PRSOCup Štěchopický pohár přívlačový závod z lodí

Datum akce: 8.5.2023 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač
Kraj: Praha

Milé rybářky, páni rybáři, přátelé, kamarádi,
rok se s rokem sešel a já jsem rád, že vás letos mohu pozvat již na 7. ročník přívlačových závodů z lodí PRSOCup – Štěchovický pohár 2023. Závod proběhne v pondělí, dne 8.5.2023, na Vltavě, v nádherném, panenském prostředí údolní nádrže Štěchovice. Garantem celého závodu je uživatel revíru: Český rybářský svaz – ÚS města Prahy.

Vzhledem k výborným zkušenostem z minulých ročníků jsme se rozhodli zachovat některé zvláštnosti našeho závodu.
1. bude se jednat o první přívlačový závod roku 2023 z lodí konaný v České republice
2. závod bude příležitostí jak pro dvoučlenné posádky lovící z klasických lodí, tak také pro vyznavače stále oblíbenějšího kayakfishingu – lovu z rybářských kajaků.

Mnozí z vás se možná podiví, jak je možné v uvedeném termínu lovit na svazovém revíru přílvlačí. Tento revír je vybrán záměrně právě proto, neboť je zde vláčka povolena celoročně.  Jedná se o nádherný revír, který si svým romantickým nádechem jistě získá srdce nejednoho z vás! Vltava 9 – Údolní nádrž Štěchovnice
Půjde o přátelský, náborový (to znamená do žebříčku ČRS nebodovaný) závod, kde rádi přivítáme všechny z vás, kteří budou mít kamarádský přístup.

Pro přihlášení není třeba registrace sportovce u ČRS. Jste vítáni i vy z vás, kteří jste tento druh závodu nikdy nechytali a jen si jej chcete vyzkoušet.

Počet startujících lodí je omezen na 30. Registrace do závodu bude spuštěna v pátek 14.4.2023 a uzavřena v pátek 5.5.2023.
Přihlášky prosím zasílejte na e-mail: PRSOCup@PRSO.me případně online: https://www.prso.me/stec_event/prsocup-2023-privlacove-zavody-z-lodi/

Přihláška musí obsahovat jméno, telefon a e-mail. (v případě dvoučlenných týmů obou členů týmu). Registrace bude obratem potvrzena.

Těšíme se na viděnou.
Petrův Zdar!

 

Ouklejobijec - Profil - 13.4.2023