Kuba Vágner a jeho 13. komnata?

Váš názor na dokument odvysílaný na ČT1 dne 09.09.2011?
Autor diskuse: Cloud - Profil , 10.9.2011 všeobecné - ostatní

Kuba je pro Vás

A) Dobrý řybář.62%

B) Nesnáším ho.19%

C) Jsem primitiv a závidím mu tatínka,reklamy,rekordy....,a tak ho budu jen pomlouvat.19%

Od 10.9.2011 hlasovalo 354 čtenářů.

Radek Fox - Profil | Ne 11.9.2011 12:06:38

Něco na téma J.V. jsem zde již psal, zde je můj názor a pohled na věc:

Dnes je J.V. především podnikatel - profík, ale v neposlední řadě také člověk - rybář. Koníček se mu stal postupem času obživou, což vždy něco stojí, ale to jeho očerňování se mi zde nelíbí. Já osobně si ho za zviditelnění sportovního rybaření vážím a fandím mu z několika níže uvedených důvodů.

Už jen samotný fakt, že mnoha týdenní sžití s domorodci včetně přijímání jejich potravy, jehož by mnozí z nás ani nebyli schopni, je spojeno s obrovským odhodláním, nemluvě o enormním riziku onemocnění, vždyť pobývání v naprosto odlišném klimatickém prostředí může stát našince v krajním případě i život.

Je jasné, že nějaká "polívčička" se kolem celého "cirkusu" uvařit musí, ale celkově je to krásná i prospěšná propagace moderního pojetí rybařiny. Všem civilizovaným lidem ukazuje, že se ryby nemusí chytat jen pro maso, ale také pro zábavu, jako koníček.

Další pozitivum, které uvedu, je jeho práce s mládeží, které předvádí rybařinu z jiné strany než byla ukazovaná svého času nám...

Na jeho DVD a obrázky se vždy rád podívám, protože mám ryby rád. Některé jím zfilmované či psané věci beru s rezervou i nadsázkou, ale držím mu palce.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 12.9.2011 8:30:53

Vy mu tady lautr úplně všichni závidíte. Závist je špatná věc. Závidíte mu a házíte na něj špínu? Víte co on pro tenhle sport, potažmo pro Čechy už dokázal? Pcha. Oproti tomu, co už dokázal jsme všichni břídilové. Ano i ty jsi břídil. Viděli jste ho, jak pracuje s mládeží? Já už jsem viděl, jak pracuje s mládeží a je to hezké. Vy snad s mládeží pracujete? No vidíte. Až budete pracovat s mládeží, tak se můžete vyjádřit. Opět závist.
Víte, jak se musel vypracovat od píky? V Austrálii uklízel hajzly a teď chytá anakondy holejma rukama za prachy. To je ten vývoj parto. Prostě na sobě dřel a dokázal to. Úspěch se neodpouští a kór ne u nás. Že lže, vymýšlí, domýšlí a zamýšlí? Máte důkaz? Nemáte, že jo? Tak vidíte. Až budete mít důkaz, tak přispěchejte. Do té dobu buďte zticha a záviďte

Kvakošek - Profil | So 10.9.2011 9:00:01

Chlapi !Ruku na srdce.Když je v zimě opravdu hnusně,rád si pustím jeho DVD a je NA CO KOUKAT !Pěkně natočený i zpracovaný,exotická příroda,prostě můj nesplnitelný sen.
Ať je jakej je,ať pokračuje v tom co dělá,aby bylo na co se koukat.ZDUŘ

osprey - Profil | Pá 14.12.2012 21:34:37

JV cosi dokázal. Cesta, kterou se ubíral a prostředky, které volil, mi nedovolují, abych k tomu člověku cítil respekt.

Fishky - Profil | Út 13.9.2011 15:30:59

Domo >> Tak a teď mi na rovinu řekni, jak můžeš tu krásnou písničku hodnotit - naspíval jsi snad lepší? Dokázal tolik co ten rom? :-) Už rozumíš, jak lehké je spadnout do "vlastní jámy"? Hodnotit může kdokoliv, bez faktu zda je / není herec, rybář či zpěvák...
PS: mně se taky nelíbí, ale hodila se mi do karet ;-)

Hrdobec - Profil | Po 12.9.2011 16:34:36

Bosanac >> Souhlas,ten pořad byl výbornej dokud se věnoval tomu čemu měl a to příběhum známejch lidí kteří si prožily nějaká např. rodinná dramata,vážné nemoci či nějakou tragickou událost,tedy ona pomyslná 13.komnata.Ta ale v posledních dílech jaksi schází i když se tvurci všemožně snaží ji umněle vytvářet i u lidí kteří si ničim takovym neprošli.Proti Jakubovi víceméně nic nemám ale to že se pohádal s tatínkem a maminkou z něj dle mého názoru nedělá adepta pro pořad tohoto zaměření

kura11 - Profil | Ne 11.9.2011 12:49:01

...a mali by ste byt skor hrdy ze toto na medzinarodnom poli dosiahol vas krajan - čech... ale ako nasa tak aj vasa typicka vlastnost zavist...

XAXAP - Profil | So 10.9.2011 18:52:54

Sven >> tos tomu dal, takové příklady, fujtajbl ... mám-li si vybrat mezi Vágnerem a těmi devianty (rozuměj závodníky), kteří soutěží v ochmatávání vysazených či malých ryb na čas a říkají tomu sport, vybírám si jednoznačně Vágnera.

HoumrP - Profil | So 10.9.2011 14:02:18

Kubu nijak neobdivuju, jaký je rybář nevím,neznám ho, ale asi to dělá dobře.
Proč zde rozebíráte, co a jak dělá? Je to jenom jeho věc a nám do toho nic není. Ať se každý stará sám o sebe a ne o druhé.
Byli by jste ochotni, jako mladí zobáci po neshodách doma vzít draka do Austrálie a protloukat se tam, jak se dá? Jeli by jste do pralesa, byli u nějakého kmene a žrali tam červy a kde jakou havěť, kterou kdyby jste nesežrali, kmen by jste urazili a oni by možná sežrali vás :-)) ? Riskovali by jste zdraví v podobě různých parazitů, např. těch červů, které si přivezl domů :-) ?
Nebo tropické nemoci?
Já tedy ani náhodou, i kdyby to bylo zadara ..... tak ho nechte a nezáviďte mu.

vikikaca - Profil | So 10.9.2011 11:36:40

Lajnator >> když čtu komentáře jako je tvůj stydím se že jsem čech co jsi dokázal ty?

Radek Fox - Profil | Pá 14.12.2012 23:26:52

Shafi >> Dnes je velké umění svoji chybu uznat a ty to umíš ;-)

Shafi - Profil | Pá 14.12.2012 21:39:19

malamut >> Je to fakt nechutné, co propaguje:))) A před dětmi se vůbec nestydí o tom mluvit:)))

malamut - Profil | Pá 14.12.2012 21:28:34

Shafi >> i Jakub Lhář se musí něčím živit, když neloví lidožravé sumce nebo nestěhuje zahradní nábytek amazonským pralesem. Ale jsi spokojený, a to je důležité. Návštěvníci s vlastním názorem by třeba nebyli. Ale o tom ta show je.

retrívr - Profil | Pá 14.12.2012 21:26:14

rover >> Myslím, že vystiženo.Málo kdo z kritiků ví, že tento člověk dokáže získat spoustu mladých u mne opravdu malých rybářů. No, je otázkou jestli je o to vůbec zájem.Já stál vždy na straně dětí a ty zkoumat nic nebudou, budou vidět příklad a o to jde. Nic víc, nic míň.

rover - Profil | Pá 14.12.2012 21:22:16

retrívr >> Je to opravdu o úhlu pohledu, ...každý má právo na svůj názor. :-)

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 12.9.2011 23:08:32

Nespočet světových rekordů, ulovení obří anakondy "po staru" (mezi půlky), reklama na ČSOB, fotra bigbýťáka jak sviň s dekou, árijský vzhled, úsměv, který rozzáří tisíce sirotků v dětských domovech, svůj pořad, svého osobního Jirku Středu. No kdo z vás tohle má? Nikdo. Závidíte

Pantera - Profil | Po 12.9.2011 18:28:51

Kozič origin >> jeee jak jsem sem dal tu fotku s anakondou tak mi je smazali.......nebo prostě zmizela ......dam sem tu žížalu znovu

[Fotka smazána]

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 12.9.2011 13:24:32

Fishky >> dobrý rybář. Neboj se toho. Nepíšou, že je skvělý rybář, výborný rybář nejlepší rybář. Dobrý rybář je dnes celkem běžný. Dobrý je průměr. Já jsem taky dobrý rybář. Jsem průměrný. Ty jsi taky dobrý rybář. Ačkoliv toho víš o amuři úplně nejvíc a možná i víc než sami amuři.
Já se na ty jeho pořady podívám, když je dávaj. Jsou tam ryby. Jsou tam ryby, který jsem v životě neviděl a nikdy asi ani nechytím. A jsou tam ryby velký. To, že je to jenom herec (špatnej), je koženej a na mě působí jako takovej malej kokůtek je jiná. Jeho osoba mě nikterak nenadchla. Mohl by tam být kdokoliv. Stejnak se dívám jenom na ty ryby. Je potřeba se odtrhnout od toho, že to je rybář a soustředit se na to, že to je celý zábavní průmysl. Pro pobavení masy. Kdyby nebavil masu, tak nemá reklamu u ČSOB a nedostal by firemní kuličkové pero

Knedlhans - Profil | Ne 11.9.2011 18:50:58

Prave jsem shledl jeho 13. komnatu,a musim rict ze me to opravdu usadilo do zidle.Proste parada,vypravy do Konga,Amazonie,zlaty Nilsky okoun,sumec 2,5m/100kg na ceske vode po nataceni(to se mi zda trochu supermansky ale preji mu to na 100%)
Jak tady par pisalku psalo o skryte reklame a marketingu atp.,zadnou skrytou reklamu jsem tam nenasel(mozna jsem slepy),a marketing samozrejme,kde by na to jinak vzal????Na ty vypravy nejezdi na vikend,jsou to urcite desitky mozna stovky tisic korun a kdyby nemel vlastni porad,netocil filmy,potazmo i ty reklamy na CSOB apod. kde by na to vsechno vzal???
Ja ho mam rad,kdyz jsem zacinal chytat tak jeho filmy pro deti me vlastne ucily chytat(mimojine)

A jeste,kterej cech,z jakyhokoliv oboru ma vlastni porad na NG??Neznam nikoho.Uz jen to dokazuje ze to neni nejaky lhar s bujnou fantazii.
Proste klobouk dolu a palce nahoru...

TondasDas - Profil | Ne 11.9.2011 12:00:10

Muj pritel sumec... Presne to je ono ! Po nataceni ve 23:00 chytl sumece cca 250cm a do druheho dne toho kamarada trapil privazaneho ke kulu. Takovou pohadku by nesezral ani nerybar.
Jak tu rikaji jini. Kdyz prijedu na jakoukoliv reku a domorodec ktery tam zije mi rekne hele vole jdi tamhle a nahod plotku urcite vytahnes stiku 80-120 tak ji vytahne kazdej kdo umi napichnout plotku na hacek.
Nuda Nuda NUDA ! Na rybach s Rudou Hrusinskym 10x lepsi jak cela Vagner show.

CarpHouser - Profil | Ne 11.9.2011 11:48:43

Viděl jsem jen kousek (jen jsem šel s večeří kolem TV). Ani jsem vlastně nikdy neviděl pořádně jeho dokumenty z lovu, ale když jsem viděl ty obludy, budu se muset na nějaký dokumenty, kde ty obludy chytaj, protože některý ty ryby maj gigantický rozměry. To ale neznamená, že u toho bude Vágner :o) neb ten z toho dělá divadlo, a hlavně dělá z ryb herce, když s nimi točí zdolávačky (ty ryby jsou chvílemi polomrtvý, když jede režie stylem, stop, ještě jednou, stop stop stop, tohle si zopáknem atd.)

Grasel - Profil | Ne 11.9.2011 11:45:05

Thor >> Souhlas,na svazovce by frajer shořel jak rudý právo...
Komentovat jeho cestovatelský zážitky nehodlám,nemá to cenu.

Alabalik - Profil | Ne 11.9.2011 11:36:12

Pusinkovat sumiky a napichovat cejny a liny na trojhaky, to image hodne nasledovani! Pro dnesni dobu typicke. Novaci to vsak zerou, budis jim to prano... Nazvat knihu o lovu sumce Muj pritel sumec, take dobre, stale stejny styl. To by doktor Mengele mohl napsat pameti: Muj pritel Zid.
Kdyz ho obcas slysim, tak si uz jen rikam: Jeste tu o Smolickovi, ta je take dobra...

Thor - Profil | Ne 11.9.2011 10:59:43

hmm...Ono nachytat rekordy na vodách, kde ty velký ryby prostě jsou a v nemalým počtu - proč ne, Jeho rekordy kterýma nás tady krmí můžou být na tamnějších vodách bežný jako tady mírovej kapr. Zajímalo by mě jakej by byl borec, kdyby měl chytat rekordy jen na našich vodách. I když i to Kuba dokázal se štikama, kde mimochodem u uváděný váhy jeho úlovku mi přijde, že sám jednou nohou stál na váze.... Vsadím se, že kdyby JV byl v ČR na svazovce, zapadne hluboko do průměru.
Nicméně si neodpustím poznámku, že jeho číslo s anakondou je velmi "zajímavé"...kdo kdy držel třeba jen metrového hada v ruce, musí mu být jasné, co asi dokáže "osmimetrová" anakonda... o putování džunglí 700km týdně raději ani nemluvím...člověk je rád že denně ujde kilometrů 5..kdo nezkusil, bude mu to stále asi žrát :-)

Specialista - Profil | Ne 11.9.2011 10:42:48

sneakhead >> Já osobně na to nemám prachy a žaludek. Dokonce závidím lidem úspěch a pokud si ho zaslouží, tak jim jej i přeji a snažím od nich něco pochytit. Od JV můžu pochytit jen levárny, přesto že jej vyhoupli vysoko. Není to pro mě příklad hodný následování či kopírování. Pro některé jistě ano a jsou zde. Stačí mé přiznání?

sneakhead - Profil | Ne 11.9.2011 10:33:28

Všichni by ste chteli delat co on a tak mu zavidite. Je to show musi sem tam neco pridat, aby na to taky nekdo cucel a spuoustu nerybaru to muze chytit. Taky uci deti poustet a to je podle mne dulezity, protoze jinak delaj to co jejich dedove a strejdove ze stary skoly a to to ze berou vsechno. Jenom melete co si vymyslel a jakej je to mamlas a mezitim co ste dokazali Vy ?!?!?! on ma porad pro NG jezdi po svete a proziva svuj sen, chyta obri vzacne ryby a dela co ho bavi. Kdyz je to tak snadny ze i takovej ´´lhar a trapak´´ to muze delat, tak proc to nedelate taky?

FrancJosef - Profil | So 10.9.2011 13:50:47

čára1970 >> když jsou takový zástupy stejně dobrej, nebo i lepších, tak proč o nich nejni nikde slyšet?????? Pokud někdo něco umí, ale neumí to prodat, je to jako by nic neuměl!!

kubah - Profil | So 10.9.2011 8:46:06

oskus >> a bez tatíka by nebyl ani on :-)))))

poky82 - Profil | So 10.9.2011 8:40:27

Pánové budťe na nej hrdí. To co dokázal je obdivuhodné a bez té šou by to nešlo. Bez reklamy by se nikam nedostal. Tak mu ji promiňte a budte rádi že nemusíte koukat zase na nějakého amíka. Že taky konečně zase nějaký čech něco dokázal.

carrrrp - Profil | So 10.9.2011 8:15:46

no dokázal toho dost na svůj věk,to je bez diskuze.jestli bylo všechno tak jak by být mělo ví jenom on sám.připadlo mi opět trochu podivný,že si jel den po natáčení odpočinout k vodě na českou svazovku a čistě náhodou chytil sumce ke 100 kg.ať je to jakkoli,tak rybařině je ochotnej obětovat hodně.přesto,že mi jeho projev připadne někdy dost přesládlej ho beru jako rybáře s velkým R.......

osprey - Profil | Pá 14.12.2012 23:26:29

rover >> Respekt není diskutabilní. Můj nulový respekt k této osobě je věcí, jíž jsem si jist.

Můžeme diskutovat o tom, zda je můj postoj objektivní a oprávněný.

Vstoupil jsem ale do této diskuze s jediným cílem - dát svůj názor najevo. To se stalo.

Nic jiného jsem nechtěl, mohu tedy toto smutné místo opustit. Popovídáme si někde o něčem zajímavějším, pokud ti nebude vadit, že jsem se právě vyjevil jako antivágnerista.

Shafi - Profil | Pá 14.12.2012 23:10:15

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.12.2012 22:28:58 >> No jo, chybička se vloudila.Omlouvám se ti:) Co se dá dělat, snad si nečetl celou diskuzi od začátku, pak by tě asi jeblo. ,,Jeblo" si najdi, ať tomu porozumíš:)))

malamut - Profil | Pá 14.12.2012 22:39:17

vikikaca >> ale to není pravda, jsou nějaká pravidla.

Poušťák - Profil | Pá 14.12.2012 22:37:37

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.12.2012 22:28:58 >> kdiž se na ný dopuje tak je to olimpiéda...o)))))))))))))))))))))))

rover - Profil | Pá 14.12.2012 22:34:52

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.12.2012 22:28:58 >> Každý chce být v něčem dobrý ... :-)

Kocháč - Profil | Pá 14.12.2012 22:33:30

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.12.2012 22:28:58 >> Máš tam chybu, mrás je správně, oprav si to :o)

malamut - Profil | Pá 14.12.2012 22:31:44

Radek Ráliš >> Radek Fox - 14.12.2012 22:28:58 >> bingo :-)))))))))))))

Radek Fox - Profil | Pá 14.12.2012 22:28:58

Shafi >> Nezlob se, ale bjěhá my z tý tvojý olimpyjádi mráz po zádech, dospjělí chlap a pýše takhle - hrúza :-(( http://cs.wikipedia.org/wiki/Olympi%C3%A1da

Kocháč - Profil | Pá 14.12.2012 22:22:26

Shafi >> Ty se koukáš na olimpiádu? Mě by zajímalo co to je ta olimpiáda.

malamut - Profil | Pá 14.12.2012 21:49:06

retrívr >> já tě Pavle hodně uznávám, jako člověka i jako rybáře, ale Jakub Lhář má prostě na palici tolik másla, že mu teče až na prdel, ať se to týká jeho některých "úlovků", tak jeho podnikatelských aktivit. Až pojedu na Béňo nebo směr Harrachov, dám vědět, dáme pivko :-))))

rover - Profil | Pá 14.12.2012 21:32:20

retrívr >> Rozvinul jsi mou myšlenku, ...navíc pozitivní pohled na věc tu v tomto směru jaksi chybí. Příklady táhnou, se říká ... :-)

malamut - Profil | Pá 14.12.2012 21:29:43

retrívr >> že si ve svých lžích a sebepropagaci vzal za rukojmí děti, je nechutné.

vikikaca - Profil | Pá 14.12.2012 21:15:31

Shafi >> kamaráde ted ti to tu spočítají takhle napsat o J.V :-)

Shafi - Profil | Pá 14.12.2012 21:11:47

retrívr >> Přes monitor mi to nevadí, tady narostou ramena kde komu:). Je to o názorech, tak proč se bát je napsat.

retrívr - Profil | Pá 14.12.2012 21:07:38

Shafi >> Teď dostaneš asi šišku. Já Ti ale věřím.Já to beru z pohledu mých vnuků, kde je a bude modlou.Je vodičem, který je i motivací.Škváry je všude hodně, závisti ještě víc.Nic víc, nic míň.

Shafi - Profil | Pá 14.12.2012 20:55:54

V úterý jsem se byl podívat v Ostravě na Jakuba Vágnera. Musím uznat, že neznám moc lidí, kteří dokáží 2 hodiny opravdu poutavě povídat v přítmí sálu a bez reproduktorů, aniž by mě bralo spaní. Ochotně odpovídal na dotazy, které ne vždy byly příjemné a nepichlavé. Jsem rád, že jsem šel, stálo to za to.

Roman. - Profil | Út 13.9.2011 17:07:06

Ivo >> Tak takého "řízka" ako je Jakub tu teda nemáme - nechytá sa určite žiadny rybár...Rafaja nemáme moc v láske hlavne kvôli medializácii Oravy ako super loviska zubáčov spred 7-8 rokov (jeho hviezda už dávno zhasla - na ryby chodí stále a je tak zúfalý, že si dokáže zobrať od vody aj 41cm kapríka :-), ostatní sú klasickí "moderní kaprári" :-), ktorých jedni obdivujú a niektorí berú s úsmevom (kyslým) ...

čára1970 - Profil | Út 13.9.2011 16:24:29

Domo >> Tak poslouchej - včera jsem chytil na Vltavě za uši osmimetrovýho krokodýla , přešel jsem s ním celou Prahu a pak ho hodil zpátky do řek.Jo a náhodou se u toho vyskytnul štáb TV.
Hele - fakt je to pravda, opravdu - věř mi. A to nejsem Bivoj.
Tak, a jsem te´d v tvých očích úspěšný ? Jistě nepochybuješ o mém úspěchu, že ? Protože kdyby jsi pochyboval, tak bys sám byl - jak píšeš - nepřející člověk. A to jistě nejsi.
Proto jsem přesvědčenej, že mi toho krokodýla věříš, považuješ můj úlovek za úspěch a nezávidíš mi ho.
Je to tak, že ?

malamut - Profil | Út 13.9.2011 14:50:08

Jarda 2004 >> to jsi ještě neviděl, kam jsme se včera vydali s kámošem. Nejen, že jsme ulovili ryby, ale viděli i užovku a ježka. A to vše bez štábu a průvodců :-)) A JV tedy rozhodně nefandím a považuji jej v některých případech za oberlháře.

hraji - Profil | Út 13.9.2011 13:01:26

Domo >> opravdu je možné kritizovat například film až poté, co člověk dostane Oskara anebo vyhraje minimálně filmový festival v Canes?
Zkus začít myslet kolego, názor může mít každý, dokonce i člověk, který v životě nechytil ani mřenku.

Jarda 2004 - Profil | Út 13.9.2011 12:56:54

Jakub není zrovna můj šálek kávy ale na druhou stranu dokázal to co mnoho z nás ne.Nebo spíš nikdo z nás. Ať to je jak je tak kus odvahy člověk mít musí a to nemalou dávku když se vydává tam kam ten kluk.Uspěch a jak sé k němu dostal tady neřeším a vím o něm svoje ale to co dokázal není tak běžná věc a člověk mu po čase i fandí.

Kozič origin - Profil | Po 12.9.2011 22:46:27

flekos >> Tady se červené karty dávat nebudou. Jakub by to tak nechtěl.

Kozič origin - Profil | Po 12.9.2011 17:40:37

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 12.9.2011 17:36:10 >> Já neodmoderuju nic. Už nic nestíhám, vlastně ani nechci. omezil jsem se již jen na řezání. Chtěl jsem se ukřižovat, ale to bych nebyl originální. Takhle taky nejsem originální, ale není to taková dřina.
jo a ještě piju. Prostě konzumuji alkohol. Pokud nekonzumuji, nechodím na MRK.

Kozič origin - Profil | Po 12.9.2011 17:25:02

Cloud - >> Tato diskuse je zvrhlá a všeci závidí.
Ti kdo nezávidí a mají Jakuba rádi, se jej zastávají špatně, poněvadž jej nemají rádi tak, jak zde prezentují.
Já Jakuba zbožňuju a tato debata mi rve srdíčko. I z ankety jsem nešťastný. Nemám vůbec na výběr. Já bych chtěl s Jakubem na ryby, které u nás na rybníku nechytím a chtěl bych se s Jakubem taky tulit, aby mu v džungli nebyla zima.
Já totiž Jakuba miluju. Vy všeci jen závidíte, nebo jakože nezávidíte, ale Jakuba pořád milujete málo.
Je mi z toho smutno. Pustím si mou oblíbenou reklamu a pořežu se.

čára1970 - Profil | Po 12.9.2011 16:06:43

Rasto. >> no tak to se sakra pleteš. Můžu s něčím nesouhlasit ,ale jsem takový realista, že to globálně nezměním. Ale to ještě neznamená, že to tím pádem budu schvalovat. Já jsem si současnou realitu nevymyslel. To je právě ten posun mantinelů. Co bylo včera nesýchané je dnes normální. Kam to půjde dál netuším, ale mám svoje zásady a tím to vadne. Možná je normální lhát, možná je normální nemakat, možná je normální krást (myšleno obecně - ne k tématu otázky). Možná. Pro někoho. Ale já to dělat nebudu.

A pokud někdo hraje podle - jak píšeš - současných pravidel , tak ho prostě minimálně odsoudím a ne, že se tomu všemu přizpůsobím jako zvíře se zvonečkem na krku. To fakt ne.

Ivo - Profil | Po 12.9.2011 15:42:41

No tady se dějí věci. Je fakt, že jsem o Jakubovi slyšel celou řadu "zaručených a peprných" příběhů. Ovšem u žádné takové události jsem nebyl. Navíc – ačkoli je Jakub velmi známá osoba a mne zná jen pár kaprařů, taky jsem si tady užil své v různých diskusích..

Ať si dělá co chce a jak chce.Je to především jeho věc. Nicméně cca před osmi roky zajistil dětem z dětského domova Sedloňov týdenní pobyt v kempu na Ebru. Podle vychovatelů tam doslova kmital , snažil se o to, aby si děti zachytaly, sehnal pro ně pruty, nástrahy atd.
Ty děti si rybaření a celý pobyt užily . Jasně – slyšel jsem názory, že to udělal pro reklamu, pro publicitu atd. Ať už to bylo jakkoli, podstatné je to, že nebýt Jakuba, tak se děti z toho děcáku do Šaněl ani nepodívali, o nějakém rybaření ani nemluvě. Tak že tohle gesto prostě nelze neocenit

čára1970 - Profil | Po 12.9.2011 13:47:45

Rasto. >> tak to máš dobrý. No jo - aby se uživil musí lhát, přehánět a věšet lidem bulíky na nos. No to jsem fakt nevěděl, že pro uživení je tohle všechno nutný. No i když na ši politici .....:-(..
Ale pochopil jsi ten dokument přesně tak, jak měl být ovcema pochopen. Všechno si vydřel sám a nežil z toho , co dům dal.....:-))) Svatá prostoto ....

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 12.9.2011 13:06:08

Ivo >> Ba ne. Anketa je správná. Opravdu jsou pouze tyto možnosti. Pan Vágner je buďto dobrý rybář a nebo ho člověk nesnáší, což ale znemená, že je stále dobrý rybář a nebo jsou pomlouvači závistiví a to opět nevylučuje, že je dobrý rybář. Tedy Jakub Vágner je dobrý rybář za jakýchkoliv okolností

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 12.9.2011 12:45:56

čára1970 >> no jistěěě. Vágner for prezident a Krása for první dáma

kranex - Profil | Po 12.9.2011 9:18:25

este neco k tej anakonde...pre tych ktori boli obdareny vatsou inteligenciou je jasne ze taka obrovska anakonda je smrtelne nebezpecenstvo nielen pre indianske deti ale rovno aj pre dospeleho cloveka,preto hned jak ju indiani vymakli jej dali taku sadu ze jej dusa odletela do nebicka a spravili si s nej veceru...tie omacky s chytenim,premiestnenim a pod. su pre plebs,ovcanou,luzu a lumpenproletariat aby padol na zadok a popr.sa vadil ci to bolo mozne a ci nie...dalej ten argument ktorym sa ohanaju ludia po mozgovej lupezi co sa strhavaju ked im vecer pri spesnom baleni preleti sova ponad hlavu na miestnom rybnicku;tam kde chyta on by nachytal kazdy kkt,aj ja...keby vam JV povedal ze pod so mnu na ty obrovske,nemusis nic platit ale budes dva tyzne zrat trochu varenej ryze ,kukat negrom do kalacha,moze ta scipnut jedovaty had a nazad v letadle budu z teba vypadavat velke masnaky[larvy streckov] tak vam kolena budu robit to co tanecnikom v Chuck Berryho klipoch..

LudaT - Profil | Po 12.9.2011 8:58:19

Cloud - >> Anketa úplně na ho...no. Já mám jeho příběhy rád, je to docela prča. Za některé jeho kousky by se nemusel ani Chuck Norris stydět.

nepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Po 12.9.2011 8:52:17

jsou lidé, s kterými se ze zásady nebavím. BONZÁCI, ESTÉBÁCI, ZLODĚJI, LHÁŘI, MANIPULÁTOŘI, ŠLAPAČI PŘES MRTVOLY, VYCHCANCI.
Ještě se mne chce někdo zeptat, proč jsem se nedíval na 13. komnatu?!

Jaroch - Profil | Po 12.9.2011 8:42:07

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Neznám J.V. osobně , může to být príma chlap ale jako herec je komik . Někdy k smíchu , někdy k pláči .
Kdybych dojel a došel tam kam on tak bych tu rybu možná taky chytil jako většina z Vás tady .
Ale co bych jistě nedokázal , to je zahlédnout na 80 metrů v džungli anakondu a poté ji dohonit , chytit a přenést . Já já já jenom já :-)
Vím co je zvedat čtymetrového hroznýše zvyklého na manipulaci a přenést ho ze zahrady domů do terária , vím co je rukou odchytit metr a půl užovku .
Ta anakonda to je .....................:-D

meteor - Profil | Po 12.9.2011 8:09:36

Cloud - >> trochu dementní a lehce tendenční anketa, ale budiž... každopádně tam chybí za D) je mi u prdele, jak už psal "Carchy" :-)

Specialista - Profil | Ne 11.9.2011 17:27:47

sneakhead >> 1) proč tě to sere, když nejsi nějakej jeho extra fanda?
2) Nemám koule? Když jsi z Kraslic, znáš kluky Gondekovi? Oni ti soukromě můžou říct, na co mám koule. Přál bych ti do života ty svoje, zřejmě by sis polepšil...
Mám JV nastudovanýho víc, než 99 procent lidí tady na Mrku, když jsi u těch procent. Ale nechci se s tebou přít...Tvůj poslední rozporuplný příspěvek mluví za vše. Použij google, kalkulačku a selský rozum. Zabere to trochu času, ale stojí za to zjistit, že už nechceš bejt kapr žvejkající boileis značky Vagner. Je víc než zřejmé, že jsem viděl víc než ty. Nepotřebuji být cool, nechci být ovce..
Třeba se někdy potkáme v Kraslicích nebo někde poblíž na nějakým rašelinišťovým jezírku nebo přímo v Kraslicích na rybníčku nebo na koupališti, ryby jsou všude, jak jistě víš..

Specialista - Profil | Ne 11.9.2011 15:07:25

rene68 >> Já chytám ryby od šesti let a zhovadilé chování Jakuba Vágnera s úlovkem, které jsem já, i mnozí další viděli na vlastní oči, to opravdu není hezké. Daň za fotografii je převysoká... Jen kdybys měl možnost vidět to samé. Ale klídně věř, že na kameře je to realita. Jakub by vám měl ušít dresy za to krásné fandovství.
Neupírám mu jednu věc i přes to, jak ji dosáhl. A to je naše mládež. Lepší že je táhne k vodě než kamkoli jinam...

rene68 - Profil | Ne 11.9.2011 13:33:13

připadam si tady jak za komunistu...zavist...zavist...zavist..když někdo vyboči z davu je špatny a kritizujou ti kteři se pak čumi na přiblble telenovely s bramburkama v ruce..

Pvl - Profil | Ne 11.9.2011 11:17:38

Není mi jasné ,proč fandové zmiňovaného prakticky ve 100% píší , že je to jen závist . Když není jiný argument, bylo by lepší "druhou stranu " raději neposuzovat . Je jedno přísloví .."podle sebe soudím tebe .:o§))

rybomil - Profil | Ne 11.9.2011 10:15:59

Iza >> je dost těch, co fišlím něco obětovali......třeba rozum, neblížíš se té skupině ? :-)

sliver - samolibý vůl - Profil | So 10.9.2011 21:16:21

pop corn >> byngo

meteor - Profil | So 10.9.2011 14:32:06

Pokud J.Vágnera bere člověk jako "šoumena", tak je to naprosto OK. Pokud se na něj člověk dívá jako na výborného (a pravdomluvného) rybáře, tak to vůbec OK není...

Ivo - Profil | So 10.9.2011 14:29:41

sliver - samolibý vůl >> ono se to tady už probíralo. Je pravda, nebyl jsem u toho, ale aby člověk viděl v pralese na vzdálenost 80 ti metrů živou osmimetrvou anakondu !!, připlížil se k ní zezadu, chytil jí do rukou a z pro mne neznámých důvodů ji přenesl o X metrů dál - tomu se mi nechce věřit.
Jinak - je to všechno Jakubova věc. Jeho život, jeho presentace, jeho příběhy, jeho byznis. Jestli mu to přináší uspokojení ? Mě je vcelku fuk, jak, co a proč dělá.

Iza - Profil | So 10.9.2011 13:58:08

Pvl >> to je pravda a Ty si někdy do něčeho takovýho šel?

Iza - Profil | So 10.9.2011 13:47:29

n8w >> Souhlasím. Spousta závistivců co se třepe nad 40kou kaprem pustit x sežrat. Nikdy nic rybám neobětovali a teď z člověka co tomu opravdu propadl a riskuje vlastní zdraví jen a jen závidí.
P.S. Díky za pochvalu o videu

Ďóba - Profil | So 10.9.2011 13:14:02

čára1970 >> nahodou ,myslím si že je to štastnej clověk že se může živit rybařením, a ti co mu to závidí ať "aněco o tom líbání pozadí"
u mě je to frajer

čára1970 - Profil | So 10.9.2011 12:52:06

celá věc má dost nechutný pozadí. Kdo ho nezná, tak mistra obdivuje. Kdo ho zná, tak jen nevěřícně kroutí hlavou. Proto pro všechny ty, jejchž nohy čouhaj z jeho zadku - sladká nevědomost.....

: vydrák - Profil | So 10.9.2011 12:26:17

Před chvilkou jsem dokoukal 13-tou komnatu s Jakubem.
Musím říct - obdivuju toho chlapíka.
Povídání bylo velmi zajímavé a jsem rád,že jsem se díky této diskusi na to kouknul.Petrův zdar

Bluesman - Profil | So 10.9.2011 12:16:40

vikikaca >> Naprosto s Tebou souhlasím! Nechápu takové chudáky, co umí druhé jen urážet a ponižovat. Jsou to prostě závistivci a lopaťáci :-))) Já Jakubovi fandím a smekám před ním, co vše dokázal, je to BOREC!!! Jinak pro oskuse - kdyby nebylo tvého otce, tak tady nejsi ani ty :-O´

Romero - Profil | So 10.9.2011 9:17:42

Za me osobne palec nahoru. A to z jednoho prosteho duvodu......nevim o nikom jinem u nas tady v CR, ktery by pritahnul k rybarine tolik deti, jako Jakub. Znam z okoli spoustu rodin, co jejich deti hltaji jeho filmy a stavaji se z nich mladi rybari se spravnym vztahem k prirode. A to je pro me neoddiskutovatelny prinos tohoto cloveka. A reci typu "jedna pani povidala" neberu, dokud se nepresvedcim osobne o opaku.

Shafi - Profil | So 10.9.2011 9:13:20

Bylo to skoro jako pohádka o Nebojsovi :) Každopádně reprezentovat Česko ve světě umí a ryby mu berou. Martinovi Maťákovi taky na každém videu berou neskutečně, až ho podezřívám, že mu je na háček někdo věší pod vodou, nebo že chytá v sádkách:) Přesto se rád na jejich filmové příspěvky podívám. Je super, že to není jako povinná četba, takže kdo nechce, nemusí se koukat a naopak :) Takže ,ať jim berou.

Carchy - Profil | So 10.9.2011 8:46:57

Strašná vlastnost ta závist....

Ale neni se čemu divit...jsme přece na Českym webu.

Mrknato - Profil | So 10.9.2011 8:44:02

Naprosto vymazal i ty nejvostřejší kapraře, protože pouští víc a větších ryb......

románek - Profil | So 10.9.2011 8:20:00

nejsem jeho fanda ale jak tak koukám uspěch se opravdu neodpouští ..

LudaT - Profil | So 10.9.2011 7:59:41

Já viděl jen kousek, jak povídal že sám vytáh 200+kg rybu do člunu. Tak jsem uznal že si raději počkám až jeho životopis zfilmují, bude to určitě trhák.