Porušování rybářského řádu aneb pojďme těm holomkům zpřelámat hnáty

Není otřesnějšího zločinu (ano z mého pohledu se jedná opravdu o zločin) nežli porušení rybářského řádu. Takový jedinec se stává opovržení hodný a řadí se pod dno společnosti daleko za honosné občany, kteří shodou okolností a náhod postávají před nádražím, pijí krabicové víno řízlé plísní a cílevědomě a ambiciozně žádají kolemjdoucí o drobáky na další víno s plísní.
RŘ jest posvátným dokumentem, který se řadí nad jakékoliv právo ba přímo nad ústavu. Jeho porušením se člověk zříká svého lidství a je brán coby věc (v lepším případě rostlina). Nicméně i přes to se stále objevují jedinci, kteří se proti RŘ proviňují a odvolávají se na nicotnou povahu a nulovou společenskou nebezpečnost svého zločinu. Navíc se slaboduše hájí tím, že RŘ je zastaralý a nereflektuje současný trend ve společnosti. Co to je za nesmysl? Je snad Bible zastaralá? Kacíři to jsou povídám.
Tato diskuse je zde určena pro ty, kteří stejně jako já nechtějí (jsou líní) s tím něco dělat a raději hlasitě hulákají na internetu. Zaměřme se na rybáře, kteří porušují RŘ, pomluvme je a nadávejme jim. U autora diskuse jsou po dohodě k zapůjčení i virtuální vidle a louče.
Vítání jsou taktéž rybáři, kteří RŘ porušují. Nebojte se zde svěřit. Vysvětlit nám, proč to děláte a pokuste se nás přesvědčit, že to děláte pro dobro všech. My vás stejnak nebudeme poslouchat, jelikož argumenty nás nezajímají
Autor diskuse: Netipa - Profil , 3.3.2010 všeobecné - ostatní

Rybářský řád....

A) Porušuji vědomě (jsem tvrdej kaprař a nikoho se nebojím)41%

B) Porušuji nevědomě (jsem prosťáček, co není schopen rozeznat, co je správné a co ne)5%

C) Neporušuji, jelikož jsem rovný rybář a ctím předpisy 43%

D) Neporušuji. Jsem rybář krřvý, bojím se postihu2%

E) Neuznávám. Jsem rabiját a žiju dle vlastních pravidel. (pravidel ulice)9%

Od 3.3.2010 hlasovalo 180 čtenářů.

andy.rybar - Profil | Čt 4.3.2010 18:23:54

Radek74 >> ááá takžeš další bezvěrec!mohla by tě ale přesvědčit tytulní strana naší brožurky.Pro neangličtináře překládám."Chci tebe!"

TWIN 69 - Profil | Čt 4.3.2010 18:19:29

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Netipa >> a to není všechno,protože RS dostane jako výpomoc opeřené spojence proti rušičům spolužití u vody.Aby jste věděli jak vypadá dávám Vám sem foto.Jak se nad Vámi mihne něco podobného běžte k zemi nebo je s Vámi konec.

TWIN 69 - Profil | Čt 4.3.2010 18:13:55

Clapi,dejte si všichni pohov,protože přichází doba globálního oteplování a tím pádem i k migraci živočišných druhů.No a to se nám pak můžou přihodit u našich vod daleko horší věci než potkat divočáka,masaře nebo kormorána.jednu ukázku Vám posílám

Netipa - Profil | Čt 4.3.2010 18:05:03

andy.rybar >> Tak tak. Navíc zde můžeme vidět v porcelánové míse odřezanou hlavu zločince, který si nezapsal docházku. Za svůj zločin získal adekvátní trest a tak to má být

Kony94 - Profil | Čt 4.3.2010 17:57:55

Stoupenci moderní kaprařiny

andy.rybar - Profil | Čt 4.3.2010 17:54:48

Dovoluji si uveřejnit foto našich stoupenců z dálného východu.

Sven - Profil | St 3.3.2010 17:08:47

Vase zprava

foxxx - Profil | St 3.3.2010 16:16:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Netipa >> A za porušování RŘ půjdem všichni zatrest rovnou k Satanovi...:-)) -666-