signalizátory Vágner Pelikán

Tak co?co si o tom myslíte.jakej na to máte názor.budeme to podporovat?
Autor diskuse: honzina - Profil , 12.2.2016 kaprařina - náčiní, doplňky

Gandy - Profil | Pá 12.2.2016 8:51:26

Kdybych byl kaprař,
kdybych byl nadšený z řevu pípáků u vody,
kdybych neměl pocit, že je lepší způsob zbavit se peněz,
klidně bych do toho šel.

Dopis jsem četl a nevím, co si mám myslet. Tedy o tom člověku, který s firmou naložil jak naložil a pak měl nutkání ho psát.

Jakubu Vágnerovi se daří. Nejsem ani jeho odpůrcem, ani zastáncem. Ikdyž vzhledem k pořadu "S Jakubem v přírodě", který si oblíbil můj 4letý syn, je spíše kladný. Umí si to zařídit. To vzbuzuje závist. Neříkám, že vše dělá čistě, ale ani opak. Ovšem hodnotit jeho aktivity je nesmysl. Člověk se nikdy nedozví 100% pravdy. Plkání na webech a hospodách je subjektivní, vyjadřuje pouze názor, nikoliv skutečnost.

Spousta lidí tu jedná proti "zlu", aniž by o tom přemýšlela. Proč si nezanadávat s davem, bééé

Mimochodem jaká je asi životnost baterií? Možnost jejich výměny a cena náhradní? Spousta věcí má v sobě nabíjecí baterie. Ovšem ty po roce odejdou a pokud chcete sehnat náhradu, často není, nebo je vyšší než cena nové věci. Doma už jsem to řešil u několika hraček, svítilen, vysavačů atd.

Lubo - Profil | Ne 14.2.2016 0:57:05

Poušťák >> na servis původní firmy Flajzar jsem si nemohl stěžovat. Do jednoho z pípáků mi jednou vytekly baterky a místo pípání se ozývalo jenom jakési cvakání. Moje blbost. Odeslal jsem k Flajzarovi s upozorněním, že pokud by oprava stála hodně, tak ať mi to napíšou dopředu, abych se mohl rozhodnout, jestli to nechat opravit. Do dvou týdnů jsem měl pípák zpět, opravený, s novými bateriemi a fakturou, ve které bylo napsáno co opravili, co vyměnili a v kolonce cena celkem bylo uvedeno 0,-Kč. No čuměl jsem jako puk. To ale bylo ještě za původního majitele, pana Tomáše Flajzara. Jaké služby byly za nového vedení, to netuším. Později po pár letech jsem se s ním i osobně setkal na veletrhu v Brně u jeho stánku, kde jsme spolu chvíli rozmlouvali. Zanechal ve mně dojem solidního, slušného a poctivého člověka, který svému elektronickému oboru velmi dobře rozumí. Tehdy jsem se ho ptal, zda neuvažuje o vývoji nějakého feederového signalizátoru pro noční rybolov. A popsal jsem mu, že v Polsku se jeden takový začal zrovna prodávat. Požádal mne, abych mu jej tam koupil a poslal. A protože tam často jezdím, koupil jsem a poslal. Ne na dobírku, nebo tak něco. Normální poštou. Za pár dní mi přišly od něj složenkou peníze. Pak jsem se jej mailem po nějaké době ptal, zda o něčem podobném uvažuje. Odepsal mi, že na vlastní konstrukci zatím u nich nepřišli a kopírovat výrobek, který jsem mu poslal že nechce. Takže já osobně na původního majitele firmy, tj. na Tomáše Flajzara nemůžu říct křivého slova.

drvoštěp - Profil | Pá 12.2.2016 8:36:08

Pvl >> Všichni jsme příbuzní ;)))

bodie - Profil | Pá 12.2.2016 23:58:56

No můj názor na celou kauzu je že p. Flajzar ač si myslím mohl naložit se svojí firmou trochu jinak tak zákonitě brání "svoji" firmu a své jméno proti takové levárně co zřejmě vyvedl p.Pelikán. Nemám nic proti tomu když vznikají nové firmy, tím se zvedá konkurence a zajistí se tím pokrok. Například Sonik jsou bývalí lidi od Greyse atd,takových případů je v každém oboru nespočet. Je to vždy stejné, lidi se něčemu naučí a když jim je firma malá nebo mají jinou vizi a rádi by si to dělali po svém tak jdou svojí cestou a na své triko, nic proti takovému stavu. Bohužel tady zřejmě p. Pelikán udělal klasickou českou levárnu a prostě vykradl svého chlebodárce. Jak píše p. Flajzar o "duševním vlastnictví" , bohužel u nás je to někomu jen pro smích a v ČR se za toto zřejmě odškodnění nedomůže. Za čárou v Německu a dál na západ by za to šel p.Pelikán bručet,nebo by dostal takovou pálku kterou by platili ještě jeho vnoučata. V tomto případě to určo košer nebylo i kdyby vše bylo pravdou jen z poloviny. Třeba se p. Flajzar namíchne a po vzoru Steva Jobse se vrátí do "své" firmy a udělá z jména Flajzar lídra ve svém oboru??? :O)
Jakuba Vágnera uznávám za to co dělá hlavně pro naši drobotinu,ať pořady v tv nebo i přednášky z rybářských výprav, to je fajn. Bohužel to že využil situaci i když 100% věděl že to košer není, jen vypovídá o jeho charakteru. Myslím že ve své pozici toto neměl zapotřebí!!! Frajer by byl kdyby p.Pelikána vymetl ze dveří a jestliže tak moc chtěl "své" signálizátory, mohl oslovit p. Flajzara nebo jakéhokoliv výrobce se svojí představou, třeba by se domluvili na spolupráci. Všichni by byli až na p. Pelikána spokojeni a jistě by se takových signalizátorů prodalo daleko více ...
Nicméně k zadání otázky: Signalizátory Alfa si určo nekoupím. Když pominu výše zmíněné okolnosti tohoto produktu, tak se mě prostě nelíbí jak vzhledově tak ta baterie uvnitř na usb. A ani video Tomáše Blažka mě nenaláká ke koupi:O)
Sám mám letité Flajzary Fishtron SX1 Profi a až doslouží(jestli se to stane) tak asi půjdu do FOX NTX-R, ale jen proto že i nové Flajzary Q7,Q9,Neony se mě taky až tak nelíbí. Ale než SX1 umřou to už budu v důchodu!!!

Kocháč - Profil | Pá 12.2.2016 21:16:30

FRANK71 >> Není to jedno? Jakub buduje impérium a jeho záběr je dost široký a nejspíš bude propojen s širším okruhem lidí. Seznam jeho aktivit je zřejmě velice dlouhý. Je to svým způsobem blázen a workoholik. On nemusí být specialista na šváby v signalizátoru, od toho si na to najala firma tým (záměrně píši firma ne ne Jakub). Zapadlo to do jejich portfolia. Má časák Kapr, Kajman, firmu na rybářskou elektroniku a nevěřím, že to je jednorázová záležitost. A těch aktivit je neskutečně moc. Prostě blázen :o)))

A ještě doplním. Jakub má díky médiím a své cílevědomosti takovou pozici, že i asi většinově negativní mínění tady na MRKu směrem k jeho osobě ho neohrozí. Spousta jednotlivců nebo malých firem díky MRKu skončila, Jakubovi to nehrozí. Je prostě úplně někde jinde. Já mu všechno taky nežeru, ale umí, to se musí nechat.

Wamp - Profil | Pá 12.2.2016 9:30:21

Me se fakt libi, jak jste temer vsichni schopni soudit po přečtení zpovědí pouze jedne strany, o jejíž objektivite nikdo vlastne nic neví. Nemam s JV nic společného, ale zivotni a sluzebni praxe uz me naucila. Soudit dle dojmu je ptákovina. Muzeme se bavit o pipacich, cenach atd. Ale kdo tady skutecne vi jak se to odehrávalo a je schopen to doložit. ..

RS - Profil | Pá 12.2.2016 22:22:57

BioBoid >> co je na tom tak nepochopitelné ??? Pelikán systematicky likvidoval fa. a vytvořil prostředí takové které dalo jasně znát, že celá fa. jde do kopru, tak co udělá zaměstnanec, když mu je nabídnuta možnost pokračovat a vydělat si peníze ??? (zaplatit hypotéku, leasing atd....) Nechci a ani se p.Flajzara nezastávám ,ale jde mi jen o jediné a to o obyčejnou slušnost a respektování určitých práv. Jenže jak to tady tak čtu, tak tady se tomu velice elegantně říká "tvrdý byznys" ,ale jen do té doby než se to začne týkat dotyčného..... A nejspíš právě proto to, to tu funguje tak jak to funguje...... platit včas fa. je považováno za něco směšného, slovo už taky nic neznamená ba dokonce i papír je jen cár k ničemu.... protože rozhodne jen ten kdo bude mít víc peněz na lepšího právníka..... a proč !?!?!? jednoduché !!! protože se slušnost a úcta jeden k druhému nenosí..... hlavně že budu v balíku a je jedno jak..... a tak když se zamýšlím, tak mě to něco spíš někoho připomíná... hlavně peníze a je jedno za jakou cenu ..........!!!!!!!!!!!!

Taky - Profil | Pá 12.2.2016 9:44:34

Wamp >> Splést se může každej , ale jak už jsem tu někde psal : firma Flajzar tu měla 20 let skvělou pověst , a Jakub Vágner je od začátku kariéry kontroverzní člověk , který udělá pro úspěch cokoli. Pokud pan Flajzar tvrdí že vše co tvrdí může doložit , nemám důvod mu nevěřit. Od pana Vágnera očekávám že bude hodně nahlas mlčet ,protože to je nejosvědčenější metoda jak přejít prúser s co nejmenšímy následky.

viceroy - Profil | Pá 12.2.2016 0:03:22

Co chces za ty nekrestanske penize podporovat ? ..... jebat :-)

Maxwell - Profil | So 13.2.2016 9:53:12

pan Flajzar firmu prodal a dle toho komu, tak určitě ne s vědomím, že firma bude dále prosperovat...očividně šlo o peníze, tak teď nechápu ty falešné obavy...že by se mu to rozleželo v hlavě? nebo nedostal tolik? to se již nikdo nedozví....
Je to jen voda na mlýn zdejších odborníků, Vágnerologů.....zdejší ovce jdou totiž s davem a nedokážou si na věc udělat svůj vlastní úsudek...

BioBoid - Profil | Pá 12.2.2016 20:35:18

Mno, nechci kazit tu protiVágnerovskou náladu, ale tak nějak mi nejde do hlavy, když ten "zlý" Pelikán byl tak špatný, že s ním odejdou 4 klíčoví zaměstnanci. Ten Darth Vader prohnilý, jen za penězi honící se, bez špetka morálky, přesvědčí 4 spokojené klíčové zaměstnance jít z fungující firmy s naprosto báječnou atmosférou (z jistoty) do nově vznikající firmy, kde se neví, co bude za půl roku - rok.

Nepřijde to nikomu ani trošku divné? Tam chybí logika věci. Majáček "Zdravého rozumu" mi bliká, že to samozřejmě všechno nebude tak, jak pan Flajzar tvrdí a bude tam spousty věcí, které opomenul sdělit. Načasování a styl - inženýr Palaščák vs. Vladimír Růžička. Já tyhle ryze český účelový pomlouvačky prostě nemám rád.

Patˇas - Profil | Pá 12.2.2016 15:05:14

Hoši, proč to řešíte, problémy a podrazi nějakejch obchodníčků a výrobců, ať se třeba pos..ou. Nemáme stím nic společného, jen to že jim strkáme nekřesťanské peníze a oni bohatnou. A jen chcem, aby nám to chvíli fungovalo. Koupit, nekoupit, vždyt je to jedno, peníze dáme zase jinde, když né tady. Křiváci jsou a budou. Pro nás je spíš důležité ať nám berou :-)

Karel K70 - Profil | Ne 14.2.2016 9:48:28

libec77 >> A Ty si myslíš že ne?Podívej se na jejich brolly,co Ti to připomíná,jestli dobře vidíš?1/2 Foxe a 2/2Nashe.Myslíš si, že u Mivardi vývojáři měli zpocený hlavy? Asi ne.

TomVl - Profil | So 13.2.2016 7:26:34

NAVI73 >> samozřejmě souhlasím, ale to se děje vždy a všude. Mnoho lidí píše jak je to hrozné a že je Pelikán lump, ale pokud ti lidé měli ve firně peklo, živí rodiny a nic jineho neumí a mají informace, tak to vždy takto dopadne. Je i na vedeni firem, aby vytvořili ve firmě atmosferu, aby jim lidé neutíkali. Další variantou je, že je Pelikán totální bezpáteřní lump, ale ty jsou často čitelní po pár měsících v práci a tak by to p. Flajzar měl dávno poznat..Někdo tady psal, že v Německu by se to nestalo. Nesmysl, tento týden jsem měl telefonát s Němcem, který si mi stěžoval, že mu utekl ke konkurenci obch. ředitel a vzal si sebou vše a taky mu to nedokáže. . Jakuba já nesoudím. Lidé mu moc věcí závidí a to já nesnáším. To že je divadelník je jasné , ale pro rybařinou něco dělá na rozdíl od různých kecalů. Opět nikdo z nás neví jak to bylo.

Luger46 - Profil | Pá 12.2.2016 15:25:09

Patˇas >> ono by jim to bylo jedno kdyby to bylo Flajzar vs někdo ale protože je to Flajzar vs JV tak se tu zadře celý mrk :)))))

PYTLAKS - Profil | Pá 12.2.2016 8:20:20

Poušťák >> pípáky sů jenom špička ledovca,počkej až si kuba pronajme všecky svazové vody a založí první vágner celorepulikový rybářský spolek:-)

Fild@ - Profil | Pá 12.2.2016 0:18:02

Jak psal viceroy - jebat tučňáka do ucha...

Jiří Šindelář - Profil | Pá 12.2.2016 0:12:15

Jsou moc drahý na to abych se o to vůbec zajímal. Kdybych ty prachy měl, tak si nakoupím od slušné zavedené firmy.

NAVI73 - Profil | So 13.2.2016 10:00:32

Honza7 >> on uz se tim dneska nikdo netaji , vloni jsem zarizoval novou kuchyn spotrebicema , vzal jsem nasi Moru a je to prekvapive take cina

TomVl - Profil | So 13.2.2016 6:59:38

Nikdo neví jak to přesně je. Většinou, když se firma prodá nějakému investorovi stane se z původně příjemné rodinné firmy moloch, který jde pouze po zisku . Ten investor to nekupuje proto, že má rád ryby a pod, ale chce rejžovat na zavedene značce. Zaměstnanci, kteří byli zvyklí na rodinnou firmu z části většinu utečou. Je divné, že se dali tak lehce presvědčit a šli do nové firmy bez historie, což je velké riziko? Tak to je vždy. Nevíte jaká tam byla atmosféra, myslím ve firmě po prodeji. Jinak, že jsou lidé křiváci a když jde do tuhého hájí pouze své zájmy je o obecně známé a protřelého podnikatele jako je p.Flajzar by to nemělo překvapit. . To si pan Flajzar může psát co chce, ale ač jeho důvody prodeje firmy byly pochopitelné, tak za to nese čast viny i on. Kdyby to neprodal, tak by se to pravděpodobně nestalo. Další věc malinko něco vím o elektronice a signalizátor záběru je jednoduchá věc a jestli na něm nabíhají ledky z prava, z leva nebo nahoru je dost jedno. Jde spíš o kvalitu zpracování než nějaký převratný vývoj a nápady. Příšerně to nafukují...myslím ukradení nějakého nápadu. ... není to systém VHS VIDEA nebo operační systém počítače nebo mobilu a pod. Ty ceny za obě značky jsou totální nesmysl. Plastová krabička s pár součástka za takový nesmysl.... ..., ale když to lidi kupují proč ne. Dělal bych to stejně. Já bych za cenu 50 palcové LCD televize signalizatory nekoupil..., ale je to každého věc za co vyhodí svou výplatu...zbytečně se mnoho lidí nechává vtáhnout do kauzy a neznají pozadí. ...pojďte radši na ryby.

sven - Profil | Pá 12.2.2016 21:52:21

FRANK71 >> Na Tovačově také..
Velice zajímavý je datum založení firmy 10.12. 2003 !
Nový zákon o rybářství 99/2004 ze dne 10.2 2004, nabyl platnost 1.4. 2004...
Tehdy bylo rozjeto spousta takových "privatizačních" projektů, že bychom se divili..
Díky socdemákům a komunistům jim to tehdá v zákoně neklaplo a bylo odloženo o deset let, na rok 2014

http://rejstrik.penize.cz/25534793-tovacovska-jezer​a-s-r-o

Gandy - Profil | Pá 12.2.2016 21:07:56

Slavíček - Profil | Pá 12.2.2016 20:50:02

Kdyz to tady tak ctu tak by me zajimalo kolik lidi co se tady rozciluje na vagnera by otocilo kdyby ty jeho hlasice byli za polovinu co od flaizara ? Mozna ze bychom se i dockali ze hned by nadavali jak je mozny ze flaizar je proti tomu tak drahy !Me tohle nastesti nervy nedrasa nejsem ochotny dat za hlasice tolik jak za televizi kde je dilu ze by s toho slo udelat nejmene 10 sad

El Duffus - Profil | Pá 12.2.2016 12:36:28

Já to rozhodně podporovat nebudu a od pane Vágnera si nic nekoupím. Hrubě se mi nelíbí okolnosti vzniku tohoto hlásiče.

Malda512 - Profil | Pá 12.2.2016 12:09:28

Vágner je parazit. Nekoupil si od něj nic ani kdyby ty pípaky vymyslel doopravdy on.

Mrknato - Profil | Pá 12.2.2016 11:24:58

Dalas >> Ten kdo dává pusinky rybám, místo ryb jí opice je divnej. Je divnější než ten vrchní co čepuje pivo....

Maxwell - Profil | Pá 12.2.2016 9:10:36

Mifí5429 >> jsi si zapomněl vzít prášek viď ?

viceroy - Profil | Pá 12.2.2016 1:06:07

Jiří Šindelář >> akreditovany elektrospecialist :-):-)

Jiří Šindelář - Profil | Pá 12.2.2016 1:05:14

viceroy >> Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina :-))

FRANK71 - Profil | Ne 14.2.2016 10:53:45

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.2.2016 9:20:00 >> máš pravdu.😊

Karel K70 - Profil | Ne 14.2.2016 9:50:53

chesper >> Aleši,ale že z Tvých otázek byl nejistý.Byl rád že jsi odešel!

Poušťák - Profil | Ne 14.2.2016 9:30:27

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.2.2016 9:20:00 >> a hlavně uznávaný ,,pan kaprař"...o)))

judas.d - Profil | Ne 14.2.2016 9:27:34

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.2.2016 9:20:00 >> Abych pravdu řekl,kolikrát než peprněší slova mě pohoršuje lidská hloupost:-))))

Radek Fox - Profil | Ne 14.2.2016 9:20:00

FRANK71 >> Malamuta sem bohužel nepustí, včera jsem viděl, že se zaregistroval na kaprařských stránkách, kde si foukají testéři cukr do zádelí a olizují si navzájem kulky, už tam přispívá. Z mého pohledu zde chybí, má to v hlavě srovnané. Také jsme se poškorpili, ale nakonec jsem zjistil, že má v hodně názorech pravdu, a to peprnější vystupování je z jeho strany zkrátka upřímné.

tydra56 - Profil | Ne 14.2.2016 8:48:54

Lubo >> Měl jsem podobný problém. Vlastním signalizátory TBI a nehodlám je měnit. U jednoho se rozbil ten snímač nebo jak se to jmenuje co je pod kolečkem kde prochází vlasec. Psal jsem do Flajzara jestli mám hlásič poslat na opravu nebo posílají nahradní díly že jsem schopen si ten díl vyměnit sám.Do týdne jsem měl doma i když jsem potřeboval jeden čtyri kusy v obálce za 20kč s přáním at slouží dál.Tak to fungovalo u původního majitele jak ted nevím.

brach - Profil | Ne 14.2.2016 8:44:38

Ke své padesátce jsem jsem nechal v Kuklenách v HK v roce 2000 dost velký peníz. A mimo jiné jsem koupil 2 Flajzary SBI 862 (1790,- Kč / 1 ks). Jako peníz to byl dost velký, ale do dneška mi slouží. Jen jednou jsem je poslal Flajzarovi na předělání na příposlech. I s příposlechem jsem zapaltil okolo dvou tisíc. Pípáky mám dodnes a slouží jako za mlada.

arnošt - Profil | Ne 14.2.2016 0:19:53

Saimon-arogantní vazač a jeho Bebe sušenky...to byla neuvěřitelně výživná diskuse! o))))

numen - Profil | So 13.2.2016 22:00:23

FRANK71 >> pořád je to dobrá prasečina. Ono když vedení Fa odejde a začne vyrábět indikátory se stejnou technologií pro někoho jiného. je asi špatně. vysvětlit se to nedá,možné to je jen v číně a u nás..... .

Osobně jsem Flajzary měl,nezničitelné,ale již jsem je nepoužíval a tak šly do světa.

007krivanek - Profil | So 13.2.2016 21:15:22

Poušťák >> Opravdu jsem tuto ,,novodobou krádež ,, četl z deseti stran. Kde je pravda se nikdy nedozvíme. Každý má svoji pravdu. Je na každým, jak se s tím popere a je na každým zákazníkovi i budoucím, komu dá přednost. Já osobně mám Carp sounder ( kachna ) 18 let a stále fungují. To byly hlásiče !! Nepotřebuji ani Flajzara, ani JVE.

Buffalo1969 - Profil | So 13.2.2016 12:50:57

viceroy >> xixao není číňan......:-)

RST - Profil | So 13.2.2016 12:39:53

kritik >> Sušenku zlomil jeho vlastní přístup. Vůbec nešlo o to že se někde něco zlomilo, ale to jakým způsobem se k tomu postavil........

libec77 - Profil | So 13.2.2016 12:38:14

viceroy >> Mivardy něco okopíroval? Ten si nechá akorát na čínské výrobky natisknout svoji značku.

chřenovák - Profil | So 13.2.2016 12:04:24

FRANK71 >> Pro ty ,kteří o něm psali pěkně budu mít slevu 50%☺

NAVI73 - Profil | So 13.2.2016 12:04:19

FRANK71 >> nerekl jsem ze ok ,rekl jsem funguje. Viz shimano , servis na prd ,vsichni drzkujeme ale pouzivame ho

FRANK71 - Profil | So 13.2.2016 11:55:46

Já vám řeknu jak to skončí pánové. Nakonec vlastník zažaluje Flajzara za zmařenou investici. Zde vlastně vyblil, že nejlepší ( nejdůležitější) lidi odešli. Takže nyní jde firma do kopru. Kdo si tam nyní koupí hlásič:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​)))))))))

Grasel - Profil | So 13.2.2016 11:24:15

RST >> Jako že podle vzorce: nemám rád J.V. nakoupím u Flajzara a naopak?

Buffalo1969 - Profil | So 13.2.2016 11:16:58

judas.d >> pokud je to takhle postavený jako reklamní kampaň, tak pro mně jako konečného uživatele je dosti "neobratně" zinscenovaná.
V tomto případě bych si já jako nasranej zákazník nekoupil výrobek ani od jednoho z nich.

RST - Profil | So 13.2.2016 10:42:51

Mrknato >> Můžeš s nimi zamačkávat broky, má to kovový rámeček tak by to chvilku mohlo vydržet. Jen si ho nesmíš zapnout, případný zvuk hlásiče by tě mohl rozrušit natolik, že by ti mohla rupnout cévka:-)) Přece jen už nejsi nejmladší:-))

Mrknato - Profil | So 13.2.2016 10:37:11

Pánové, prosím pěkně, využiju i já hlásič Flajzar nebo Alfa při ex. plavané? Jakej byste mně doporučíli?

Transalp2 - Profil | So 13.2.2016 9:48:58

Dobrej fígl , jak zavedenou firmu připravit o výrobek , vývoj ... Doufám že ti zmetci pohoří ... Jde v podstatě o verzi tunelu vychcaného zaměstnance . Hnus ...

FRANK71 - Profil | So 13.2.2016 9:43:19

RST >> tak rok zase není dlouhá doba od začínající firmy. Se podívej na firmu Flajzar, zavedená firma a nevymysleli za tu dobu vůbec nic. A nápadů v šuplíku požehnaně.

cindy - Profil | So 13.2.2016 9:40:38

Honza7 >> Dám Ti příklad o kterém vím... jenom nebudu jmenovat žádnou značku. Český výrobce má pobočku v USA. Americká pobočka nechává téměř kompletní výrobek dělat v Číně, v Americe se zabalí a možná na něj nalepí nějaké reklamní nálepky a do Česka se kupuje od americké pobočky a je na něm napsáno Made in USA. Protože kdyby tam bylo China, tak by se neprodával za ty prachy.

jirisyky - Profil | So 13.2.2016 9:38:27

Buďte rádi co se stalo, aspoň máte o čem psát, za den napsat přes 200 zápisu je pěkný, no a po čase si na to sotva vzpomenete

daniels - Profil | So 13.2.2016 9:36:59

Stačí slyšet slovo Vagner proč tomu narcistovi dělate reklamu.

Mi!d@72 - Profil | So 13.2.2016 9:23:30

Honza7 >> s větou"Určitě nebude dělat pouze jenom jeden produkt"plně souhlasím,a osobně si myslím,že p.Pelikán si sebou nevzal pouze jeden nápad,pod značkou JV se budou dobře prodávat i jiné věci,a to jak na tuzenském,tak i na zahraničním trhu.

RST - Profil | So 13.2.2016 9:05:24

Honza7 >> No ale zatím dělají jen jeden, lidi platit musíš a oni je bez nějakých výnosů platí víc jak rok!!!! jak píše p. Flajzar odešli mezi vánočními svátky v r. 2014. To znamená že na přípravu dalších produktů a jejich výrobu, měli času dost a dost. Tak proč jen jeden produkt???? Když budu počítat jen mzdové náklady tak Pelikán + 4 lidé = minimálně cca 200. tis měsíčně x 13. měsíců a jsme mínus 2,6 milionů!!! V tomto odhadu jsou jen mzdy a to jen u lidí kteří přeběhli. Nejsou tam žádné jiné náklady.

Honza7 - Profil | So 13.2.2016 8:37:30

RST >> Rozhodně méně, než ta firma, která ten vývoj financovala.

RST - Profil | So 13.2.2016 8:34:12

Honza7 >> Tak ekonomické ukazatele, a jsem z5 u jádra pudla. Kolik hlásičů ALFA je třeba prodat, aby se zaplatily náklady a ještě to vygenerovalo nějaký zisk??? Lidí je kolem toho dost- JV, Pelikán + minimálně čtyři další. Takže kolik musí prodat??

RST - Profil | So 13.2.2016 8:12:53

cindy >> Jenže Jakub píše že ALFA je vyráběná v česku. Kdyby nebyla je to klamání spotřebitele. Proto si ASII škrtám. Nějak mi to celé nepasuje.
Těch ale v článku p. Flajzara je čím dál tím víc. Například píše že NEON pustili ven až někdy v červnu 2015, jenže ony byli na stánku Metry Blansko už na veletrhu AMPER a ten byl loni ve druhé půlce března, že by člověk kterého "mimino" udělá první krok nevěděl kdy ho udělalo????? Čím víc se v tom šťourám tím víc jsem přesvědčen že celá komedie kolem téhle kauzy je jen a prostě velice dobře naplánovaný, načasovaný a provedený marketingový tah nových vlastníků Fy. Flajzar.

NAVI73 - Profil | So 13.2.2016 7:06:43

TomVl >> jenze tam neni pruser ze nekdo vynesl plan pipaku , to si ho mohl doma rozebrat a bylo to stejne. Pruser jsou obchodni kontakty , trva roky nez optimalizujes dodavatele , naklady , kvalitu , odberatele , obchodaky. A ten zmetek k tomu prisel naprosto zadara. To je u me prasarna

NAVI73 - Profil | So 13.2.2016 6:00:39

bodie >> hele ze ty cekas az Jvelectronic uvede na trh neco neelektronickeho ? To asi bude pecka ,kdyz to nestihly uvarit do FF :-)))) Teda jestli to neni ta snurka na priposlech

RS - Profil | So 13.2.2016 0:06:22

bodie >> moc pěkně napsáno !!!

sven - Profil | Pá 12.2.2016 22:25:07

RST >> Já vím dobře odkud jsi :-)
V tom jsme ve shodě a opravdu tomu tak v současnosti je.
Ovšem obchodní jméno, založené během tvorby zákona o vodách a v době silných privatizačních tlaků, cosi vypovídá.
Zainteresované osoby tehdy tvrdily, že ve hře byly i takové vody jako třeba Orlík. Tedy žádné příštipkaření..

fheavy - Profil | Pá 12.2.2016 22:06:34

FRANK71 >> vy tady napraskate vsechno je to cim dal zajimavejsi, s.r.o. to je vec hosi coo,dobry zpusob jak prijit k penezum/nebo k majetku za par krejcaru/ a v pripade pruseru o nic moc neprijit mooc hezky :-) :-) :-)

Kocháč - Profil | Pá 12.2.2016 21:40:47

MrCement >> Na Flajzarovi se mi líbí, že uměl dát na náš trh v podstatě každý rok nový model hlásiče a roky dominoval tomuto trhu. Měl super servis a přístup k zákazníkovi. Já měl dost dlouho TBI a kdyby mi nevadil ten zvuk a nemožnost štelovat citlivost, tak bych je měl asi pořád. Nezničitelné hlásiče. Baterku jsem měnil tuším po třech letech. Jednoznačně odborník, ale posun a vývoj v posledních letech se mi nelíbí. Ty hlásiče bych si nekoupil, prostě se mi nelíbí.

petrikveprik - Profil | Pá 12.2.2016 21:40:47

Pohádkáře Vágnera mám již nějakou dobu zařazeného "v určité škatulce"..no a když jsem si přečetl ten dojemný srdcervoucí jistě pravdivý příběh...... do úplně stejné škatulky přibyl i Flajzar..

Hekota - Profil | Pá 12.2.2016 21:33:00

libec77 >> Tak s těma závodami bych to až, tak tragicky neviděl. Chytl příležitost. A jistě z toho bude mět i nějaký užitek jak finanční, tak třeba i do budoucna mezi kaprařskou elitou. jistě takový závod mohl uspořádat i MRS. Několik let se tlačí do kaprařiny. Myslím, že v roce 2014 byl tahákem čistě kaprařské záležitosti ČMKS carpšou v Břeclavě. Oni mu dali prkna a on jim dal jméno snad i zvedl návštěvnost atd... Když spolek, který zastává etiku kapraření a rybaření sáhne po hvězdě jako je JV o kterém jsou známé věci, které jsou v rozporu s etikou, jak kapraření, tak i rybaření nejde o nic jiného než o byznys. Nyní se stal JV stálicí téhle akce. ukazuje se po boku předních kaprařských es. Tak, že se nedá nic jiného usuzovat o téhle elitě jiného než, že na prvním místě je byznys a peníze s ním spojené. A teprve potom etika. Nám kážou píjte vodu a sami pijí víno :-)

fheavy - Profil | Pá 12.2.2016 21:15:38

Kocháč >> takovy firmy at uz to ma vagner nebo flajzar /vets.podil/muzou fungovat jedine tehdy kdyz my rybari budeme kupovat jejich vyrobky,kdyz ne tak muzou jit prodavat akorat tak k ťamanum a na mrku muzou potom brecet jak jim vsichni krivdi a hlavne "duševne". To jsou fakt hrozny sra.ky co nekteri majitele firem dokazou vypotit:-)

Gandy - Profil | Pá 12.2.2016 21:05:36

džigit >> A nebo teď doma brečí do polštářů, že je to štěstí nepotkalo. Ale to se nikdy nedozvíme ;-) Nebo je máš za svaté, ve jménu Carpa, Měďáka a Lapače svatého amen?

Kocháč - Profil | Pá 12.2.2016 21:04:15

FRANK71 >> To budou spíš nějaké historické snahy pár let zpět. Myslíš toto?

Gandy - Profil | Pá 12.2.2016 20:54:33

BioBoid >> Podstatné je to, že je do toho vtažen Jakub Vágner. Kdyby pan Pelikán oslovil nějakého bojlísového "krále" (doufám, že se tak nikdo z N...ů, CH...ů atd nejmenuje král) a dal se s ním dohromady, tak je tu dle mě diskuze dost jinak naladěná. Ovšem Jakub Vágner je mnohým trnem v oku, takže je to šance přihřát si polívčičku.

Nikdo tu nejmenuje Pelikána, ale je to stále Vágner....

Hekota - Profil | Pá 12.2.2016 20:42:13

Petr.L >> hmm

Petr.L - Profil | Pá 12.2.2016 20:17:24

boži mlyny melou pomalu a jistě!!!!J.V doufam,že domele.neni se čemu divit,kupuje kapry se svazovek do svyho KATLOVA,a ješte udela takovi podraz na flajzara!!!je to zloděj!!!!!!!!

čiky - Profil | Pá 12.2.2016 19:58:42

Je pravda, že u stánku JV není moc přeplněno,že by se lidi rvali o to aby byli u novinky první, ale...(ve čtvrtek od 10.00 do 15.00)
Sám používám Flajzary,jsem s nimi velmi spokojen. Když jsem si přečetl článek p.Flajzara tak mi bylo smutno, v tom směru mě to ubezpečilo, že u nás je podnikatelská žumpa, která půjde přes mrtvoly a je mu jedno co si o něm někdo myslí natož jaká bude reakce mezi potenciálními zákazníky. Nebudu soudit ani p.Pelikána ani p.Vágnera, nikde jsem nenašel jejich reakci(http://www.inrybar.cz/…/firma-jakub-vagner-el​ectronics-pro…/ a ani p.Flajzara neznám osobně, tento spor budou muset vyřešit oni mezi sebou sami.
Utvoří se zde dva tábory, které budou hledat chyby na těch druhých a budou tady padat silná slova jak anonymita internetu umí. Třeba ne, doufám že se mýlím.
Nám rybářům to asi nepomůže, levnější toto zboží nebude. Takže je to pouze asi o tom, že jeden ,,manažer,, dostal šanci se ukázat co umí , tak to ,,ukázal,, třeba se nakapsoval, další aktér je
,,zklamanej,, že mu tuto šanci umožnil a jeho srdeční záležitost prodělala ,,mrtvičku,,

Doufejme, že se časem dozvíme jak to bylo a jak to dopadne, ale nic víc s tím my neuděláme.

Bambi.SpP - Profil | Pá 12.2.2016 19:11:41

chendler >> Tak když nemáš ten fb

Kocháč - Profil | Pá 12.2.2016 12:07:32

Pokud se oprostím od té aférky a porovnám hlásič Alfa f. Jakub Vágner elektronics s háleičem Neon f. Flajzar.

1. Alfa - cena hlásiče 3 500,-, cena příposlechu 3 500,-
Vzhledově mi sedí více než Neon, ale v ruce jsem je ještě neměl.
Novinku typu integrované baterie přes kabel nevnímám moc kladně. Ano, mám takovou baterku i v mobilu a nemusím do něj rvát tužkovky, ale ty jsou relativně jednoduché na výměnu. Bude mi tato integrovaná baterie sloužit třeba 10let bez potíží? Raději bych vyměnil jednu baterku než řešil výměnu asi drahé součástky.

2. Neon - cena hlásiče 4 000,- po slevě 3 500,- cena příposlechu 4 500,- ve slevě 4 000,-
Vzhledově se mi nelíbí a nesedí mi ani zvuk, co jsem měl možnost vidět na videu.

Jiří Šindelář - Profil | Pá 12.2.2016 11:42:02

Kocháč >> jako malej kluk jsem považoval to, že se světlo v lednici zhasne při zavření jako vrchol moderní techniky :-)

MíraP - Profil | Pá 12.2.2016 7:45:56




TWIN 69 - Profil | Pá 12.2.2016 6:16:01

1.Tak NIC...
2.Nemyslím si o nich nic a je mi to ukradený:-)))
3.Nebudu to podporovat....

arnošt - Profil | Pá 12.2.2016 0:48:29

Zlatej Delkim...