Dodací lhůta e-shop NIKL

Zdravím všechny.Docela by mě zajímalo za jak dlouho vám chodí z jejich eshopu objednané zboží.Na první objednávku za asi 4500 kč jsem čekal měsíc.To bylo samé-my se stěhujeme,zítra vám to připravíme atd.Navíc mě neposlali nějaké zboží které jsem měl v objednávce a vůbec se neráčili mě to ani oznámit.Tak jsem si to doobjednal znovu a přestože mají u všeho napsané že je zboží skladem,tak čekám již od 23.3 a stále nic.Ani email že třeba něco nemají nebo tak něco.Jinak moje prozatím nejdelší čekací lhůta při objednání z různých eshopů byla tak max 5 dní.Tak jak jste na tom vy?
Autor diskuse: 007.tom - Profil , 7.4.2010 kaprařina - ostatní

Bluesman - Profil | St 19.5.2010 15:39:33

Já jsem si také objednal boilie,pelety,booster,boilie těsto ( vše 3 XL ) a nějakou bižu v celkové ceně okolo 2800kč a po 14 dnech mi bez jakékoli informace přišlo jen boilie těsto,booster a mouthsnaggery! Přitom jsem do objednávka zadal tel. číslo,email a hlavně jsem zadal poslat jen celé objednané zboží!! V balíčku byl sice omluvný dopis,ale co z toho že mám booster a boilie těsto, když mi nepošle boilies ani pelety!! Opravdu nechápu takové jednání a od K. Nikla bych to tedy určitě nečekal!!

Pellon - Profil | St 7.4.2010 21:59:00

Koci66 >> jinak poprve jsem ted objednaval z chyt a pust a musim rict za 1+, sice nemeli spacak ale hned pet minut po objednavce mi volal majitel (bylo pul osme vecer)... a mel pro me tri nabidky, pockat tyden, poslat zbozi a pak spacak nebo bychom vybrali nejaky hodne podobny spacak. jelikoz jsem nechvatal tak jsem si to nechal poslat o tyden dyl... objednaval jsem ve stredu... v sobotu prisla sms,ze je naskladneno. v pondeli svatek a dneska v devet rano jsem mel vse kompletni v poradku...