Trabucco selector XSMaster feeder 3,60/90gr

Díky za přínosné názory na tanto prut
Autor diskuse: Hervit - Profil , 9.2.2015 feeder - náčiní, doplňky

pectak - Profil | Ne 28.8.2016 21:31:53

fheavy >> Podle me takovej navijak ani neexistuje ... Pokud ma byt rychlej a lehkej, nebude rozhodne urcenej na velke zateze a naopak, pokud ma byt silnej a trvanlivej, nebude rozhodne lehkej a vlastne ani levnej :-)
On by potreboval dat dohromady Penna Slammer se Stradicem CI4 za cenu Catany :-) :-)

rájovec - Profil | Pá 19.2.2016 15:20:12

Houvza >> Tak jo :-). MH od Trabucca ve vyšší řadě se jmenuje Sygnum TXL Supreme 90g. Je to svižný, hodně šikovný a univerzální proutek s velmi dobrým odhozem. Je o malinko měkčí než tvůj Selector. Další podobný prut je XPS Competition MP(medium power) 90g. Ten je oproti předchozímu silovější se spíše špičkovou akcí. Slušně hází a zvládá o poznání těžší nálože. Se zřejmou rezervou zdolává např. kapříky okolo šedesáti cm. Na univerzální chytání s velmi dobrým pocitem z něj Supreme, na bezpečné zdolávání i větších ryb, nebo na střední proud Competition. Jinak samozřejmě jsou i jiné značky.

dbb - Profil | Po 16.3.2015 18:12:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Po krátkém váhání jsem si tento prut pořídil. Nemám sice adekvátní možnosti pro srovnání (pruty mám spíš "nižší třídy"), ale na první pocit je Selektor velmi příjemný. Jen budu opakovat když uvedu, že prut je tenký a to i včetně rukojeti, což se projevuje i na jeho hmotnosti. Při nahazování i s mojí nepříliš vypilovanou technikou jsou zásahy do krmného místa četnější, prut nijak zbytečně nekmitá, nekroutí se, energie pro odhoz (zatím jen kratší vzdálenosti) plně dostačující. Při zdolávání malé ryby, tak i poměrně velké se prut chová slušně, dává cítit rybu jak malou, tak na druhou stranu dodá dost energie pro zdolání té větší. Špička (zatím jsem chytal jen light) při záběrech nijak nadměrně nekmitá a je snadno zaznamenatelný následující rychlý záběr. Pruty nižší třídy toto umí trochu hůře. Očka prutu u mě budí pocit, že jsou až příliš malá, ale bude to asi jen díky návyku na má stará "kopyta". V neposlední řadě bych vyzdvihl "žebrované" spojky, umožní i zmrzlým pazourám poměrně snadno prut rozložit. :o) Tak tolik asi první dojmy.... :o)

purkarak - Profil | Ne 22.2.2015 19:26:19

ahoj ,,na selektory mi přišli ve čtvrtek ,,takže je od pátka testuju ,,,,pruty mi výborně sedli ,,,tenký blank krásná celokorková rukojed ,,,prut má plnou parabolu při zdolávání ,,podobnou jako beast master ale je o něco tužší a přesnější při náhozu ,,zatím se mi jeví velice dobře ,,je radost s nim chytat ,.

SX 1 - Profil | So 21.2.2015 19:42:40

Zdar, koupil jsem ho v Praze v neděli na výstavě.
Za tu cenu to dobrééé -20% výstavní sleva, v pondělí ho vyzkouším na Antoškách (jestli je voda tekutá :-)