BVV Rybaření 2016 | MRK.cz

BVV Rybaření 2016

Diskuse k výstavě.
Autor diskuse: Martin M. - Profil , 15.3.2016 všeobecné - ostatní
Moderátorem vybraný zápis - stále nahoře.

Martin M. - Profil | St 16.3.2016 18:33:47

Vystavující firmy mají výjimečně do diskuse povolen jeden komerční zápis s pozvánkou na svou expozici při dodržená pravidel: přiložené fotografie musí být z vašeho stánku na výstavě, žádné webové odkazy, žádné pozvánky jinam než na výstavu. Nejlépe upoutávky na vystavované novinky, nový sortiment zboží, přednášky, živé ukázky atp.

Ondra_77 - Profil | Čt 17.3.2016 20:57:07

Píšete tu, že výstava v Brně za moc nestojí. Ale nikdo nenapsal, co mu tu chybí. Zatím jsem si to tu prošel jen tak na rychlo, nicméně stánků jsem potkal spousty, troufám si říct, že si tu každý najde to své. Z pohledu vystavovatele, je zde nájem levnější než v Praze, tržby jsou srovnatelné atmosféra pohodová. Být rybářem z Brna a okolí, jezdím na výstavu do Brna. Být rybářem z Prahy a okolí, jezdím do Prahy. Být rybářem srdcem i duší jedu na oba veletrhy:o)

fheavy - Profil | Ne 20.3.2016 22:11:01

vundu >> proti prazakum vubec nic nemam,ale v momente kdyz nekdo nekde z
Jilovyho zacne kritizovat brno tak reaguju,uz mne nrbvi poslouchat jak je v praze vsechno nej,je to v prvni a posledni rade hlavne o penezich,a jestli je v praze dalsich 20 vystavovatelu typu xxx baits navic + nejaky mivardi a spol tak to sme v brne o moc neprisli,ti hlavni az na par vyjimek tam byli,a pokud nekteri chybeli oproti praze tak tady z nich nikdo nesedne naprdel no ne?

Hori - Profil | Pá 18.3.2016 17:50:59

Já jsem tedy s letošní výstavou spokojen. Sehnal jsem dost informací, osahal si věci co mě zajímali. A i něco nakoupil a řekl bych že za solidní, internetové ceny. Rozhodně není pravda, že vše tam je přepálený, ono je třeba taky umět nakupovat. Za 80 kaček příjemně strávený půlden. Dobrý pocit mám i z prodejců, všichni ochotní a příjemní. Nějaká ta firma mi tam sice chyběla, ale co už. Tak to prosím vás už tak nekritizujte, protože něco na tom je, že 100x opakované se stává pravdou a potom tam dost lidí nebude chtít jet jen proto, že o tom četli samou kritiku. Takže to pak půjde do kopru opravdu :) (ikdyž dnes tam návštěvníků zrovna málo nebylo)

Kocháč - Profil | Pá 18.3.2016 11:30:25

Párkrát už to tady zanělo, nejedná se o výstavu a to ani v Brně, ani v Praze a ani na Slovensku. Jsou to trhy.
Podle mě by měl přijít člověk na výstavu si prohlédnout novinky nebo řekněme ucelený sortiment firem, které tím pádem podpoří propagaci své značky. Maximálně by mohli sjednávat maoobchodníci nové obchody. Vnímám výstavy jako podporu prodeje značek na maloobchodech, kde se projeví síla značky. Jenže toto si může dovolit velice málo firem jako třeba FOX nebo Daiwa.
U nás se to zvrhlou v trhy, kde "vystavují" kdejaké prodejny, které přesunou obsah svých maoobchodů a spousty značek na stánek a snaží se utržit co nejvíce peněz. Problém je v tom, že těch firem co by si mohly výstavy dovolit je velice málo. A druhá věc je, že lidé už na tyto výstavy chodí pro věci ve slevách a nakoupit si.

Tohle prostě výstavy nejsou, jsou to prodejní trhy občas výstavou trochu šmrnclé :o)))

Petr64 - Profil | Pá 18.3.2016 6:22:01

Ondra_77 >> Líbí se mi slovo "VÝSTAVA".Ono BVV znamená Brněnské Veletrhy a Výstavy.Bohužel se mi zdá,že v určitých ohledech se to změnilo na Brněnské Vele-Výprodeje.S výstavou to nemá nic společnýho,protože je to jen koncentrace obchodů na jedno místo.Chci se podívat na to,co je v rybářským sortimentu novýho,chci strávit celej den prohlížením výrobků firem,který vyrábí zboží pro můj koníček,abych si mohl vybrat.Né během půlhodiny prolítnout pavilonem,prosondovat jestli někde něco nemají levnýho a to koupit.Pak jít na jedno pivo s párkem a hurá domů.:-(

Carpkiller - Profil | Čt 17.3.2016 17:01:42

El Duffus >> souhlasím, brno mělo kdysi na pořádné výstavy dá se říci monopol, když byl první FF v praze, nasadili laťku hodně vysoko, a brno šlo od toho roku do kopru, nechtěli se bavit s vystavovateli o lepších podmínkách, proto jich jezdí každý rok méně a méně, až z toho zbylo to, co je v brně letos, jen těch pár nejsilnější a ostatní na to kašlou.
Dalším hřebíčkem v brněnské rakvi bylo zvětšení Carp and spinning show, kdy se výstava z Bratislavi přesunula do větších prostor v trenčíně a tím slovenčtí kolegové (braťa) jezdící pravidelně do brna, už nikam nemusejí, protože mají minimálně stejně dobrou výstavu u nich., ne li lepší a kam jezdí i většina českých vystavovatelů.
brňenská výstava si prostě myslela že je neohrozitelná, ale pamatuju si jako dnes její poslední hřebík do rakve, kdy jí prodloužili na více dní a spojili jí se zemědělcema, to byl teprve průšvih, byli jsme tam déle, zisk větší nebyl ba naopak a solidní úroveň rybářského veletrhu se toho roku ztratila v davu nevěřícně zírajících zemědělců hledajících traktory mezi stánky s rybařinou, čistej průstřel. od té doby je to už jen horší a horší.
Dokážu si dnes již představit jedinou záchranu, jediný model, kdy bude cena pro vystavovatele i návštěvníky příznivější, tím pádem všech bude více a spojit jí například s mysliveckou výstavou paralelně běžící ve vedlejším pavilonu a klidně třeba se zvířatama v pavilonu dalším, a třeba i včelařema, pak by to dávalo celý smysl, bylo by to zaměřený pro podobně smýšlející lidi a možná by se to začalo zase zvedat. Pokud je to však přilepený ke kočárkům, elektru bo kdo ví k čemu, je to nesmyl a brno už zůstane tam kde je, tedy v pr.... . toť můj skromný názor.

Kocháč - Profil | Čt 17.3.2016 23:46:20

Dnes jsem tam byl, ale jen za kamarádem pokecat a potom skočit na jedno. Je evidentní, že je návštěvnost nižší. I vystavovatelů je méně. Třeba mě překvapilo, že Kryston po stovce balení a boiloes Nutrabaits po 50,- Kč nebylo vyprodáno a zítra budou další bedny. Lidí poskrovnu, žádné tlačenice. Osobně si myslím, že je velká konkurence a jak lidi, tak vystavovatelé si prostě zvolí, kde být. Dnes už prostě nemá BVV monopol a to je dobře. A toto srazilo ceny i nájmů v Brně. Už to nejsou takové rány co bývaly. Ale je třeba si uvědomit, jak se asi zachová FF, když nebude mít konkurenci k návštěvníkům a i vystavovatelům :o) Buďme za Brno rádi :o)

Mitchell - Profil | Pá 18.3.2016 15:37:01

Tímto Vás zveme na Doctorfishing. Číslo stánku 25

El Duffus - Profil | Čt 17.3.2016 16:47:47

Vaša >> já mám zcela opačný názor. Podle mě Brno (BVV) zaspalo, usnulo na vavřínech let minulých, kdy lidi chodili, sjížděli se z celé republiky a neměli s tím valně práce je přilákat. Neber to jako rejpání, tak to není myšleno, jen řekněme jiný pohled na věc. On ani ten termín by nebyl tak směrodatnej, kdyby BVV mělo lidem co nabídnout...

Martin M. - Profil | Čt 17.3.2016 10:18:08

Zdravim vas z BVV - par uvodnich fotek.

Hamon - Profil | St 16.3.2016 11:26:56

Spike. >> Plny areal krmiv pre kapora a ty sa pytas, ci sa da zohnat nieco k jedlu? :)))

RST - Profil | Út 22.3.2016 20:32:53

ksanda >> Prosím tě nechej toho. Jediný kdo tu nechápe seš ty. Někomu vyhovuje Praha, někomu Brno a někdo na veletrhy prdí, a zajde si ke kámošům do zděného obchodu.Prostě každému dle libosti....... Nevím proč by všichni měli jezdit tam kde se to tobě líbí. Ano BVV svého času zneužili monopolu a dneska sklízí zasloužené ovoce v menším zájmu vystavovatelů. Ale to nic nemění na faktu že i tak má tato výstava své příznivce, a že mají na věc jiný názor než ty je v celku přirozené.

Maxwell - Profil | Út 22.3.2016 8:11:56

fheavy >> hele, ty tu dokola meleš vo tý Praze, ale já jen říkám, že výstavy v Brně jsou rok od roku horší a můžeš to vokecávat jak chceš.... nemám nic proti Brnu a mám zde spousty dobrých přátel, které by ani ve snu nenapadlo mi dokola připomínat, že jsem pepik... znova opakuji, to že tobě výstava vyhovuje jak je v současné chvíli, ještě nemusí znamenat, že to vyhovuje jiným....
PS: do Brna jsem jezdil rád ale teď už k tomu nemám důvod...tečka

spydy - Profil | Po 21.3.2016 19:01:46

Tvrdas 86 >> ja mam naprosto stejny zazitek a to jsem tam byl ve ctvrtek o pul 5te, cele mivardy prominte ten vyraz, jebu i s prodejcema. V dnesni dobe se takhle chovat k zakaznikovi, ne diky, radsi krmiva Hulin.

Ondřej Macků-Maca - Profil | Po 21.3.2016 16:46:24

Tvrdas 86 >> Zkus se nad tím někdy zamyslet i z druhý strany. Já stojím na opačné straně pultu než ty a byl jsem jako prodejce už asi na deseti výstavách a udržet si úsměv, chuť za pultem kmitat a celej den mlátit hubou a vysvětlovat, nabízet, přesvědčovat...Ono to fakt není jednoduchý. Do toho ti třeba nemusí být dobře, jsi z toho kolotoče utahanej a těšíš se domů. Vím, prodejce by měl být profesionál a být za všech okolností příjemný a poradit, ale i my jsme jen lidi a někdy to prostě nejde ikdyž bys vnitřně chtěl...Věř mi, vím o čem mluvím :)

fheavy - Profil | Ne 20.3.2016 21:45:41

Maxwell >> mozna mas pravdu,ale pro mne kdyby tam nekteri nejmenovani vystavovatele/kopiraci/nebyli tak by mne to az tak moc nevadilo,pro normalniho prumernyho belocha co chyta ryby tak to bylo dostacujici,clovek stjne nmuze pouzivat vsechno a na vyber porad bylo dost,a ti kteri vy vyzaduji neco supr echt tak se musi obratit na konkretni spešl prodejny nebo vyrobce za mmne to bylo pozitivni,kdyby jich tam bylo vic tak bych tam cumel do vecera acstejne bych si nevybral vic nez na co mam,a ani to nebyl muj hlavni duvod

jurasoft - Profil | Ne 20.3.2016 7:55:21

Byl jsem tam a tak trochu jsem zklamaný. Pamatuji si doby kdy výstaviště bylo zaplněné do posledního volného místa. pamatuji si kdy rybáři dokázali zaplnit pavilon Z. Cíleně jsem tam jel za jednou firmou, za jedním výrobkem. Nedíval jsem se, zda tam bude. Jako velkého hráče na trhu jsem počítal, že ano. Nechce se mi kupovat výbavu podle fotky. I když... lehátko mi přišlo poštou aniž bych ho viděl in natura a mohl si na něj lehnout. Jenže právě s tím je problém. Větší lehátko = větší biwak. A ten bych právě rád viděl postavený osobně než to lehátko u vody do něj začnu cpát. Nemuselo by se tam vejít. Tedy ne jen moje ale i to druhé. Jezdíme ve dvou. No a ten bivak ten nebyl. Takže zklamání. Matina M jsem jen zahlédl když jsem šel kolem, ani jsem tě nepozdravil takže aspoň touto cestou Martine ahoj. Jo taky jsem si do kapsy vzal nějaké bobule. Něco neokoukaného. Z méně známých luhů a hájů. Co mě potěšilo, že prodejci neznají kreditní karty. Být to tak tak zrujnuju konto sobě i manželce. Takže děkuji. Takhle jsem jen vytahal bankovky manželce, mě a dceři a jeli jsme domů. Takže díky, že jste mi neumožnili se rozšoupnout. Mohl jsem tam nechat majlant.

fheavy - Profil | Pá 18.3.2016 19:11:17

kalaban >> tady prece nejde o to ze na nejakem eshopu se da sehnat neco levneji,hlavni gró takoveho veletrhu je moznost se podivat na na veci ruznych znacek pod jednou strechou a fyzicky je videt a ne se jen slepe ridit tim co je na netu,neexistuje zadna prodejna ani eshop kde by byli vsechny tyhle znacky pohromade ,ono je potreba obcas slevit z te internetove zblblosti a vlastni pohodlnosti a vylezt na svetlo ,potkat se s temi lidmi ,promluvit si,osobni styk nelze nahradit zadnou virtualni realitou ani internetem,nic proti netu tam zbirame info ale realita je mnohdy trochu jina a tu nahradit nelze nicim.

Mitchell - Profil | Pá 18.3.2016 15:39:02

Tímto Vás zvu na stánek Maxcarp se podívám na naše novinky a stálý sortiment

DanX - Profil | Pá 18.3.2016 10:56:16

kalaban >>
Kolego : co to třepeš za nesmysl o výstavách a shopech .Tomu se říká náklady na marketing. Stejně jako za katalog, reklama v časopisech internetu apod.
A ty e-shopy to berou od koho z chiny ? Osobně si myslím, že by tam měli být hlavně novinky , aby si je každý osahal , jestli to pak koupím tam nebo jinde je výrobcům putna.
Osobně mi třeba vadí když dojedu na veletrh chci se na to podívat a obsluha mi řekne, že to prodala . Pokud to chtějí prodat ať berou více kusů nebo ať prodej nechají na neděli odpoledne
kdy výstava končí , nebo se se zákazníkem domluvím že mi to pošlou bez poštovného, když chce
obchodník prodat možností je spousta jen záleží na domluvě .
V opačném případě můžu objednávat zrovna na E- shopech a využívat vrácení zboží když se mi to nebude líbit. To nemusím vyhazovat love za vstup .

fheavy - Profil | Čt 17.3.2016 19:06:53

medvidek 1 >> cajzli musijó byt dycky napřed,a dyž nésó tak to kópijó,:-) :-)

kubas. - Profil | St 16.3.2016 11:35:41

Spike. >> Hlad je jenom převlečená žízeň ;-).

MrCement - Profil | St 16.3.2016 10:00:48

Když se dá vstoupit jen přes ulici Hlinky, tak doporučuji navštívit a ochutnat pivo z tzv. létajícího pivovaru Pivečka (a jiných kousků co mají na čepu) - https://www.facebook.com/drevenysudbrno/ PS: nevaří se tam (max. chleba s tvarůžky apod.) Konec reklamního vstupu.

ksanda - Profil | Po 21.3.2016 18:29:06

fheavy >> znovu opakuji tohle je tvrdej byznys a ten nemá nic společné se zeměpisnou polohou! Praha nikomu nic neukradla Praha jen využila nenažranosti BVV a začala výstavu dělat jinak moderně a pro všechny rybáře Brno jen teď pláče přitom si vše podělalo samo. Stejně tak si to udělali Slováci v Trenčíně proč jezdit do Brna, když tam to jde od desíti k pěti to si uděláme svou výstavu a věř nebo ne Čechů tam jezdí pomalu více jak do Brna... Jsem Moravák jako poleno vždy jsem Brněnskou výstavu miloval a nedal na ni dopustit jenže teď raději pojedu do Práglu nebo Trenčína bohužel BVV svou namyšleností jak to dělaj super zaspalo dobu a těžko bude něco dohánět hold mysleli si jací jsou mistři a ejhle raději no coment...

fheavy - Profil | Po 21.3.2016 16:30:40

Maxwell >> vim jak vypadala tahle vystava v zacatcich a pred prahou,uz jako dite usme chodili dobrovolne povinne na strojirensky veletrh,takze jsem byl na bvv "100×"a porovnavat muzu,dokud se hlavni gró nepresunulo do prahy tak to bylo špica,ale i kdyz uz to tak neni ,tak tvrdim ze normalni rybar s tam vybere vse co potrebuje at uz levnejsi veci a pro narocnejsi klientelu se tam taky najdou odpovidajici produkty, spis mne prijde ze dnesni generace je trochu rozežrana a chteli by mit za 120 kc celou rybarinu nejlepe na zlatem podnose a jeste podrobne vysvetleni jak a proc,a jeste kam to maji nahazovat /pohodlnost bych rekl je dnes na vysoke urovni/
Ja ziju od mala nedaleko brna a mozna su trochu patriot,takze nebudu hanit jeste ty zbytky co nam tady nechali prazaci apod.mne tam proste nic zasadniho nechybelo a i kdyby neco tak si to dovedu sehnat pokud vsem vim co vlastne chcu,to co znm a umim jsem se nenaucil na bvv ale v realu. Pa:-) :-)

Milinek77 - Profil | Ne 20.3.2016 19:48:48

Ahoj,nejlepší výstava v Brně za poslední 4 roky za mě výborná.

judas.d - Profil | So 19.3.2016 9:08:06

Rora9 >> Jaký problém,problém je že jsme z pohodlněli.

perch2 - Profil | Pá 18.3.2016 23:02:06

Rádi bychom všechny pozvali na stánek Major Craft. Na našem stánku si můžete prohlédnout přívlačové pruty Major Craft, woblery ZONER a nechybí ani příslušenství.

Martin M. - Profil | Pá 18.3.2016 12:07:13

Aktualni navstevnost - dnes mohou byt prodejci spokojeni.

Ondra_77 - Profil | Čt 17.3.2016 23:21:55

Kondrakar >> Záleží na tom, co očekáváš? Je tu od všeho něco. Některý zdejší chytrolíny na mrku by neuspokojilo ani "modré z nebe" kdyby tu bylo:o)

kut - Profil | Čt 17.3.2016 20:14:42

S&F - pescador >> levně prodali-draze odkoupí-zatím se v Brně dařilo vše podělat viz. fotbal a hokej a to je jediný co tady v dovedou.

p3pr0s - Profil | Čt 17.3.2016 19:14:55

Obecně známo, že pronájem prostor na BVV je jedním z nejdražší v Evropě, proto se nedivím, že spousta renomovaných značek udělá jednu velkou precizně organizovanou akci jinde, a tím je již pár let FF v Praze.
Jsem moravák, ale příští rok si již nenechám ujít FF a na BVV tím pádem nemá cenu jezdit.
Souhlasím s Honzovým skromným názorem, neboť nezmění li přístupu BVV a nepřestanou plácat hrušky s jabkama nebude důvod navštěvovat "B-čkový" veletrh.

freddys - Profil | Út 22.3.2016 22:10:49

Bezďa >> Přesně tak, jsou na světě důležitější věci než výstava v Brně. Třeba výstava v Praze :-)

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 21:49:03

RST >> uz mu dosli argumenty coz by se u obchodniho zastupce nemelo stavat nebo je to zase jinak, ja ti nevim ale je snim sranda:-)

vundu - Profil | Út 22.3.2016 21:28:06

ksanda >> vis kulovy o nas horkokrevnych... tak si nejdriv zjisti fakta ty o nas a pak zkus neco vysvetlovat, a vyjadruj se slusne, protoze opravdu nevis s kym tancujes......ocividne se jako prosperujici podnikatel nechovas....
Karel psal me a reagujes ty, mel take jen prirovnani jako ty v reakci na me,nebudu se nikoho zastavat, jen me proste vadi tve vyjadrovani a opravdu v tom citim opovrhovani a povysovani se nad nami, a pri tom mame stejny otvor mezi pulkami...
tim debatu s tebou koncim... nabiha mi cevka a potom pisu rychleji nez myslim...a mozna by me to i mohlo mrzet....
preji pevne zdravi...

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 21:23:32

ksanda >> ja jsem taky nepsal ze delas do rybariny,
Ale Ale pan dovede taky startovat kdyz mu šáhne nekdo na bebinko co ?:-) :-) :-)
Psychologie funguje i na tebe,taky nejses neprustrelnej,ber to normalne urazet te nechcu.

Maxwell - Profil | Út 22.3.2016 21:12:37

fheavy >> kdybych vedel, ze jsi takhle chytrej a bohatej, tak jsem se s tebou do krizku vubec nepoustel....

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 21:09:37

RST >> takovej borec zas nesu,normalne su v tehle otazkach vklidu ale nesmijo mne sahat na brno a na moravu vubec,potom skrabu a kousu:-) :-)

RST - Profil | Út 22.3.2016 20:57:47

ksanda >> Vole běž s tím do prdele!!!!!!!!!!!!

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 20:37:46

fheavy >> nam nic vysvetlovat nemusis ja jsem dal nedavno za pruty + navi vic nez ty vydelas za mesic,takze nejsu kecalek kterej si kupuje pytlik krmeni,pohybuju se v rybarine hodne dlouho vcetne toho ze se zabyvam novymi vecmi posledni dobou hlavne feeder,ale i vlaceni a i ostanimi odvetvymi ,o prutech navijacich a ostatnich prislusenstvich mam docela prehled vcetne znacek,do rybariny vrážím rocne docela dost takze si dovolim tady verejne rict za sebe a mnoho dalsich to co chcu bez ohledu na vsechny radoby odborniky v radach prodejcu,nekdy jsou jejich znalosti asi tak 1/3 tech mych bez nejakeho chlubeni,takze nejaky rychlokvašky a firmy s reklamou pro sirokou vetejnost s akcemi 1+1 apod.tak ti mne doopravdy nemaji co nabidnout ani poradit bohuzel.

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 20:09:54

vundu - 22.3.2016 19:55:58 > nekteri vystavovatele si fakt asi mysli ze cekame az nas oblaží svou pritomnosti a my z nich padneme s uzasem na prdel ty voe to je husty co?
Priste jim v brne/jestli jeste bude/postavime slavobranu s napisem "vitame vas na jizni morave"

dosec - Profil | Út 22.3.2016 20:07:02

když jsem chodil,na jarmark tak jsem raději upřednostil po zkušenostech dny kdy nebude nával,protože kolikrát dostat se ke stánku prodejce byl nadlidský výkon a ty davy mě to spíše znechutili než abych si řekl,že to byla bomba akce plná lidí.Akorát furt nechápu to hašteření,kterej jarmark je lepší.

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 19:59:40

ksanda >> no kdyz tam prestanes jezdit tak to asi prezijem,a kdyz se to zrusi tak to holt nebude.pojedu za kamosama na carpshow do breclavi a mozna za klukama do trencina,v olomouci to bylo taky v pohode zadnej obrovskej ansabl takova decentni vystava,tam zas byli jiny kluci,obcas je potreba trochu skromnosti a pokory a to i ze strany vystavovatelu,vetsina z nich nejsou zadni chudaci a myslim ze nekteri zapomneli na to ze jsou tady oni pro nás,a ne my pro ne
Což je ta podstata veci.

ksanda - Profil | Út 22.3.2016 19:10:43

vundu >> aby si měl co obcházet nikdo nebude platit předraženou výstavní plochu skrze pár čumilům co si dojdou jen pokecat, nikdo si pořád z vás neuvědomujete, že to nikdo nedělá z lásky k vám, ale je to tvrdej byznys, když nevydělám co bych tam příště dělal pojedu tam kde mám zisk pro kecálky jsou přednášky a akce firem v různých regionech ne výstavy tohoto typu, probuďte se už konečně...tečka

fheavy - Profil | Út 22.3.2016 15:44:46

Maxwell >> ja nemusim nic vokecavat jenom jsem rekl ze ten hlavni duvod jsou penize,to ze jich je vpraze vic to nikdo taky nevokeca cau.

jurasoft - Profil | Út 22.3.2016 7:19:27

Ondřej Macků-Maca >> Ať dělám co dělám já si tohle představit nedokážu. Už moc dobře vím, že tohle snad nikdy dělat nebudu. Od doktora očekáváš, že ti pomůže. Například otevřeš hubu u zubaře a neočekáváš, že si řeší svoje soukromé problémy a že ti odvrtá zdravej zub místo toho nemocnýho. Máme v rodině jednu baristku co pracuje v jednom Pražském baru u rušné turistické křižovatky. Chodí k nim turisté ale i čeští herci, politici. A musí kmitat a usmívat se i ve francouzštině...Kouká na ně kamera a na centrále sledují..a běda jestli se neusměje! Takže jestli se ty nechceš xichtit na zákazníky tak vem do ruky krumpáč a běž kopat hlínu...

Poušťák - Profil | Po 21.3.2016 18:59:39

vundu >> čestný sloveso slibuji.

Poušťák - Profil | Po 21.3.2016 18:56:49

vundu >> musíme se domluvit o něco dříve a pak dáme štamprličku..

fheavy - Profil | Po 21.3.2016 18:35:25

vundu >> to neni nic ve zlym vuci pepikum,jak jsem psal my zijem na morave tak nevim proc bychom meli jezdit kvuli par prodejcum navic do prahy,at prijedou oni za nama ne?
Bud je to tady pro ne drahy anebo maji tolik ze je jim nejaky brno u zandele.v brne jsou dostatecne kvalitni prodejny kde se da objednat skoro vsechno. Spis si vazim tech kteri maji dost velkej obrat a stejne prijedou priklad Nikl,Kucera,Habakuk,Kingfish atd.
Uvital bych treba Mavep nebo Sarfix s Prerova -/sportex-preston,korum/ale jejich volba,

Poušťák - Profil | Po 21.3.2016 18:26:10

vundu >> za chlastem až na konec Evropy....o)))) zdar Járo

fheavy - Profil | Po 21.3.2016 17:04:09

Ondřej Macků-Maca >>nemam proti tobe vubec nic osobniho ,chapu ze 4 dny prodeje jsou namahave,ja delam taky od rana do vecera i kdyz neco jinyho a kdyz prijde po 12 hod.sichte zakaznik nebo majitel tak se k nemu musim chovat profesionalne i kdyz mne treba se.e.
Jini prodejci tam stravili stejnou dobu a dokazali byt prijemni a pohotovi i kdyz bylo videt ze uz toho maji plny brejle./az na vyjimky/

fheavy - Profil | Po 21.3.2016 16:40:03

Maxwell >> s tou zemepisnou polohou je to asi tak,v minulosti brno doplatilo na vystavbu bratislavy za soudruha husaka,a po revoluci zase Praha vecne druhy az treti housle ono je to porad jeste v brne videt a to nemluvim o rybarine,takze i kdyz tady nemame to co v praze tak se mne nelibi kdyz furt nekdo neco kritizuje,Tady proste zijem na morave s tim co mame a komu se tady nelibi tak at sem nejezdi, to je jednoduchy

Robert1 - Profil | Po 21.3.2016 10:02:35

Já byl v sobotu..a mužu řict spokojenost..přehledny..vstřicni obchodnici..lidi v pohode..pruchodnost dobra)))..jinak k těm co si zde stěžuji..že toho bylo malo atd..vždyt v dnešni době neni problem abyste si pronajaly louku..postavily party stany a udělaly vystavu jakou chcete..Pozvě te pul světa a je to..dnes neni nic nemožne..tot vše..

Vaša - Profil | Ne 20.3.2016 22:45:50

zapik- >> Tak vidím , že nás takových bylo víc co jsme na Martina vzhlíželi a styděli jsme se a nestavili se na stánku :-) Snad příští rok :-)
Jinak za mě veletrh super

zapik- - Profil | Ne 20.3.2016 22:36:38

Já jsem spokojen i když všichni byli nějak moc na mačkání u sebe ale velmi mě překvapil stánek krmiva Hulín opravdu VELKÁ vstřícnost,velmi dobré jednání nic mi nenutili rádi poradili a doporučili. Nikl a super přednáška videa super hlavně jak se utíká z práce velkoměsta do klidu rybolovu a sám Nikl Karel mi připadá pohodový chlápek.Jinak některé stánky opravdu hodně předražene i u nás v kamenych obchodech některé výrobky levnější než na výstavě ,,ale mě se líbilo komu né tak příště nepojede"Musím poděkovat Martinovi M.z MRKu že nás informoval o děni na výstavě příště snad budu mít odvahu si s nim po kecat na stánku tak se mějte a co jste nakoupili ať vám pomůže při spokojenosti u vody a chytání hezkých úlovků👋

vundu - Profil | Ne 20.3.2016 22:00:59

fheavy >> njn vidlaci...ale to pepici nikdy nepochopi :-))))))

fheavy - Profil | Ne 20.3.2016 21:50:04

Maxwell >> my jsme v brne asi skromnejsi ,to vis tady neni tolik lovú jak v praze:-) :-)

kaprrr - Profil | Ne 20.3.2016 20:27:14

Já byl na výstavě včera a super. Lidí bylo fakt hodně. Za mě super. Moc se mi to líbilo.

Pvl - Profil | Ne 20.3.2016 12:14:09

Ani žádný report z neděle ?

El Duffus - Profil | Ne 20.3.2016 1:37:12

fheavy >> jestli spise necumeli jako pera, ze si to vubec nekdo koupil...

Martin M. - Profil | So 19.3.2016 10:33:50

Sobotni naval ve spicce.

MrKos - Profil | Pá 18.3.2016 19:46:22

fheavy >> zlati komunisti

A strojirensky veletrh


fheavy - Profil | Pá 18.3.2016 19:39:50

Vaša >> ja tam pujdu taky,bez ohledu na to co jsem napsal nize,mezi vystavovately je hromada slusnych lidi kteri nejsou jen prodavaci,ale taky dobri rybari se kteryma je co si rictl

Vaša - Profil | Pá 18.3.2016 19:35:41

Já se od vás , nespokojenců , odradit nenechám a zítra navštívím !

fheavy - Profil | Pá 18.3.2016 19:29:13

MrCement >> musel by to nekdo zapaleny vzit do ruk,udelat tomu lepsi reklamu,proste zaujmout necim trochu jinym a co nejvice zvyhodnit podminky pro vystyvovatele,pokud nekdo chce jenom nekoho obrat o prachy ve vlastni prospech,tak to bude jen horsi.nejhorsi na tom je ze hodne lidi v podnikatelske sfere si provadeji takovou vlastni valorizaci,jezdi v drahych autech,na luxusni dovolene apod.a zamestnancum kolikrat nedaji zavcas ani vyplatu ,hraji si na chudaky ale sami pro sebe nestradaji a o tom to je,presne obrazne receno tak jak nas to ucili ha zakladni skole co je to kapitalismus"vykoristovani cloveka clovekem"v dnesni dobe to nekteri nasi chlebodarci dotahli skoro k dokonalosti,na to by ani Marx nemel uz definici:-) :-)Edit:nejsu komunista a ani isem nikdy nebyl --pro upresneni

Martin M. - Profil | Pá 18.3.2016 10:33:21

Klobasa a gulas z pstrosa moc dobre!

Martin M. - Profil | Pá 18.3.2016 9:16:10

cindy >> ano, par jich je. Treba jeste Spro nebo Fox, ale dalsich 120 firem potrebuje na vystavach prodat.

Martin M. - Profil | Pá 18.3.2016 8:33:47

S&F - pescador >> vetsina vystavovatelu doufa, ze se jim naklady za vystaavu alespon castecne vrati primo na vystave. Pokud bude vystava jen vystavni, bude tam 20 firem a dalsi rok uz zadna.

S&F - pescador - Profil | Pá 18.3.2016 8:10:04

kalaban >> Drahý kolego. Výstava bude stále jen výstavou nebo když půjdeš na výstavu třeba aut tak si taky neodveze každý třeba Bentley ... a kdo jim zaplatí tedy náklad a to nemalý. Promiň ale tvůj příspěvek je scela scestný.

jambo - Profil | Čt 17.3.2016 21:01:25

Ondra_77 >> Být rybářem srdcem i duší jedu raděj na ryby. .-))

fheavy - Profil | Čt 17.3.2016 20:06:07

Pvl >> ja se nechcu taky handrkovat,jenom si myslim ze v praze jsou prevazne navstevnici z cech,z moravy taky ,ale tak mozna 20% a to s bidou

mlíčnák - Profil | Čt 17.3.2016 19:48:35

Petr64 >> Nepindej !:-)) Je fakt že doby kdy se lámaly pruty sou už pryč . Teď je to tak jen o pivku s kamošama že ?:-)Letos vynechávka . Ale byl sem prvně v Prag ,taky žádná sláva ..V době netu v pohododičce z domu při RŠ :-)

Maxwell - Profil | Čt 17.3.2016 19:27:34

Carpkiller >> Jak jsem psal, dokud si budou myslet, že je vše stejné, jako před dvaceti lety, nemá BVV šanci... Ono všeobecně, ještě než byla jakákoliv konkurence, šlo výstavnictví do kopru. Pamatuji si třeba tento trend na Invexu, kdy se na výstavy hrnuli spíše sběrači tužek a igelitek, než nějací smysluplní zákazníci....
Určitě na to měl svou částečnou vinu i rozmach internetu, kdy tištěný katalog začal ztrácet smysl...
Teď si myslím, že je trend opačný a výstavnictví zase zažívá trochu obrození, protože mají všichni nastudovanou teorii, ale fyzický kontakt chybí........bohužel ne však v Brně...

Martin M. - Profil | Út 15.3.2016 22:22:50

Tohle je dulezita informace pro vsechny navstevniky - nepujde projit hlavni branou, musi se pres vstup G2 rovnou do pavilonu od zastavky MHD.

http://www.bvv.cz/rybareni/aktuality/vystava-rybare​ni-v-pavilonu-g2/