Extrémní návrat k začátkům )):

Jste ochotni se 3 roky uskromnit a chytat na odhoz od rozednění do soumraku ??
Kolegové, tuto otázku jsem oprášil po delší době, kdysi jsem o tom diskutoval v rámci zlepšení zarybnění na svazových vodách severních Čech.

Vím, že každý z nás se žene za největším úlovkem, investoval mnoho prostředků do člunů, echolotů a bivaků ale...

Pokud máme rádi přírodu a ryby v ní nemůžeme se třeba na 3 roky odprostit od ,,vymožeností,, a chytat ryby od rozednění do soumraku, a na odhoz ??

Asi se ozve spousta ,,testerů a obchodníků,, ale jako exrtémní řešení si myslím že by to šlo. Jde mi o to, použít selský rozum a nehnat se za každou cenu za kilogramy.

Nic jsem nehulil, a než napíšete nějakou ,,kravinu,, tak přemýšlejte.
Hodně jsem dočerpal z příspěvků Martina M a Carpkillera.
Zdar
Autor diskuse: sasík - Profil , 6.10.2015 kaprařina - RŘ, MO, svazy

Bacha - Profil | So 10.10.2015 10:22:36

u.x.a. >> Toto je jediná Catana, kterou rád používám:-)

drvoštěp - Profil | Čt 8.10.2015 17:26:05

Chytám od rozednění do soumraku dle ryb.řádu. Pouze na odhoz.Buď plavaná nebo položená. Pokud jedu na víkend tak takhle vyzbrojen.Nic převratnýho. Bohužel mi bude 50 a spát pod celtou a sedět na zemi už není pro mě. Bordel po mě nenajdeš. A dál ? ;)))

Luger46 - Profil | Út 6.10.2015 17:26:09

Anýzový dědek >> Není táborník jako táborník, to je oblíbený házet vše na bivakáře, je to jenom jaký kdo je prase a věř že těch pixlí od bonduelek a sklinek od červů a nedopalky od jednodenních rybářů je mraky. Je to jenom o lidech prasata jsou všude. Na našem revíru kam chodíme bivakovat každý rok organizuji brigádu, a světe div se všechno kluci co jezdí na víc dní. Na fotce je bordel všeho druhu, samozřejmě i stolek po nějakém blbci co si chtěl z fleku udělat obyvák :) Týden po úklidu na jednom z míst pixla bonduelky a obal od krmítkovky, naštve to když pak slyších od těch dědků jak my děláme bordel. Takže s tím kastováním je to mimo mísu.

Pr3v1t3k - Profil | Út 6.10.2015 16:38:32

Pvl >> ja si neuvedomuju pravdepodobne spoustu veci, nicmene jsem to myslel jako jeden z kroku ktery by rozhodne rybam a prirode neublizil nicmene dojebanou prirodu a lidskou hloupost to samozrejme nenapravi...na druhou stranu je to egal a bodejt by davalo smysl bavit se s nekym, kdo neumi premyslet nad vecmi s nadhledem...Zaroven nevidim smysl v tom, resit nedostatek ryb a spatnou kvalitu vody tim, ze se bude chytat jinak. To je regulerni picovina...System je nemocnej a neprekope ho nikdo z nas kdo tu plkame a vsechno ostatni je tudiz metr v prdeli. Kazdopadne mam teorii, ze 8 lidi z 10ti jsou idioti a to na zaklade pozorovani...MRK je ostatne dukazu plny a ja jsem pravdepodobne idiot taky...pro hloupeho kazdy hloupy...nicmene ja chytam takto, rybu si vezmu jen vyjimecne a modernim rybarum se neskryvane vysmivam...

Carpkiller - Profil | Út 6.10.2015 14:02:57

Extrémní návrat k začátkům:-D
Takto to dělají Francouzi ostatním kaprařům, kteří nerespektují jejich pravidla, či se jim jinak znechutí. Toto je údajně auto samotného Korda guru Darella Pecka, nezávidění hodná situace na jezeře Lac de Orient;-) pěšky do UK asi výbavu ne odtáhne:-(