carp rods casting 2009

Datum akce: 4.4.2009 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina

Českomoravský kaprařský spolek ve spolupráci s agenturou Dobrý den pro Vás na první dubnovou sobotu (4.4.2009) připravil akci s názvem Carp Rods Casting. Pro konání akce jsme vybrali malebnou Lednici na Břeclavsku.
Má to hned několik důvodů. Lednice se nachází v blízkosti (7km) od dálnice D2, je lehce dostupná i pro návštěvníky ze Slovenska. Z Brna je vzdálena po dálnici cca 40 minut a je dostupná i autobusovou dopravou z nedaleké Břeclavi cca 15 minut. Lednici jsme vybrali také pro její možnost dalšího využití. V blízkosti chrtí dráhy na které se bude naše akce konat se ve vzdálenosti asi 600 m nachází světová rarita - zámek Lednice - památka Unesco se skleníkem, ve kterém se nachází překrásná botanická zahrada a divokým anglickým parkem s minaretem a francouzkým parkem. V parku je pak umělý vodní kanál s možností využití projížďky na lodičkách či se v parku nechat zlákat koňským povozem či sedlem. Možností je hned několik a pro ty z vás, kteří máte rodiny můžete akci pojmout jako rodinný výlet. Kromě závodu na akci uvidíte přehlídku dovozců a výrobců kaprařských prutů a bivakové městečko s outdoorovým vybavením pro kapraře všech prestižních značek. Pro děti je připravena soutěž o ceny.
podrobné info naleznete na www.kaprarskyspolek.cz

1./ HOD DO DÁLKY
- jeden prut stejný pro všechny závodníky, stejná síla vlasce, jednotná hmotnost zátěže a montáž s boilím. Hází se do vymezeného prostoru. Vítěz soutěže obdrží hodnotné ceny a bude zapsán jako držitel nového českého rekordu v hodu udicí do dálky. Neváhejte tedy a přihlašte se na náš email carpcasting@seznam.cz

Startovné je pro letošní ročník stanoveno pro obě disciplíny na 200 Kč. Staňte se zrovna VY českým rekordmanem.

2./ HOD NA CÍL
- klidně si přineste svůj prut, na který jste zvyklí z rybolovu, ten který denně používáte. Žádná omezení se nekladou, jen se musí jednat o kaprový prut o minimální délce 11 ft. Hází se na bójku vzdálenou 70 m. Kolem bójky jsou pak bodované kružnice jako na střeleckém terči. Čím blíže bójce, tím více bodů. Hází se 3x a součet bodů rozhodne o vítězi a celkovém pořadí závodníků. Při rovnosti součtu bodů je pak rozstřel účastníků až do konečného vítězství jednoho závoníka.

Jak se přihlásit na CRC 2009

Počet závodníků je omezen. V 1. ročníku Carp Rod Casting 2009 bude startovat 30 závodníků na každou disciplínu z časových důvodů. Na emailovou adresu carpcasting@seznam.cz nám zašlete vaši přihlášku, která musí obsahovat jméno a příjmení, adresu, telefon, email a disciplínu ve ktré budete startovat. (Dálka, Cíl, nebo obě). Platba startovného proběhne až na místě závodu. Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny a vítěz bude certifikován jako držtel českého rekordu v hodu do dálky. Tento certifikát jej bude opravňovat v následujícím ročníku startovat zdarma jako obhájce rekordu.

Akreditace závodníků 8:00 - 9:00 hodin
Začátek akce je v 9 hodin

Vstupné pro veřejnost je 30 Kč


pravidla najdete na: http://www.webareal.cz/spolek/25-CARP-RODS-CASTING-2009/97-PRAVIDLA

 

Pítrs - Profil - 8.2.2009