINA:
1.CT SINGLEPLAYER
2.CT EL CLASICO
3.CT KAPRPOJĎ
4.CT HUTAJ CUCAJ
5.CT PARTOS
6.CT DUDLA
7.CT PM FOX
8.CT TIKY TAKA
9.
10.
11.
12.

 

broula - Profil - 29.3.2024