Kam se podeli byvali kaprari?

Pred nejakym patkem se v kaprarine objevovala v te dobe velmi znama jmena jako Jarda Vitek, Ivo Slama, Zdenek Jurasik, Franta Fidler, Milan Zelenka atd. Nemate peneti, jesti jeste chytaji kapry? Posledni dobou o nich neni slyset ...
Autor diskuse: parmovec - Profil , 12.4.2009 kaprařina - ostatní

numen - Profil | Čt 28.11.2013 12:13:57

Mrknato >> mě do toho tak nějak již netahej,nechce se mi číst kdo co a jak před dvěma lety. Na některé lidi tady ,jsem nazor změnil,na některé vůbec.
Ale mohu své zkušenosti od vody po dvou letech napsat.
Kaprařina jede pořád tak nějak stejným směrem. Jedni jsou slušný a rád si s nima pokecám. Druzí by již asi neměli mít papíry a chodit na svazovku. o jedněch ani nevíš ,že tam bivak maj,druzí tam mají stanové město. Jedni daj kapříkovi pusu a pak pa pa,pustí ho zpět. Jiní udělaj foto a řach do hlavy. Ale nedávno mě jedna věc rozsekala. Jeden šlověk mi vyprávěl jak jeden rybář chytl slušného kapra na soukromáku a odvezl ho na jiný soukromák. Tohle považuji opravdu za novinku:-))

Bohužel většinu kaprařů považuji za slušné a pohodové lidi,ale tihle blbci a vychcánkove jim dělaj krásné jméno.

Kocháč - Profil | St 27.11.2013 21:24:59

sasík >> A proto tu legendu Zelenku naháněla policie a dlužil balík ne jen Vîtkovi a Doktorovi? Ano byli u zrodu kaprařiny, naskočili na tu vlnu jako první, ale to je asi tak všechno. Pomníky si nezaslouží. Kdyby to nebyli oni, budou to jiní. Užili si ty prvopočátky, drapli příležitost za pačesy, proflákli vody a hlavně chytali na kaprařsky panenských vodách. Zelenka to pojal jako kšeft a nakonec dopadl tak jak dopadl. To se stává a čas jde dál.

DOCarp - Profil | St 27.11.2013 21:20:59

sasík >> co jsem slyšel já tak Milan udělal dluhy nějaký čas byl v DE a pracoval tam jako číšník poté seděl.Zda je teď venku netuším.Jarda Vítek jeden čas spolupracoval s Lukášem Krásou (když rozjížděl firmu) Zdeněk Vašek (DOC) je zubařem v městečku na Vysočině,jezdí na kapry do zahraničí a na Orlík.Moc se již neukazuje veřejnosti občas něco napíše nedávno jsem viděl článek na stránkách imperialu.....a něco pro připomenutí zde:

Dida - Profil | St 27.11.2013 20:19:06

Mrknato >> ty si taky zkazil MRK celkem rychle a ani si nepřevážel:-)))

Pvl - Profil | Po 9.12.2019 10:32:01

keltt >> Tak si najdi čistší vodu --jak jednoduché

Mrknato - Profil | St 27.11.2013 20:33:33

retrívr >> Každý asi tomu co říká věří, pokud dotyčný není magor, nebo lhář. To, co je pravda je ukrutně relativní a ani MRK to nerozsekne, natož já...))))))

Nevím jaké máš poznatky ty, ale ti největší gauneři jsou navenek velmi slušní a čistě oblečení.... To, o čem se bavím já, není slušnost, čistota, ale podstata. Narozdíl od tebe nejsem klient, máš pravdu že spát v biwi nepotřebuju a nespím a každý se proto nutně bavíme o jiné rybařině.
Já se vymezuji proti skupině "WaM" jen verbálně, ale tato skupina "rybářů" natvrdo likviduje a omezuje moji rybařinu, tak o tom diskutuju. Je to fakt tak blbý? Nebo to jde jen blbě pochopit?

retrívr - Profil | St 27.11.2013 20:21:43

Mrknato >> Sám víš, že to je je Tvá pravda. Proč Ti jde o ty bivaky. Nemáš na něj, nemáš na to čas, nebaví Tě to. Jestli je jen trocha někde pravdy, tk se na ty bivkáře vyser. Asi nevíš, že mnoho z nás nemá jinou možnost.Navíc milý příteli , moje zkušenost je asi jiná než Tvoje. Nejslušnější jsou v těch bivacích, každý je zná a oni se za svoji čistotu nestydí.Nic víc, vic míň. Maslím, že tu v této pozici nebudu sám.

Flip - Profil | St 10.2.2010 16:12:25

Zajímalo by mě jestli také v Anglii rychlokvašky u kulometného hnízda mající na každé kládě nabitého chcíplého kraba popř.lesního šílence najdou v sobě tolik české odvahy kritizovat a otírat se třeba o Andy Littla.Velice o tom pochybuju protože jsem názoru ,že neúcta k někomu,kdo něco znamenal či znamená a závist je typicky česká vlastnost.Takže pánové ,,moderní či vostří "kapraři ,nebo jak se s oblibou nazýváte nejdřív něco sami ukažte a teprve potom kritizujte.Troška pokory by vám nezaškodila.
To že je na vás nasraná půlka rybářského národa nezpůsobil Ivoš,Jarda,Andy nebo ti druzí-za to si můžete sami.

mrksmrdihodne - Profil | St 10.2.2010 13:01:23

jurasoft >> Jirka Šachl >> kazdej trosku znamej clovek - pokud ma trosku rozumu - se takovy dire jako treba MRK nebo chytej.cz vyhne obloukem. Protoze uroven je rovna 0 a nez se hadat v zdejsi diskuzi s bandou netolerantnich blbu, kteri nepripustej jinej nazor nez svuj a ostatni rovnou oznacujou za ud od pismene č, tak radsi nic psat nebudou. Pouze tlumocim nazor cloveka, ktere by mel co psat ale nenapise...

vedro - Profil | Út 17.12.2019 20:59:27

No kam by se poděli....zestárli a někteří už možná chytají kapry tam nahoře...

mlíčnák - Profil | Čt 21.11.2019 21:49:54

Je blesoun kril ? 0)
Otázka k tematu kde se poděli ...

Pvl - Profil | Čt 21.11.2019 17:15:57

Kril či krill je souhrnné označení pro malé mořské korýše žijící ve světových oceánech především v polárním pásu. Slovo krill pochází z norštiny, kde označuje mladé rybky neboli potěr.[1] Obecně se používají názvy antarktický kril, severský kril a tichomořský kril. Každý je charakteristický převažujícím druhem: krunýřovka krillová (Euphausia superba) je nejhojnějším druhem krilu antarktického, světélkovec atlantský (Meganyctiphanes norvegica) je silně zastoupený v krilu severního Atlantiku a krunýřovka Euphausia pacifica pak v severním Tichém oceánu.

Kril se může dožívat deseti let,[2] obvykle však žije kratší dobu, nejčastěji několik měsíců (teplejší oblasti), až několik let (studenější). Objevuje se ve velkých a hustých rojích, které mohou pokrývat až několik stovek kilometrů čtverečních. Tito malí bezobratlí korýši představují

karlak - Profil | So 16.11.2019 16:08:31

a oni nekomu chybi on se totiz kde kdo pasoval na nejlepsiho kaprare a pri tom kazdy druhy z nich podvadel

Fishky - Profil | St 13.11.2019 9:04:07

...a Jardu Vítka prý sežral kapr

Ivo - Profil | St 22.6.2011 16:17:14

FSnevajs >> Možná že náš bývalý ministr vnitra a rozdavač odměn opráší svůj starý pořad, přehodí téma na rybářské prostředí a nazve ho "Na vlastní koule ...."

FSnevajs - Profil | St 22.6.2011 15:23:55

jeste me napada,pokud by se nekdo nechtel setkat s legendami ceske kaprariny,doporucil bych porad Posta pro tebe :)))

kaprarK70 - Profil | St 10.2.2010 13:12:29

kdo tady nadáváte na J.Vítka a M.Zelenku tak si uvědomte že nebejt jich tak neumíte ani navázat vlasovou metodou a chytali by jste x dalších let na kolínka než by se našel někdo jiný jako tito dva co by poodhalili kaprařinu jako takovou ne obživu a pak by jste ho stejně pomluvili jako tyto dva a další pány KAPRAŘE.Doporučuji přečíst knihy Propadli jsme lovu kapra 1 a 2 velice povedené knihy

malamut - Profil | Po 13.4.2009 13:37:08

Georgino >> Vítek ve své době těžko mohl tušit že se "kaprařem" stane každý kdo má do prdele díru a koupí si lešení a bivak. A už vůbec netušil jak moc bude potřeba zarybnit Vrbenský, Hejlov a další kaprodromy. Jinak by se na to asi vysral.

parmovec - Profil | Ne 12.4.2009 19:35:55

ja jsem pred par lety cetl clanky predevsim od Ivo Slamy. Bylo to fajn cteni a dost jsem tzv. okoukal. Psal i Zelenka s Vitkem a Fidler a dalsi. Proto jsem se ptal,zda o nich nekdo neco nevi..Tenkrat to byly perfektni clanky a pro mnoho z nas i poradna inspirace.