"Nejtvrdší" lehátko na trhu

Diskusí o lehátkách je tady hodně, ale mě zajímá jen jedna věc. Můžete někdo posoudit z vlastní zkušenosti, které z lehátek, u nás na trhu dostupných, je nejtvrdší, nejpevnější, které se nejmíň propadá? Případně, který systém uchycení střední části se vám zdá být nejlepší.
Někomu to vyhovovat zrovna nemusí, ale já bych to ze zdravotních důvodů potřeboval.
O přitahování gum prosím nepište, to samozřejmě znám a systém MBAS od Ehmanns taky.
V anketě prosím hlasujte jen vy, kteří máte nějakou zkušenost, případně můžete srovnávat.
Díky
Autor diskuse: milin - Profil , 4.4.2014 kaprařina - ostatní
7 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Narnošt - Profil | Pá 4.4.2014 14:49:48

...

NMARTIN K. - Profil | So 5.4.2014 0:22:37

Fany >> mas pravdu ze Royal jde dotáhnout na krev. Proste prycna jako by jsi spal na dubnovém stole. Jenže je potreba říct ze při dotažení gum se ti zvednou i ty kraje lehátko se jakoby z uzi a tlačí. Teda aspon u me to tak bylo. S prvního nadšeni při zkoušce na prodejně převládlo zděšení co jsem to vlastně koupil za hrůzu na které se neda vlastně vubec spát. Po třech týdnech jsem jej vyměnil za Flata a byl jsem rad ze jsem se ho zbavil. Jinak milin hledá něco na bolavé zadá. No tak spis než tvrde lehátko bych doporučil to s rovným rámem což Royal určitě není. Mrkni bud na Avid Restibe X nebo FxFlatliner připadne ten novy Nash SS. Je potreba počítat ale s tím ze vse jsou to strašně krávy. Zabírají mega mista. Ja osobně jsem ležel na všech včetně Trakkera Levelite a jako nej mi přišel ten Fox i když před nim byl favorit Avid. Od koupi me odradíy recenze Anglanu kteří tvrdí ze ta matracka z line pěny v zime je jak beton a v lete jak houba a měka jak sračka. Navíc pod ni kondenzuje mega vody. Par lidi u nás mi tvrdilo ze je vse ok a super ale ja věřím víc běžným uzivatelum z UK než dealerům a jejich kamosum v ČR. Tak jak tak chce to osahat. Zkusit. Každy na jinne požadavky. Tak at dobre vyberes.

NRST - Profil | Pá 4.4.2014 20:41:20

milin - >> Tohle je hodně tvrdé:-)

NRadek Fox - Profil | So 2.1.2021 11:28:12

Idzino >> Ahoj, ten system od fa Ehmanns jsem měl na klasickém Flatlineru od fa Fox. Po krátké chvíli se "vytahal", a to jsem ještě zapomněl zmínit, že ty suché zipy při ležení povolují. Z toho důvodu jsem celý vehement nechal na lehátko našít napevno a stejně to je nedostatečné, prostě na howno. Nakonec jsem se naštval a problém vyřešil koupí lehátka Flatliner v provedení Camo, které má jiný způsob upevnění polstrování. Teď jsem maximálně spokojený.

Pokud chceš svoje lehátko nějak zpevňovat, tak místo výztuhy Ehmanns použij bezpečnostní pásy z motorových vozidel, ty se nikdy nevytahají. Někdo mi i radil použít různé kurty k zajištění nákladu ;-)

Npadre - Profil | Čt 26.6.2014 3:55:26

mám Nashe indulgence a vážím, no po stolici skoro 170 kg a mohu říct,že při této váze a dotažených gumách se to ani neprohýbá,u všech jiných lehátek jsem hned měl v zádech tu příčku od nohou a tady to lehátko chválím a to ho mám už třetí sezónu.

Nkritik - Profil | Po 7.4.2014 15:45:33

milin >> Zdar. Tak o víkendu prošel prvním ostrým testem Flatliner. Naprostá parádička. Rovný, relativně tvrdý, pohodlný. Mám podobný problém jako ty, potřebuji tvrdé rovné spaní jinak ráno nefunguju. Lehátko má hodně silný gumy a co jsem koukal, šly by i dotáhnout. Já to nijak neřešil, jenom jsem strhal visačky a zalehnul, příště ho ještě krapet dotáhnu a poladím..
Za naprosto luxusní poleženíčko ovšem zaplatíš váhou a velikostí lehátka, manipulace s ním je fakt síla.....
Na vícedenní výpravu paráda, na jednonočku absolutní nesmysl......

Nondras76 - Profil | Po 7.4.2014 7:31:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

milin >> myslim ze jako podpora bederni patere to slouzi dobre, ale spis si myslim, ze se to dost prohyba v oblasti lopatek. Casto me rano boli krzni pater. Tam uz ta vyztuha nedosahuje.

NRadek Fox - Profil | Pá 4.4.2014 20:36:25

Fany >> Ahoj Franto, tento systém zpevnění střední části lehátka je nejlepší, měl jsem ho na předchozím a nemůžu si ho vynachválit. V loňském roce jsem si koupil klasického Flatlinera, který je moc povedený, ale střední část má vyřešenou pouze gumou omotanou po obvodu, což je pro macany +100kg málo. Fa Fox už u velikosti Kingsize tento systém použila, tak si dovolím napsat, že z mého pohledu je absence u klasického Flata velká chyba, protože tak mohutné lehátko by mělo mít střed silnější. Vyřešil jsem to utažením gum /zbylo cca 70cm z každé strany/ a objednáním zpevnění od fa Ehmanns, které není v šíři 80cm zatím v prodeji, tak uvidím.

NFany - Profil | Pá 4.4.2014 19:54:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

milin >> Ano mám,vážím sice jenom nějakých 75 kg,ale drží a neprověšuje se.Hned po nákupu jsem ještě přetáhl gumy a super.Je to přímo na matraci.Také mám problém se zády.

NUnkas - Profil | Pá 4.4.2014 16:39:37

milin - >> Ahoj, píšu i když nevím, které lehátko na trhu je nejtvrdší. Myslím si totiž, že na bolavá záda není lehátko tvrdé jako prkno vhodné. Určitě být tebou tak se poradím s lékařem i když to nebude rybář a v lehátkách se nevyzná, tak ti poradí, jaké vlastnosti by lehátko pro tebe mělo mít, aby ti vyhovovalo. Než něco koupit a potom trpět bolestí, tak myslím, že ta návštěva lékaře by pomohla.