Nové hlásiče Flajzar fishtron neon TX

Co říkáte na tuhle novinku ? Již je někdo vidět v realu ?
Autor diskuse: Bejmák - Profil , 25.1.2015 kaprařina - náčiní, doplňky

uvažuji o koupi Líbí- Nelíbí

A) Líbí ale nekoupím kuli ceně16%

B) Předražená maškaráda -Fuj.66%

C) Líbí uvažuji o koupi3%

D) Nelíbí zustanu u ověřené klasiky DELKIM,FOX,CARPSOUNDER.7%

E) Líbí ale zustanu u ověřené klasiky DELKIM,FOX,CARPSOUNDER2%

F) Nelíbí (důvod )?5%

Od 25.1.2015 hlasovalo 481 čtenářů.

fheavy - Profil | So 25.7.2020 8:49:40

Mžík >>ja to zkratim ,proč píšeš do téhle diskuze když to nepoužívás a ani nepotřebuješ,ostatni to zajima a ty tady nikomu nic neporadíš,takže asi zde seš mimo téma,založ si diskuzi chytani bez pipaku a tam to múžeš rozebirat cely dny
Neni duvod nadale obtězovat v tehle diskuzi ve ktere jde o konkretni věc kterou nepoužíváš sorry .

Blek - Profil | Čt 20.2.2020 23:09:18

Chlapi proti nikomu nic,ale je fakt udivujici jak dokazete kvuli hodinove sazbe zabordelit diskuzi o dalsich deset stran!!!Nenapadlo vas treba ze si muzete o sazbach diskutovat mezi sebou v sz?Jde mi jen o to ze pak tady clovek neco hleda (v jakekoliv diskuzi) a musi precist sto stran zbytecne diky .........!Tak se na to vyprd ete,chytejte na kindrvajca a nebordelte diskuze.Tyka se to vesmes porad tech samych mudrlantu.Zalozte si diskuzi kde muzete propirat vse a nezasirat zbytecne otazky.Dekuji (Samozrejme kdo me bude chtet rozjet ze taky nepisu k tematu mame sz.Tam se spolu muzem pohadat a nezasirat vlakno)

fheavy - Profil | Ne 26.7.2020 21:36:38

Mžík >> měj si co chceš,nikdo ti tady nevyčita že něco nemás,pouze to že misto přispěvku ohledně pipaku Flajzar o kterých je tahle diskuze píšeš mimo dané tema a to tady nikoho nezajimá vcetně mně,divim se ze ještě nemás redku,shovivavej autor i admin.Jinde bys ju měl už natvrdo a to jsou tady k tobě slušni a ty seš prosté jak otravna zenska .

ladis726 - Profil | Ne 26.7.2020 21:16:49

Mžík >> Běž psát jinam,tady akorát opruzuješ.Na takový keci tady není nikdo zvědavej.Jestli máš něco k tématu tak piš,jinak běž k Turkovi.Nazdar

Specialista - Profil | So 11.7.2020 20:18:39

Flajzar, nejporuchovější hlásiče na trhu. A Flacarp v tom hrdě pokračuje. Ale zase stojí jenom deset tácků😂. To je super, že je tady i servis 🤣. Ohromná výhoda. A po dobu servisu máte půjčené policajty mezi očka zdarma.
Blbej aliexpres, sada za 1500,-, stále první sada baterií a bez kazu a vady. Dosah 300m, hrubé zacházení..
Proč neposíláte panu Flajzarovi peníze na účet jen tak, abyste podpořili šikovného podnikatele.

Malab - Profil | Čt 20.2.2020 6:38:15

Erva >> Asi memá smysl něco tu vysvětlovat...
Zaměstnanec má plat např 34000Kč hrubého tzn cca 25000 čistého, cca 45500 superhrubé.
20 až 25 dnů dovolené zvyšuje náklady o cca 13%, dalších průmerně 12 dnů nepracuje kvůli lékařům, nemoci, OČR apd. jsme na přibližně52500Kč měsíčně jen v nákladech na zaměstnance. Ten kdo by vzal práci za 15000 hrubého by ji nedokázal udělat.

Servis co fakturuje dělá např 70 - 80% pracovního času.
Zbytek jsou neproduktivní činnosti jako rozbalovaní, balení, vysypání koše,servisní administrativa s popisem opravy .
Budova něco stojí, její provoz také. Jednou ročně školení bezpečnosti práce. Musí také vydělat něco na účetní, uklízečku. Někdo objednává díly. Sem tam zničí šroubovák, měřící přístroj. Musí pracovat dobře, aby nebyla žádná reklamace.

Firma platí propagaci, auta, majitele a další věci.
Do toho pár dnů ročně otravuje hygiena, finančák. Oni sice neotravují servisáka, ale lidi na které servisák také vydělává se nevěnují produktivní činnosti.
Vše se musí pokrýt za 170 hodin měsíčně násobeno 12 měsíci.

Tak si to rozpočítej na hodinu práce kterou fakturuješ

Jura L. - Profil | So 22.4.2017 18:03:39

Jak by vlastně měl vypadat "moderní" pípák a příposlech? K diskusi nabízím svůj názor :
- tělo karbon-kompozit maticemi pro kontra-šroubky v těle a integrovaným těsněním "o " kroužkem,aby každá půlka zapadala do druhé a bylo to jednoduše těsnitelné a rozebiratelné, šroubky jedině TORX a nerez. Odolnost proti pádu ze 2 metrů a přišlápnutí na 150 kg.
- totální těsnění všech vstupů - vodotěsnost 2 bar, (kryty baterek a vše na šroubky a "o" kroužky
- masivní úchyt závitu včetně integované "rychlospojky" aby nebylo nutné je vyšroubovávat - dodat na 1 pípák 2-3 spodní díly rychlospojek (aby bylo dost pro stojan a mobilní vidličky a nemuselo se to pořád odmustrovávat...)
- diody zásadně pořádně nad úrovní osy prutu, jinak to není z boku vidět
- pořádné nerez závity na "uši" a ty dodat ve 2 velikostech do krabice
- příposlech s MASIVNÍMI očky pro upevnění na šňůrku na krk a druhé k opasku, které by bylo uzavřené, aby nehrozilo spadnutí, nejlépe nerez 2 mm, Opět masivní karbon-kompozit, vydržící šlápnutí 150 kg na tvrdém povrchu, vodotěsnost samozřejmě 1 bar.
- funkčnost v teplotě - 25 až + 60 C
- solidní pevná a malá transportní krabice, né samá "výstelka" - pípáky né na plocho, ale na "štorc", návod v zalisovaném plastu a příslušný šroubovák k nim v krabici, navíc v krabici prostor pro náhradní baterie.
- záruka 5 let s bezplatným servisem
Pak bych se asi nerozpakoval takový set 3+1 i koupit za 10-12 tisíc... A teď do mě perte :-))

Bejmák - Profil | So 1.8.2020 19:19:45

fheavy >> Hotovo

fheavy - Profil | So 25.7.2020 9:01:17

Mžík >> jo a kdybys znal flajzary tak bys věděl že maji funkci při došponovani cvaknes na tlačitko a ono to ti chvilku nez to dosponuješ nepípá,jenže to ty nevíš a hážeš všechny trotly kteři sponujou vlasec přes pipak do jednoho pytle,když to někdo takhle sponuje se zvukem tak to ja osobně nesnásim taky ,nejseš sam ale musís rozlisovat blba od kapraře.

RK - Profil | Po 13.7.2020 19:22:06

Mžík >> kámo, na to se snažím přijít už drahně let. A možná jsem na to konečně kápnul. Teď bez prdele. Dneska je divoká rychlá doba. Potřebujeme vjemy, radosti, ten rychlej adrenalin a pak zase klídek. Jenom klasická rybarina v té původní podobě to ne každému dá to, co by daný jedinec chtěl.
Tak vrazi prachy do cajku....radost, pak do dalších a dalších nepotřebných věcí. Takový
zástupný,,berličky" , kdy nakonec máš radost nejenom ze záběru a z akce prutů a brzdy navijaku, ale i z ,krásného" zvuku pipaku , blikajících diod a paradoxně i z toho, že nám to tak hezky všechno funguje a je to kompatibilní. Kdyby, a jednou ta doba možná nastane, budeme jak Ironman a budeme chytat ryby na optické vlákno a Jarvis bude lovit za nás.A tahle rybářská technologie si své kupce určitě najde. Tím spíš, že bude ,,bezpečná" pro rybu a bude vyzadovaná na soukromácích. Jiné vody už nakonec stejně nebudou😩

E-FOX - Profil | So 25.7.2020 8:53:50

Souhlasim s FHEAVY, Myslim ze takovehle prispevky, resp. Kecy tak akorat odrazuji lidi chodit na MRK a cist diskuze. Nechapu proc ma par jedincu zapotrebi v naproste nahote ukazovat jake maji IQ a odvadet diskuze nekam uplne jinam, nejcasteji do hajzlu.

Malab - Profil | Pá 21.2.2020 20:00:39

Erva >>

Pravděpodobně lze fakturovat za zaměstnance 295 Kč/hod, dát mu za 170 hodin 34000 Kč hrubé a vydělat.

Jenže:
Fakturuješ za něj 170 hodin, nebo 140-150?
Potřebuje drahé vybavení?
Potřebuje firemní auto?
Máš jich 30 a mají jednoho šéfa?
Existuje u něj možnost, že se něco drahého nepovede a firma to bude muset hradit?
Potřebuje skladníka, účetní, uklízečku, fakturantku, překladatele, vrátného, nebo někoho dalšího?
Pokud je to kuchař, nebo uklízeč co nemůže nic pokazit a nic drahého k práci nepotřebuje vyděláš.
Pokud máš 3 takové zaměstnance a potřebují místo v kanceláři, vývojové pracoviště, každý rok platit 50000Kč za licence softwaru, jednou za 3 roky počítač, každý rok 50000Kč do vybavení, jednou za 5 roků auto, jednou týdně mu kancelář uklidí uklízeč. Navíc musí ještě vydělat na lidi co ve firmě negenurují zisk, ale firma je potřebuje jsi hluboko v mínusu.

Můžeš si myslet co chceš, ale tak to je. Už před 20 lety mám jeden zaměstnavatel říkal:" pokud nevyděláte 700Kč za hodinu 120 hodin měsíčně nemůžu si Vás dovolit." Byli jsme 4.

neutral - Profil | Po 2.2.2015 18:38:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Spíš by měli ubrat těch debilních a nepotřebných funkcí a soustředit se na kvalitu použitého materiálu a maximální spolehlivost produktu.Nejlepší marketing by pro ně byl,kdyby nám Flajzar do konce života dávat spolehlivě vědět,že bere ryba,nic víc.Pak nebudou muset každý rok tasit nový šunt,stanou se legendou a budou spokojeny obě dvě strany...

levhan - Profil | Út 27.1.2015 8:09:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

cena je silena je videt za tuto firmu uz cesky trh moc nezajima jedny legendy doufam ze vydrzi jeste hoooodne dlouho

MatesK75 - Profil | St 5.8.2020 9:08:06

Sada kompletní. Tak jsem zvědavý na ně v akci. :)

Luke61 - Profil | So 25.7.2020 14:31:16

Specialista >> Proč 200m od udic?Já třeba beru příposlech ikdyž jsem 20-30m od udic a jdu třeba na pokec k sousedům.A pokud vím tohle je diskuze k určitému zboží,konkrétně k Neonům a ty jsi tady k nim nenapsal nic z tvé zkušenosti k nimi!!Jen že máš nejaké číny z wishe nebo aliexpresu.Ok tvá volba přeji ti s nima hodně štěstí,tak si založte diskuzi "pípáky z číny"a pokecejete si o nich tam a ne tady.A jak píšeš,že se serou ano je to možné i mě se posral pípák,ale sedl jsem do auta jel do flajzaru a do hodiny opravený a věř,že zdarma!!!Je jasný.že se něco posere ale těch sad od flajzaru je prodáno x tisíc a troufám si tvrdit že v ČR nejprodávanější.Takže nějakých 600 kč na hodinu jak tu někdo psal je totální blbost.

Mžík - Profil | So 25.7.2020 8:35:15

fheavy >> a co kdyz uvazuju nad tim, ze se stanu kaprarem? To se dela takhle se pustit do zacatecnika?
Jinak... uvedme tvoji parafrazi do logickych mantinelu, ano? Vezmeme-li v potaz, ze rucne spichnute pipaky existuji v ruznych obmenach desitky let, byly dostupne i predchozi generaci a te nejstarsi v pokrocilem veku. Stejne tak osobni vozidla. Ja jezdim autem, deda jezdil autem, tata jezdil autem a vsichni jsme obcas jeli kolmo ci vlakem. Vzdycky kdyz stare auto ojezdime, koupime si nove, jelikoz je to vec k zivotu potrebna. Cili, vsichni meli auta a vsichni rybarili, chodili na kapry. Deda nemel pipaky, tata nemel pipaky, ja nemam pipaky. Ne kazdy dotaz je povrchni, ja opravdu nerozumim tomu, proc je takova vec potreba, prestoze si dokazu predstavit jak to funguje, co je to priposlech, k cemu je mi blikajici dioda, k cemu je ten zasranej randal co neumite vypinat kdyz sponujete snuru...proste k cemu to je, kdyz u tech prutu cumim? Nebo je mezi obycejnym cetnikem a pipakem tak raketovy rozdil (rozumej prachsprosta signalizace zaberu) jako mezi bicyklem a tatraplanem, v ramci dodrzeni tve logiky? Protoze jestli pipak je ekvivalent moderniho a ne zdegenerovaneho, pak byl vynalez kola civilizacnim vrcholem moderni techniky...

fheavy - Profil | Pá 24.7.2020 15:49:21

Mžík >> +RK ,muzete mně prosim oba řict proč píšete do téhle diskuze,autor ma nějaké zadáni a vy dva patřite s odpuštěnim do plkárny,až budete něco o výše zminovanych hlasičich vědět tak to sem napište,tvuj dotaz na co potřebuje rybář hlásiče vyzní v dúsledku asi tak jako kdyby se tě někdo zeptal proč jezdíš autem když tvuj praděd jezdil na kole anebo vlakem??👎

MíraP - Profil | Po 13.7.2020 14:07:53

Specialista >> Mám již několik let JRC DS3 sadu 4+1, syn má sadu 3+1, 1 ks hlásiče náhradní, 1 ks příposlechu náhradní, kdyby se něco stalo když jsem týden u vody, abych mohl rychle reagovat, 2 světla co se automaticky po záběru rozsvítí, hlídače pohybu ALf02, vše spárované a funguje jako system a nedám na to co dělali ve Flajzaru dopustit. Za tu dobu co je mám byl pouze jeden na servisu, ne u Flajzara, ale jinde, jinak šlapu výborně. Baterka vydrží rozumně dlouho, dobrý dosah, 2 dny deště a bez poruch …. každý má co mu vyhovuje

roxtidy - Profil | Čt 20.2.2020 11:57:21

Erva >> za sebe muzu rict jen to, ze me zajima konecna cena. Je mi tedy v podstate jedno kolik je cena za hodinu. Kdyz uz tu padlo prirovnani k tomu autorizaku Skoda, tak tam ti nikdo 10minut prace nenauctuje, tam ti napali rovnou celou hodinu ikdyz si tam jen pulhodiny....resp. se vubec nedozvis jak dlouho oprava nebo spis vymena trvala, takze ti tam tech hodin nasazi kolik se jim zrovna bude chtit (s nadsazkou receno). Vyjimkou jsou rutinni vymeny - olej, brzdove desticky atd. kde to maji +/- nanormovane a maji za to pevnou cenu. Na druhou stranu to maji nanormovane s hodne velkou rezervou a vetsina mechaniku to zvladne s prstem v nose za podstatne mene casu. Pokud tedy Flajzar ma hodinovou sazbu jakou ma, ale uctuje to doslova po minutach, tak co vic si prat? Obzvlast v dobe, kde se nic neopravuje a jenom meni (bohuzel). Pokud si ti podela televize a nechas si vymenit kondik v hodnote 5kc, tak ti zadny opravar nenauctuje 5kc + 5 minut prace, kterou mu to dalo, ale rekne si rovnou petikilo a ty bezis dom celej stastnej, ze nemusis kupovat novou televizi za 10tisic :-)

dukin - Profil | Čt 20.2.2020 10:30:00

Erva >> Nezapomněl jsem nic napsat.
Při mém používání se mi to neděje chápeš?? Nestalo se mi to nikdy. Ty si se svými klepej třeba o čelo aby se ti vypínali 😁😉 já je používám jak ve stojanu, tak na vidličkách, na jezeru, na řece, pod nohama a do strany a FUNGUJÍ BEZVADNĚ.
Kryt mi nikdy nepraskl, dotahuji ho s citem a můžu říct že čím jsou starší, tím je dotahuji citlivěji.
Dělám to tak se vším, automaticky.
Naposledy k tomu servisu... Buď rád protože až se ti posere konkurence po letech používání tak co s nimi asi tak budeš dělat?? Na to si jaksi zapomněl reagovat... Je to jen elektronika, nemůžeš čekat absolutní bezporuchovost ani za vyšší cenu.
Flajzar ti je třeba opraví, ikdyž za cenu pro tebe hroznou 😁

Leorim - Profil | St 19.2.2020 7:23:21

Taky jsem pořídil snad pojedou bez problému

haemorrhage_gore - Profil | Po 2.4.2018 20:30:50

Podle mě jsou super. Navíc u flajzaru na Black friday 3+1 asi za ani ne 5k, není co řešit.

soulfly - Profil | Ne 5.3.2017 6:24:24

Mám ultracarpy multicolour už asi 11 let brutálního zachazení, milion dní u vody. Bezchybně slouží. Otázka je proč je k sakru přestali vyrábět, když byly v pohodě, měly bandu funkcí už tenkrát včetně měnění barvy diod. Člověk by chtěl do výbavy zase něco nového, ale když to slyším tak si je budu šetřit, mám jich 5 ks. :-) Navíc nezdají se mi ty nový ani hezčí...

1mirda2 - Profil | Po 26.1.2015 9:03:14

Jsou hnusné.Flajzar nakupuje všechno made in china tak jako ostatní.Různé stavebnice co flajzar má za 300kč a vejš stojí na dealextreme.com jeden dolar=25kč+doprava do čr zdarma.Jakou kvalitu si zaplatíš takovou ti udělají.Levná pracovní síla.A za jeden hlásič valit trojku x 2 atd za to mám všechno nové/pruty,navijáky,křeslo a jiné/.A ta ryba to nepozná jestli je tam flajzar nebo shimano je jí to fuk.

pepas1 - Profil | Po 26.1.2015 8:29:42

tu cenu beru jako vtip roku,nejsem lakomej,ale taky nejsem blbej.

ryba domácí - Profil | Ne 25.1.2015 22:51:38

Cena je to odpovídající. Složité zařízení, které musí zareagovat na pootočení kolečka pípnutím a vysláním signálu do přijímače. To ani nemůže stát míň. Vždyť je teprve rok 2015. Dnešní technika je prostě neskutečná. Ten výzkum musel stát miliony.

Erva - Profil | Ne 25.1.2015 18:12:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bejmák - Co se funkcí týče ,tak asi těm hlásičům nebude co vytknout , stejně tak vychytávka že se může měnit barvu ledek , ale vzhledem jsou jak levný krám z made in China za 200 kč /kus ,pak mě ještě zaujalo šroubení , pokud je to hliník tak to není krok správným směrem , ve vlhku , dešti velmi rád oxiduje a můžou s tím nastat po delším čase problémy , pokud je to nerez tak asi ok , ale zase nerez na nerez taky dobrotu nedělá , tedy za mě zlaté staré TBI -čka a pak až Q7 -Q9 ,jestli TX je jedno .

Badimura - Profil | Ne 25.1.2015 15:16:07

Za ty peníze, si raději najmu důchodce, aby mě chodil do bivaku budit, když bude záběr :-)

Greysmen - Profil | St 5.8.2020 9:15:47

MatesK75 >> tvl to jsou sady 2 👍🤣

Luke61 - Profil | Po 27.7.2020 10:29:08

fheavy >> Že s ním vůbec diskutuješ.měl by dostat kartu,stejné hovna píše v diskuzi na Nutrigo a tam už ji má.

Mžík - Profil | Ne 26.7.2020 20:55:19

fheavy >> tak kdybych si koupil neco na ryby za x tisic jen abych se mohl o to min venovat rybareni, taky se mi nebude jednomu rejpavymu hejhulovi chtit priznat barvu...

Mžík - Profil | Ne 26.7.2020 20:32:19

fheavy >> no nemuzes to dat do jedne vety? Jako napriklad, pipaky potrebuji, abych se nemusel venovat rybareni? (mohl spat, varit, kadit)...to to proste nejde nejak formulovat snadno? Proste a jednoduse, proc jsou potreba? To jsi mi nezodpovedel...komu neni shury dano...

E-FOX - Profil | So 25.7.2020 9:14:27

fheavy >> presne tak, diskuze jsou zajimave pro precteni, ziskani informaci a pod. Ja mam druhym rokem Q9 RGB, zatim dobry, ale po pravde na Labe nosim porad stare semy Magneto, vetsinou chodim na 6 hodin a priposlech nepotrebuju, navic jsem s nima neco odchytal, tak je mi je lito vyradit 🙂. Takze RGB zatim tak trochu setrim a vozim pouze parkrat do roka na vikend. A fakt taky nechapu proc do teto diskuze pisi lide ze pipak nepotrebuji a ze je k ... a jeste maji potrebu o tom presvedcovat ostatni. To me fakt nezajima. At udela diskuzi LOV BEZ PIPAKUa kdo bude chtit, muze si to precist a psat tam sve nazory.

Luke61 - Profil | Po 13.7.2020 12:35:10

Specialista >> Ty máš nějaké zkušenosti z Flajzarem nebo Flacarpem,že tady pouštíš ty moudra?

ladis726 - Profil | So 11.7.2020 19:52:56

CarpKarol >> Čau,opraví ti to na počkání a vlastní náklady.Dávají to nahoru,jak je ten červeného čudlík.

Greysmen - Profil | So 11.7.2020 14:51:07

Scháním pro kamaráda jeden signalizátor záběru Flajzar Fishtron Neon TX žlutý nebo zelený.

Luke61 - Profil | Čt 9.7.2020 16:10:45

CarpKarol >> Vlastním je cca.tři roky,předtím jsem měl Q7 a Q9.Za sebe můžu říct,že jsou nejméně povedené.Při stálem dešti zateče voda zřejmě do reproduktoru a přéstávají pípat,fungují,ale musíš přes příposlech.Plasty taky nic moc už jsem byl dvakrát ve flajzaru na výměnu,praskají u toho závitu a to si dávám fakt pozor,žádné násilí.Vydržím ještě tuhle sezonu a půjdou do světa,výměna za RGB.

nofish - Profil | So 22.2.2020 21:53:36

Honza Veber >> Jinak netvrdím, že delší záruka nemá smysl, je to chce uvažovat a počítat s tím, že už tam neplatí to, co obecně o zárukách známe.

nofish - Profil | So 22.2.2020 21:49:00

Honza Veber >> prodloužená záruka se u nás už neřídí občanským zákoníkem,a le je to jakási smlouva mezi kupujícíma a "někým". Musel by sis ji nejdřív přečíst. Klasickou záruku uplatňuješ u prodejce, máš právo na náhradu účelně vynaložených nákladů atd, atd.... u prodloužené je to jen o té smlouvě mezi "někým a kupujícím".

Erva - Profil | Čt 20.2.2020 21:37:30

Marleso - Když už jsi si dal práci a našel jsi si že si nechávám stavět pruty za X tisíc , tak jsi mohl dát i práci a dohledat že né že nechci dát 6 stovek za servis , ale že jsem je dal a dokonce opakovaně - běhá tu na MRK -u i okopčená fakturka ,tak to chce krapet víc hledat a ne psát jen co se ti hodí , nicméně pruty si nechávám stavět proto aby jsem nemusel právě řešit servis , či reklamace a podobné hovínka ....

Specialista - Profil | Čt 20.2.2020 13:11:57

Greysmen >> ani nevím, že to takhle rozdělují.. Ale jsou tam i jiná světla např. s tlačítkem Flajzar, kdy ten case je na Ali 20x za cca 2 dolary. Ale já proti Flajzar nic v jádru nemám, jen jsem spokojen s výrobky za 1/4 ceny, jak provedením, tak funkcí a výkonem. Takže nemám důvod hledat jakoukoli značku v této cenové hladině

dukin - Profil | St 19.2.2020 22:33:07

Erva >> Já nevím co pořád řešíš. 🙈 Teď i tehdy v jiné diskuzi. Hodinu mi ten pípák nikdo opravovat nebude a když se posere tak dám s "radostí" třeba čtyři kila někomu, aby mi zase dlouho fungoval. Pořád ta písnička dokola a dokola bla bla bla čínské díly atd. A co myslíš že je ve Foxu, Delkimech atd? Trochu lepší elektronika než je obyč šmejd aby to nějak spolehlivě fungovalo.
Flajzary mám a fungují dokonale skoro jedno desetiletí.
Jsou lidi co na ně plivou a jsou ti co jsou spokojení což je samozřejmě normalni, ale až Flajzar dojde s dalším novým modelem za pár let tak si tu zase přečteme o tom servise jak je drahý a čínské díly a tak dále a hádej od koho to bude 😁

Erva - Profil | St 19.2.2020 21:58:06

Malab - Nevím co děláš a je mě to jedno a ani mě to nezajímá ,hlavní téma jsou hlásiče ....,není potřeba dávat na opravu hlæsiče někomu jinému , jde o cenu práce kterou si účtují ve fa Flajzar. Jediné co je na těch hlásičích českého ,tak je práce a max. tištěný spoj , i když ani tomu nevěřím , jinak je to všechno čajna ,ale to je taky jedno , když jsou kupující kteří to koupí protože si myslí že kupují ryze české zboží.....Taky jedna zajímavost z let minulích a to právě model Q7TX tady se sada 3+1 prodávala kolem 12 tis pokud si dobře pamatuji a v Itálii byly za polovinu ....., pak následovala JRC radar a do toho ti v servisu kde si účtují 600 Kč za práci vymnění prasklé kryty z Q7TX za Q7 ......ale co by člověk chtěl vždyť je to jen kryt .....

Kolis - Profil | St 19.2.2020 21:03:21

jenom že jdu náhodou kolem....o)

Malab - Profil | St 19.2.2020 19:16:19

Erva >> když kupuješ takto drahý hlásič je předpoklad, že jsi schopen zaplatit i případný servis.

Když kupuješ koně musíš mít i na oves. Zbytky od oběda žrát nebude.

Greysmen - Profil | St 19.2.2020 14:21:16

Rora9 >> LR1 mam v hlašičích 3 sezonu, priposlechu AAA stejně jako do čelovky ty sebou vozim pořád a AA si vezmu náhradní když jedu na víc než 2 noci. Nic těžkýho to v tašce neni kort když s sebou vozim jiný hovadiny který jsou podstatně větši a těžši 🤣🤣

Erva - Profil | St 19.2.2020 11:40:54

xDanielS - Hoj fakt Ti zdá cena servisu která je ,nebo byla 600 kč / hod bez DPH adekvátní ???

Leffi - Profil | St 19.2.2020 0:29:59

CarpKarol -

dosec - Profil | St 13.11.2019 11:46:54

tak to vypadá,že ukončili výrobu tohoto modelu a bude nahrazen buď inovovaným,nebo novým.Hlásiče co jsou v prodeji u jiných obchodníků se nejspíš jen doprodavají.Kdyby to někoho zajímalo tak jsem psal do Flajzaru a došla odpověď sice takova neurčitá,ale dá se z toho vydedukovat to co jsem psal v první větě.Neon se mě líbí víc než Q9 uvažuju,že o vyměně za moje starý ultracarpy a tak si počkám s čím vylezou😊


Jméno: Erik Dosoudil
Email: erikdosoudil@seznam.cz
Oddělení: Obchod, dotazy
Operátor: Kristýna Doležalová - obchod
URL: https://eshop.flajzar.cz/cs/fishtron/rybarske-signa​lizatory/

Dobrý den.Mam dotaz proč už nemate v nabídce signalizatory fishtron neon. Byla ukončena jejich vyroba a bude nahrazena jiným modelem?
S pozdravem Erik
Dobrý den,



Děkuji za Váš dotaz, ano zboží bude upraveno, ale momentálně je ve fázi vývoje a úprav.



Děkuji za pochopení



S pozdravem

Kristýna Doležalová
Back Office

Tel.: +420 776 586 866
Email: kristyna.dolezalova@flajzar.cz

...................................................​.........................

LOGO FLAJZAR

FLAJZAR, s.r.o.
Vývoj, výroba a prodej elektroniky

Svatoplukova 1199
69801 Veselí nad Moravou
Česká republika

www.flajzar.cz


Bezďa - Profil | Ne 15.4.2018 20:55:54

Ahoj, umím nabídnout vše od Flajzara se slevou 15%.
Nove s plnou zárukou.

C@rpSt4r - Profil | Čt 7.9.2017 18:19:08

morrel >> zalezi co mel v minulosti za pipaky...ja od flajzara neodrazuju...v dnesni dobe si clovek musi vybirat podle servisu...vsechno a od vsech se sere me prijde a je jedno kolik do toho clovek napere penez.

NAVI73 - Profil | So 22.4.2017 19:12:54

drvoštěp >> na brigádu u mě má malé kozy :-))))

Calex - Profil | Ne 16.4.2017 0:10:42

Erva >> A zase jsme u toho pitomýho futrálu....kdo dotáhl zadní šroubky, většinou urval vnitřní sloupky........za tohle měl Fl. tenkrát někoho vyhodit.

Erva - Profil | Pá 14.4.2017 15:43:49

dukin - To netuším , já mám Q7TX a neřeším jestli je to ČR , nebo China ,na základové desce je vyleptáno Flajzar ,což nemusí nic znamenat , nebo ještě to, že já mám základovou desku ještě leptanou v u nás ,ale součástky jsou CHINA jen někteří si myslí že si nejen fa Flajzar dělají vše sami a je to komlet made in ČR , dvě věci co mě vadí jsou ty že praskají kryty a to je výrobní vada , či nedokonalost při vymyšlení krytu a druhá věc je jakou částku si v přepočtu za hodinu účtují .

dukin - Profil | Pá 14.4.2017 14:47:57

libuna17 >> A proč je měnit? na trhu je tolik tvarů a tyto nové toho už snad víc umět ani nemůžou..
Mám Q7-TX a jestli je vnitřek made in china tak je mi to jedno, protože vypadají a fungujou pořád stejně dobře.
Oni by to nekteří chtěli nejlépe zadarmo :o))
kup si giants fishing za dvojku a budeš jistě spokojen :o))

Calex - Profil | Ne 5.3.2017 8:24:53

soulfly >> Jojo, to byly prověřený strojky. Sám mám několik NBI 867 a jsou i po 15letech super.
Jen pro zajímavost, z čeho to vlastně i ty Fištróny vzešly .:-))))))))

arnošt - Profil | So 25.4.2015 15:02:08

Drtivá většina těch funkcí je stejně na nic,člověk je ze zvědavosti vyzkouší,ale pak to stejně nastaví na nějaký tón a citlivost a maximálně hýbá s hlasitostí.To už se mi jako jedna z mála stabilně využitelných funkcí jeví to ztlumení zvuku ,,MUTE" u Q9 nebo Q9 TX.

drvoštěp - Profil | Pá 24.4.2015 13:05:58

Pokud se na ně složíte ,tak je vemu a budu zde podávat čerstvé info. Číslo účtu do Sz :))))))))))))

drvoštěp - Profil | Út 17.2.2015 12:47:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dosec >> Můj názor , ty nové hlásiče vypadají lacině.Měli je ve vitríně a nenadchli mě. Ale jak píšu , můj názor.Kdyby stáli jako Q9 tak bych vzal Q9.Cena šílená.Udělat dvě pozičky ze zadu dobrý, ale né převratný...Bohužel jsem je neměl v ruce ale vypadali plastově,jako by neměli to pogumování ? Třeba se tu někdo ozve a dá podrobnější info.

lllukas - Profil | Po 2.2.2015 20:31:18

Kooooolko zane chcu?. Teraz neviem ci to ma byt vtip alebo uz urazka.... Zlate moje Q9 za 49,50€.

pepíno55 - Profil | Po 2.2.2015 19:06:08

Tak mi to nedalo a dal jsem Flajzarovi na FCB odkaz na tuto diskuzi, tak snad je to vrátí na zprávnou cestu :)
Když tak dejte příspěvku like, ať vědí, že to není ojedinělý názor ;)

Bejmák - Profil | Po 2.2.2015 19:00:35

neutral >> kdysi je tomu snad 25 let jsem našel inzerát v rybářství ohledně signalizátoru za 320 kč a objednal si je,byl to první flajzar, krabička od mýdla ze které šli dvě gumičky a dva nařízlé gumové kroužky uvnitř repráček a dvě pružinky z propisovačky .fungovalo to dobře . Pak TBI nezmar kterej by si zasloužil modernizaci a bylo by to lepší než tohle neonový monstrum na který se čeká až přiletí odněkud z asie .

arnošt - Profil | Po 2.2.2015 17:49:39

Do léta je cena na pětikilu... :))

Dawemaster - Profil | Po 26.1.2015 22:16:36

Tak když někdo dá 4 litry za to, že se mu při potáhnutí vlasce rozsvítí dioda a udělá to píp,píp, tak proč ne :D. Nic proti signalizátorům nemám, sám je vlastním ale vzhledem k tomu, že je to celkem primitivní zařízení, mi to přijde dost předražené. Netvrdím, že nejsou kvalitní ale přijdou mi minimálně o 100% přepálené. Ale což, lidi to budou kupovat. Vždyť na hlupácích se vždycky vydělávalo nejlépe. Případy vidíme všude dnes a denně. Tímto se nechi nikoho dotknout, ale bohužel je to fakt...

drvoštěp - Profil | Po 26.1.2015 17:49:49

arnošt >> Zatím nám cukla brada směrem dolů :)))

Wamp - Profil | Po 26.1.2015 16:43:33

Foxíík >>

tak nevím, buď jsem to blbě četl nebo:

1) nikde jsem nenašel zmínku o funkci MUTE (jako Q9)
2) taktéž jsem nenašel zmínku o možnosti volby barev na signalizátoru
3) na obrázcích není vidět to avizované multif. tlačítko
4) a nenašel jsem, ani zmínku o zdrojích, jak pro hlásič tak pro příposl.

Pokud je to moje chyba a blbě koukám, tak jsem tatar já. Pokud to na ofiko stránkách u nového výrobku Flajazar neuvádí - považuji to za chybu marketingu... :-)) (a to jsem milý...)

jirisyky - Profil | Po 26.1.2015 8:15:23

Zlaté e1

L.R. - Profil | Po 26.1.2015 7:52:43

No myslím že by fa.Flajzar neměla vyrábět moc kusů, zbytečně by jim zabírali skladové prostory, protože tohle za tu raketu nikdo kupovat nebude :(

MARTIN K. - Profil | Ne 25.1.2015 22:30:00

Třeba to bude první Flajzar který ten vyhlášeny servis nebude potřebovat :-) Jinak designove kluci opět nezklamali...hrůza.

Ewa Farna - Profil | Ne 25.1.2015 20:00:41

Za mě nehezké jak po designové stránce, tak po finanční.

Jirka75 - Profil | Ne 25.1.2015 17:40:54

kourasek >> Jasně na FF se s nima "pomazlíme" a zase je pěkně vrátíme prodejci :-) Za ty peníze by mi musel běhat pro pivko a pro sváču :-)

Jirka75 - Profil | Ne 25.1.2015 17:35:38

Flajzary mám, ale za vzhled tohoto dávám palec dolu :-(
A ta cena je taky "super ". No, třeba budou v reálu hezčí.

HonzaR. - Profil | Ne 25.1.2015 17:09:50

Tak tady páni od Flajzaru asi udělali první chybný krok... Sám používám Flajzary v různých variantách asi 13 let (zatím jsem chtěl u značky zůstat, ale teď asi začnu pokukovat i po jiných pro budoucnost), tohle si určitě nepořídím. Nejen kvůli vzhledu, ale i ta cena je vysloveně přepálená :(

Červené karty: Mžík