Domácí výroba dipu

Kdo by mi poradil z domácí výrobou dipu,co je vhodné do něho přidat,aby byl účinný do studené a do teplé vody
Autor diskuse: kačik - Profil , 11.3.2009 kaprařina - domací dílna
7 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMartin M. - Profil | Ne 28.4.2019 23:04:34

Luboš22 - 26.4.2019 17:13:16 >> prosim prosim, nedavej nam na MRK videa od tohoto pana. On nazyva navstevniky MRKu *uraky a mne jejich kralem, tak ja mu nebudu na svem webu davat jakykoliv prostor - dekuji za pochopeni.

NSlavíček - Profil | Pá 26.4.2019 22:49:49

jarda85 >> Mám ho rád jak osinu v prdeli

Nrunaway - Profil | Čt 30.1.2014 13:10:45

Ahoj. Udelal jsem si taky domaci dip. Nalozil jsem cely a drceny pepr do alkoholu a nechal louhovat cca14 dni, potom vse precedil. Pak jsem rozsmelcoval dr.jatra, trochu osolit a smichal s vylouhov. peprem. Na rybach jeste nevyzkouseny ale vyzkousel jsem par "nadipovanych" kulicek hodit do vody. Vytvari to pekny oblacek kolem kulicky

Nalda2211 - Profil | Pá 24.1.2014 9:42:17

neni co nijak resit koupit GLYCEROL maji i v lekarnach nerozpousti PVA a ladit co si kdo predstavuje osobne pridavam extrakty esence a treba oleje a samozrejme tekute vytazky

Nhonzulaw - Profil | Pá 24.1.2014 7:05:26

Zkuste vymackat cesnek,zalit olejem olivovym.plus jeste vysypat alespon pytlik suseneho:) take funkcni:) plus se to da cimkoliv zahustit

Npeťura - Profil | So 9.3.2013 16:51:02

Hlavně s rozumem. V lidských potravinách je všelijakých vynikajích přísad habaděj. Hodně požívám játra jako základ (někdy rozvařený cukr) a k tomu něco. Rybí omáčky, přísady do pečiva, bílý pepř (považuji jej za vynikající, má velmi silné a trvanlivé aroma), skořice, badyán a ze zahrady česnek, tymián, libeček a světe div se i listy rajčat. Něco je samozřejmě nutno rozmixovat, rozvařit, nechat zkvasit(učeně fermentrovat) atd...Jako kuřák jsem zkoušel i výluh v vajglů - žrali to kapři i cejni!!! Samozřejmě jsem podlehl a koupil sem tam "vynikající zázrak". Ani v těch popisech nelžou. Jen naprosto běžným surovinám a běžným technologiím zpracování dávají učené názvy.Snad na všechno je odpověď ve Wikipedii. Když jsem to ochutnával, ze všeho jsem cítil magi, nebo sojovku a si barvu to mělo hodně podobnou.

Ngalilea - Profil | So 9.3.2013 16:08:59

zde jeden návod na domácí dip: rozmixovat hovězí játra
přidat cca 30 % rybí omáčky Squit brand
( k dostání ve vietnamských obchodech cena 35 Kč )
dále možno nastrouhat kůru z limetky,česnek, EO a pod.
fantazii a kreativitě se meze nekladou.

Rybí omáčka je slaná a tak slouží i jako konzervant.Smrdí to parádně a mě to funguje :-)))