Pstruh - nej... vláčecí nástraha

Ahoj, můžete mi prosím poradit účinné vláčecí nástrahy na pstruhy? Posílejte prosím fota, případně doplňující informace o nástraze - délka, hloubka, v jaké pracuje apod.
Autor diskuse: leoo - Profil , 28.3.2009 dravci - nástrahy, návnady
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nanthrax - Profil | Pá 6.7.2012 22:31:38

Na čo chytám záleží od obdobia a chutí rýb.Najlepšie mi ide guma a wobler.Z gúm klasika nymfa a woby používam len svoje.

NTarn - Profil | St 2.5.2012 19:35:06

mascha >> Myslel jsem že tu najdu tu "tutovou nástrahu" a ono je to zase o něčem jiném. Nicméně nedalo mi to nenapsat vlastní pohled na věc. Žádná cena povolenky nenaučí člověka chovat se u vody, k vodě, nebo k rybám slušně. Dovolím si dokonce tvrdit, že by to bylo přesně naopak. Teď neřeším ufinancovatelnost nápravy stavu vod. Jednak by nikdo nezaručil že vybrané peníze by šly do toho co jsi měl na mysli, ale mělo by to efekt spíše nárůstu pytláctví a daleko větší nekontrolovatelná devastace rybí obsádky. Co se chování rybářů týče tak když to převedu například na řidiče, bylo průzkumy zjištěno, že největší "hovada" na silnici nejezdí v cenově průměrných autech, ale z valné většiny právě v těch vyšší cenové kategorie. Bohužel výsada mít něco dražšího či vyjímečnějšího u nás spíše signalizuje aroganci a nerespektování ostatních. Neplatí to samozřejmě pro všechny a nerad bych aby to vyznělo paušálně, ale každý psycholog Ti asi potvrdí, že je to tak, bohužel.

Ncasty - Profil | Út 1.5.2012 18:37:58

tyhle jsou supr vyraby tady na mrku strojnik

Ncasty - Profil | Út 1.5.2012 17:56:14

mascha >> Jasně udělej ztoho hoby pro hornich 10 000 a nic to nezměni i bohatej člověk je hovado-změni se to vychovou nove generace ale to ji musime jit přikladem