Brolly Delphin YAMAL

Kolegovci, vaše skúsenosti a postrehy na toto brolíčko poprosím.
Vďaka.
Autor diskuse: despo - Profil , 8.11.2016 kaprařina - náčiní, doplňky
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NxDanielS - Profil | Pá 7.7.2017 15:33:47

mrjauko >> Nakonec jsem vzal Starfishing Specter. Yamal se mi v reálu nelíbil. Specter má výborně vyřešený prostor a super materiál.

Nchendler - Profil | Čt 10.11.2016 8:56:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Brolly jsem par dni mel,ale poridil jsem ho na tajnaka,aby to doma nevedelaa pak jsem musel dat pryc. Je to opravdu velke brolko,vysoke. Az me to opravdu prekvapilo. Na nejake normalni chytani,noc,dve myslim ze v pohode. Ale netroufam si rict,jak by to vypadalo v nejakem vetsim vetru. Tim jak je velke a vysoke,je to dost tvarohove. Ale u vody jsem to nemel,tak nevim,jen prvni dojem. Jinak zadni okno obrovske,ale podle me,spatne resene. Pri rozdeleni zipem,se sklada dolu,tak ze vytvorite kapsu,jako ze misku pro drzeni vody. Stred je v pohode,nic nikde neprekazi. Kdyz najdu fotky,dam to sem. Mam to focene na zahrade i s lehatkem. Kopule je to opravdu velka...

NxDanielS - Profil | St 9.11.2016 18:11:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

lado40 >> Osobně mám brolly i bivak. Nesporná výhoda brolly je v rychlosti a jednoduchosti postavení a zbourání. Tam kde ty budeš ještě garážovku balit, budu už na cestě domů. Osobně používám brolly na přespání na jednu, dvě noci. Nebo když se jezdím k vodě jen vyspat - přijedu pozdě odpo, zachytám večer a ráno a jedu po práci. Brolly mám za 5 minut postavené a nastěhované. Ráno žádné skládání, prostě složíš deštník a jebneš do auta.

NMíraP - Profil | Čt 10.11.2016 8:26:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pár fotek Brolly Delphin Yamal