Leon Hoogendijk- článek Kapr a kapří svět 03/11

Velice mě zaujal článek tohoto kapraře o přístupu rybářů k současné kaprařině a rybám, jaký je Váš názor ? Také vidím současnost jen honbou za ,,krávou"! :-)
Autor diskuse: bobrman - Profil , 15.2.2011 kaprařina - revíry, cestování

NBrouček - Profil | St 16.2.2011 9:26:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman - >> Tento článej jsem nečetl, ale bude stejnýjako ty ostatní dnes je opravdu trend masírovat lidí že pokud nemají vybavení za 40 tisíc , bivak, a nejezdí 5 ročnš na soromou vodu a nevytáhnou minimálně 30 kaprů 10kg a vícea nenahází 10 kilo nejdražšího boilies za den není rybařina. Onehdy jsem tu přispíval do nějaké diskuze ohledně lovu velkých ryb a jistý kolega se do mě pustil co to jsem za lovce když se ukazuji s malýma kaprama, a že von chytil atd, bohužel i do rybařiny jako do všech druhů prosákla komerce jak prase, já osobně jezdím jednou ročně na Soukromou vodu ale hlavně s toho důvodu že mohu chytat přes noc velká ryba je už jenom třešničkou na dortu. Více než toto miluji malé vody zarostlé stulíkem kde jsou nádherná oka a lehce na angličák jsi nahodíte a to je rybařina vytáhnout z této vody 55 cm kapa to je umění( vytáhnout rybu z čisté a jednoduché vody to umí každej) z této vody tu rybu dostat na břeh a když nevíš co chytíš co je tam za ryby bude malej nebo velkej kus, a o tom toje a to je ta rybařina to je ta dřina a přemejšlení jak přelstít rybu a dostat ji na háček to je pro mě to pravé potěšení z odpočinku a lovu. Ale dokud to bude většina rybářů žrát Komerci a bude podléhat tomuto tlaku, že rybář který neuloví 20 kiláka není rybář tak se toto nezmení.

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 16.2.2011 9:20:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman - >> No jistěže. Článek jsem sice nečetl, ani číst nebudu, páč tento plátek neodebírám (čtu pouze Mladého kapraře) Čím většího kapři chytíš, tím lepší jsi kaprař. Jistě je zde na místě přirovnání k velikosti penisu, páč muž s malým penisem (například já) je mnohem míń kaprař, než muž s velkým penisem. Je proto zcela přirozené, že každý baží po tom největším penisu (kaprovi), ač v důsledku je mu největší penis (kapr) defacto k ničemu. Trend to tak však žádá, tak to trend dostane.