Tradiční rybářské závody Syrovice 2015

Datum akce: 25.4.2015 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Jihomoravský

Vážení rybáři ,
dovolujeme si Vás pozvat na Tradiční rybářské závody v Syrovicích, okres Brno – venkov, které se budou konat ve dnech 25. a 26. dubna 2015 na místním revíru č. 461 213 SVRATKA 2B .

Dne 25. 4. 2015 – sobota - závody dospělých - od 6:00 do 12:00 hod, startovné s místenkou: 250Kč počet míst omezen, předprodej místenek zajišťuje p. Mandík Stanislav – tel. 734 729 739             
Dne 26. 4. 2015 – neděle – závody dětí – od 7:00 do 11:00 hod, vstupné ZDARMA – z důvodu omezeného počtu startujících doporučujeme rezervaci předem opět u p. Mandíka.

ZPŮSOB LOVU: položená nebo plavaná. Loví se na jeden prut s max. 2 návazci. Zákaz lovu na feeder a tzv. biče. Vnadění předem je zakázáno. Krmení povoleno pouze do krmítka. Porušení = diskvalifikace ze závodu. Doporučujeme vlastní podložku na ryby.

POŘADÍ V ZÁVODECH:  1. místo - nejdelší ulovená ryba
                                  2. a 3. místo - součet délek ulovených ryb
                              4. až 10. místo - součet délek ulovených ryb

Soutěžící může získat pouze jednu cenu. Ceny do závodů: rybářské vybavení a potřeby pro rybaření. Zvláštní prémiová cena: nejrychleji ulovená ryba. Nezapočítává se do možnosti získání ostatních cen.
Hodnotí se: ryby se zákonem stanovenou mírou 1 cm = 1 bod, ryby bez zákonem stanovené míry 1 ryba = 1 bod

Chování a výstroj soutěžícího se řídí rybářským řádem. Navíc je pouze mít k dispozici podběrák. Soutěžící si smí ponechat rybu dle rybářského řádu platného pro tento revír a nesmí ji měnit.

BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVÁNÍ na souběžné komunikaci a dalších parkovacích plochách. ZÁKAZ PARKOVÁNÍ NA TRAVNATÝCH PLOCHÁCH.

Kvalitní teplé i studené občerstvení  - jídlo i nápoje - zajištěno v dostatečné míře pro všechny soutěžící, doprovod i náhodně přihlížející.

VĚHLASNÉ BOHATÉ SLOSOVÁNÍ CEN, (živé sele, vyhlídkový let…) již ZAJIŠTĚNO.

Na Vaši přízeň a účast se těší pořadatelé závodů. Petrův Zdar Vám přeje výbor MS rybářů v Syrovicích MO Brno 5 MRS.

 

Litrpool - Profil - 12.3.2015