Plavačkové závody „Svitavské Brčko“

Datum akce: 2.8.2014 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Plavaná
Kraj: Pardubický

Plavačkové závody
„Svitavské Brčko“ 2.8.2014
Závod se koná na rybníku ROSNIČKA ve Svitavách

Otevřený závod se dvěma kategoriemi,
Domácí a Hosté


Registrace k závodům je 2.8.2014 od 6:00 do 7:00, cena za závodníka je 200,-Kč. Při registraci si závodník vylosuje startovní místo, které bude vyznačeno na startovním lístku a které se po dobu závodu nemění.

I. kolo závodů 7:00-11:00
Přestávka 11:00-11:30
II. kolo závodů 11:30-14:30
Vyhlášení výsledků 15:00

Jedná se o závod jednotlivců, chytá se na jeden prut na plavanou. K rybolovu se nesmějí používat tzv. ,,biče“ a závodní děličky!!
Závodů se může zúčastnit držitel platného státního rybářského lístku. Lov systémem „chyť a pusť", maximální šetrnost a opatrnost při zacházení s ulovenými rybami.
Vnadění povoleno 15 minut před zahájením závodů a dále v průběhu, návnady, nástrahy a další podrobnosti dle platného RŘ a zákona.
Zákaz vnadění a lovu patentkami!!
Závodní úsek je označen zelenou barvou na plánku rybníka, jednotlivá lovná místa jsou označena čísly. Úlovky zdolává každý závodník sám.
Hodnotí a měří se kapr, amur, lín, štika, candát a sumec - 1 cm = 1 bod.  Cejn, plotice a okoun - 1 kus = 2 body.
Výsledky zapisuje do startovního listu pouze určený rozhodčí. V každé kategorii vítězí závodník s největším počtem bodů v součtu. Největší ryba závodu se vyhlašuje z obou kategorií.

Pokud se do startu závodu zaregistruje méně než 10 závodníků, může ředitel závodu, závod zrušit. V takovém případě se startovné vrací zpět, oproti odevzdání u prezentace vydaného startovního lístku.

Protesty u hlavního rozhodčího po složení kauce 500,- Kč, nejpozději do 15:15 hodin dne 2.8.2012. V případě neúspěšného protestu kauce propadá pořadateli. 

Při zjištění porušení pravidel závodu, RŘ popř. zákona kterýmkoli závodníkem, je kterýkoli rozhodčí, který takové porušení zjistí oprávněn ukončit takovému závodníkovi jeho závodní činnost v tomto závodě a vykázat jej od vody bez náhrady.

Uhrazením startovného a převzetím soutěžního lístku, vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a těmto se plně podrobuje.

Pořadatel si v odůvodněných případech vyhrazuje právo na změnu těchto pravidel. Tato změna musí být provedena a veřejně vyhlášena před startem závodů. Po odstartování závodů již změna pravidel není možná.

Pro soutěžící na prvních třech místech jsou připraveny poháry. Pohár za největší rybu bude vyhlášen pouze v případě, že budou uloveny nejméně tři měřené ryby.

Závody se konají za každého počasí, občerstvení zajištěno!
V případě dotazů volejte tel. 776726236, Mgr. Martin Konečný

http://www.rybar-sy.estranky.cz/clanky/rybarske-zavody-2014.html

 

stoupa066 - Profil - 17.7.2014