Kyjský rybník, Džbán

Jaké máte zkušenosti s těmito revíry.....nej místa, nej úlovky, nej zážitky....
Autor diskuse: LÁDÍK - Profil , 24.10.2008 kaprařina - revíry, cestování

KOLIK MĚŘIL VÁŠ NEJVĚTŠÍ ULOVENÝ KAPR?

A) 40 centimetrů7%

B) 50 centimetrů4%

C) 60 centimetrů7%

D) 65 centimetrů8%

E) 70 centimetrů5%

F) 75 centimetrů5%

G) 80 centimetrů4%

H) 85 centimetrů11%

I) 90 centimetrů29%

J) více než 100 centimetrů21%

Od 15.3.2019 hlasovalo 168 čtenářů.

Koryba26 - Profil | Út 31.5.2022 17:21:39

Zdravím rybáři
Jak jsem psal kontrolu rád bych vás požádal o součinnost a spolupráci.kdybyste cokoliv viděli podezřelého můžete se obrátit na pcr a nebo v blízkosti lokalit viz níže mě kontaktovat viz SMS na 721948309
Běchovice,Martiňák,Dubeč ,horní Počernice,Kbely ,Vinoř ,Újezd nad Lesy .
Pokud nebudu moct spojíme se s kolegy.dekuji
RS 15912 Jakub Kocáb

.vladimír.nikitin. - Profil | Ne 5.5.2024 22:16:34

No tak Ladík chtěl nějáký pořádný ryby, tak tady něco ze dneška ;) Krásné říční ryby. Celkem se povedlo asi 6 kaprů za 4 hodiny, 3 menší kolem 5 kg, pák jeden kolem 10 kg, poté jeden přes 12 a pák tahle nádherna jikernačka.

Rybkin - Profil | Po 17.10.2022 19:18:57

Na Rokytce nám škodí nějaká Moravská vydra tak pozor :-)

Paolomaldini - Profil | Ne 4.12.2022 21:07:35

Po delsi dobe jeden peknej ;-) 89cm

Petr64 - Profil | Pá 21.10.2022 18:11:05

Je to v rychlé vodě bez hrázek druhově chudší,než pod Hořejším rybníkem,ale zábava byla.

Donrybarios - Profil | Ne 16.10.2022 19:13:42

Mně se Vladimír líbí, pro rejpaly nejsem rusofil :)
1.) je vidět, že rybu chytit umí
2.) není to hamoun a soukromník, nebojí se, že mu "jeho vodu" vyberou jiní, ví, že ryb je tam dost pro všechny (tím je myšlen kapř)
3.) je poučitelný, vzal si k srdci rady starších (zkušenějších?) a už má podložku, pořádný podběrák a neválí ryby v písku a kamení
4.) umí se ozvat a nebojí se konfrotace, nesklopí uši a nezaleze
5.) ovládá nejen různé rybolovné techniky ale i technologie, osobně bych sem screenshot z mobilu nedokázal dát...nejspíš :D
Je tedy pravda, že občas trochu fabuluje ale je to dítě, kdo z nás si v jeho věku nepřikrášlil nějaký příběh?

.vladimír.nikitin. - Profil | Pá 3.5.2024 0:18:17

computerfish >>Ahoj, hele nikam jsem nezmizel, zahájil jsem ještě 1 ledna :) Na ryby chodím a něco málo už jsem pochytal(viz fotky), jenom už tu nepřispívám abych se vyhnul zbytečným hádkam, konfliktům a buzeraci kvůli nějakým blbostem od těch "chytrých" tady jak si o sobě očividně myslí. Pochopil jsem že mě ostatní tu moc nemusejí což se tu také před pár příspěvky zmíňilo, což ale chápu, ne každemu se musím zalíbít ale myslím si že aspoň nějaký respekt musí bejt. Dotyčný furt hledají nějaký připomínky a narážky na mě a někteří do toho pletou dokonce politiku i válku🤷‍♂️ Jinak dávno už jsem přešel na jiné socialní síťe abych už tam nepotkával tyhle lidi a aby oni potkáváli mě. Poznal jsem jinou rybářskou komunitu do které jsem rád zapadnul. Poznal jsem si s hromadou nových lidí a nic podobnýho jako tady jsem tam nezažil a jsem za to rád. Kdyby tě zajímálo tak mě můžeš pod mým jménem najít na instagramu kam nejčastějí přidávám přispěvky od vody ;)

Reznik76 - Profil | So 29.7.2023 14:10:56

Dneska se mi nepovedlo vstát, tak jen za sídliště na chvilku než se vzbudí manželka

Fabios - Profil | So 16.3.2024 7:22:51

Zdravím přátelé, po dlouhé pauze jsem zpět. Návštěva nově otevřeného revíru spadajiciho pod pražské území. Tlak po vysazení kapriku už ustal tak jsem nelenil a jel to oMRKnout. Výsledek 21 krapiku, něj 52, 12 karasu, 17 perlinu a 1 plotice. Ať se daří a Petrův Zdar.

Draken - Profil | Čt 3.8.2023 19:51:37

Reznik76 >> A přez ty 2 metrovi kopřivi ses na to místo dostal jak?? 😅 ...nakonec se ukázalo hezký ostrý, ale trvalo jim to, jinak šli cejni ale právě dost podřadná velikost než jsem na tom místě zvyklej

Vladímir_Nikitin. - Profil | So 13.5.2023 22:22:29

Dneska na Labi to kousalo😊

LÁDÍK - Profil | Út 21.3.2023 9:59:26

Vladímir_Nikitin. >> Ahoj. Děkuji za vložení. Zároveň se všem kolegům a kolegyním omlouvám, že nevkládám jako vždy, ale... Nemohu? Proč? Protože mě někdo z Vás- samozřejmě vím kdo, ten člověk se mě ještě svým způsobem pochlubil, nabonzoval na svaz s tím, že prý dávám daleko dopředu před zarybněním na tyto stránky Plán zarybnění a tím způsobuji neobvyklý tlak na jednotlivých revírech a ještě ke všemu se prý těmito kroky snažím na sebe upozornit a zviditelnit. Tak asi tak. :-))) P. S. Samozřejmě ze stránek vložit mohu, ale já vkládal občas o den dva dřív než bylo na stránkách. Někdy později, což ale bylo prd platné. Kvůli mě seděla dokonce rada, jak postupovat?! RS ještě samozřejmě jsem a nadále budu.

Petr64 - Profil | Pá 21.10.2022 18:07:55

Sice to není z Kyjáku,ale když už to z něj vytéká,asi to sem taky můžu vyvěsit. 😉
Šoulačka s matchkou v meandrech Rokytky,prochytavaná hloubka 20 -45cm. Škoda,že neteklo víc vody.

Vladímir_Nikitin. - Profil | Út 30.8.2022 21:26:19

Dneska jedna Vltavska krasavice. Na ježdíka ze dna. 70 cm. Plave dál.

rikox - Profil | Po 29.8.2022 17:14:03

LÁDÍK >>

Časy se mění :-)
A btw. všímáš si něčeho ?
Jak se "vybagruje" (dobře, buďme moderní... revitalizuje) v rámci dotačního programu nazvaného: "Obnova a revitalizace pražských nádrží", který započal v Praze po roce 2006, konkrétně (z těch 91 revírů například)...

2007 - Džbán
2007 - Kyjský rybník
2010 - Hostivař
2013 - Labuť
2014 - Slatina
2015 - Martiňák
2016 - Rohožník Dubeč
2018 - Biologický rybník (HP)
A když ještě přidám chovné rybníky jako Počernický rybník, Hamerský, Hořejší...

Tak to vše spojuje něco dohromady. Víš co ?
ZELENÝ ŽABINEC OD ČERVENCE DO KONCE ZÁŘÍ !!!

Teď trochu tak nějak všem tady na MRKu...
Ano, pokud měli na dně vrstvu tlejícího bahna a náplavových sedimentů, nevešlo se do rybníků a nádrží tolik vody aneb: Těleso do kapaliny vnořené... apod (když to zjednoduším, i když vložené nebylo, bylo naplavené z přítoků...), ale vznikla tam vlastní biologická diverzita. Ryby si zvykly užívat ta místa, která pro jejich život byla vhodná (teplotně, množstvím pH v různých oddílech revírů, průzračností vody apod.).

Revitalizace sice vzala bahno, ulehčila dnu o třeba 900 tun bahna, kam se vešlo v přepočtu o řekněme 650 000 litrů vody více, ale zničila se ona biodiverzita, rozmanitost vodní plochy, různorodost organismů, které v bahně žily apod. A co z toho vzniklo ? Rozmnožili se povrchní řasy, protože ve vodách začal chybět tzv. zooplankton a další biologické odbourávače řas ale i sinic či zárodků jako jsou Cerkarie aj.

To, že je Kyják zelený, je způsobeno Říčanským potokem. Počínaje rybníkem Marvánek, a chovných ploch vedle Marvánku. Tam došlo k přemnožení řasou už v roce 2008, kdy se rybníky "hnojí" tzv. superfosfáty, které jsou pro mnohý fytoplankton a řasy hojnou obživou, a hlavně po revitalizaci a započetí přestavby a dostavby chovných sádek pod Marvánkem, se každoročně při vyšších denních teplotách nad 18°C (květen), začne (lidově řečeno) vše "kvést".
Druh řas, které se tam hojně množí, a které patří do skupiny fytoplanktonu, kam patří třeba rozsivky, obrněnky a různé siničné řasy. Dříve se jimi (kromě sinic bohužel) živil zooplankton (třeba známé Dafnie, které v třeba v Počernickém rybníku, Marťiňáku nebo Podlesském rybníce byly v hojném počtu, a fytoplankton dokázali zahubit. Když jej bylo už méně, tak Dafnie svou populaci sami snížili, aby se mohla voda přirozeně okysličit.

Sám jsem tok Rokytky a všech jejích hlavních přítoků, podrobil testem tzv. Maršálkovou metodou, tj. 20 minutovým testem průhlednosti vody, v souvislosti například právě se sedimenty řas a fytoplanktonu.
Toto jsem dělal mezi lety 2013 - 2015, kdy se Kyjský rybník začal po povodních 6/2013 více a více zahlcovat fytoplanktonem.
Vzorky jsem nabíral celkem na 29 rybníčních i tekoucích lokalitách na toku Rokytky, Říčanského potoka, Blatovského, Chvalského, Svépravického a Hostavického potoka (mám vše podloženo povolením a výsledky z těchto let, mohu i archivně doložit).

20 minutovým Maršálkovým testem jsem dospěl k tomu, že Rokytka jako tok a rybníky na ní, jsou přemnožením fytoplanktonu negativní, nebo jsou méně vegetativně aktivní (zkoumáno neodborně i akreditovaně pod mikroskopem na pracovišti PFUK ve Svépravicích), pouze po soutok s Říčanským potokem v Běchovicích (asi 600m před vtokem do Počernického rybníku. Proto jsem se poté vydal hned v květnu 2014 na Říčanský rybník, kde jsem na 11 lokalitách dělal test řas, a první přemnožení bylo pozitivní pod rybníkem Marvánek v Říčanech a posléze ve všech retencích, revírech a rybochovných zařízeních mezi Marvánkem a soutokem s Rokytkou (na Rokytce byl zvýšený výskyt pouze na rybníku v oboře Kolodějě, ale na 750ml test, nebyl sediment vyšší jak 7mm, a podle mikroskopického testu aktivity řas, byly málo aktivní a méně reprodukceschopné). Další výskyt byl pozitivní na Počernickém rybníku, kde to ale bylo předpokládané, neboť se jedná o velkou plochu a v horní části rybníku je nízká hladina vody. Dále byla řasa unášena níže tokem Rokytky, a přiživena přítokem Hostavického potoka, kde řasa byla (nejspíše po revitalizace) v hojném počtu zjištěna na rybníku Slatina, který měl však více druhů řas a různého fytoplanktonu, ale také dostatek zooplanktonu, který však čím blíže hráznímu tělesu tím méně byl obsáhlý. Dále ze Slatiny do Rokytky, sice docházelo při toku potoka k vyššímu okysličení toku a pomírání FPL, ale Čihladla která jsou velice teplá a mají řadu slepých ramen, řasu pomnožila, a v kombinaci se silným FPL z Počernického rybníku se hrnula dále do Kyjského rybníku, kde došlo a do dnes dochází k exponenciálnímu nárustu aktivity FPL, a pak už to je jen řetězová reakce, která se každý rok opakuje od května do konce října. To co je poté v Libni kde se Rokytka vlévá, je už pouze kombinace FPL, splašků, povrchového znečištění a všemožných sedimentů.

K testování kvality vody jsem se rozhodl proto, že od 9 let je pro mne Rokytka tím hlavním zdrojem štěstí od dětství, mládí... a doufám že i bude dále do stáří. Mrzí mne, že koluje mezi magistrátem, MŽP, ČRS a mnoha dalšími státními a polostátními nevraživost ohledně kvality vody, jedni to házejí na Kapra, jedni na rybáře a jejich vnadění apod. ale to, že původem je ve většině případů přidávání superfosfátů do chovných rybníků, cílené ničení dna rybníků neodborným nebo zbytečným odbahňováním apod.

Bohužel jsem jen "kuchař", takže mám krátké prsty na to, abych to dokázal, a každá má snaha byla smetena ze stolu.
Asi (určitě) je v tom něco více :-)

R.

Paolomaldini - Profil | Út 12.7.2022 20:25:01

Slusnej pruhatec z Jizery. 45cm

peto82 - Profil | Čt 16.6.2022 11:11:06

LÁDÍK >> síce neni z Kyjáku ani Džbánu, ale je z pražskej vody. Hodne potešil.

ebselektro - Profil | So 30.4.2022 18:01:46

Tak to cinklo.Jak jsem avizoval sranda mač na jeden prut,protoze nas bylo cca 40.Zvolil jse feeder.Los byl pro mne nepriznivy,pac jsem skoncil v rohu rybnika ze vsech stran obklicen rybari,tak jsem se rozhodl to ukrmit.Zvolil jsem drobny partikl,konopi a repku a rychlorozpustne pelety.Byla to asi terfa do cerneho.Nakonec se z toho vyklubalo prvni misto,prvni ryba,posledni ryba a nejvetsi ryba.Byl to kapr 82 cm na 0,14 vlasec a dvanactka navazec.Byl to hukot,ale za deset minut bylo vymalovano.Nej nastraha wafterska 9mm od Sportcarp moruse- cesnek.

Koryba26 - Profil | So 26.2.2022 20:58:36

LÁDÍK - Chtěl bych poděkovat tady veřejné za pomoc a předání kontaktů na zkoušky rybářské stráže.Uspesne jsem je absolvoval. A všem ostatním pokud se v Praze potkáme prosím o ohleduplnost a dobrou náladu.Budu se co nejvíc řešit přestupky domluvou ale pokud to nepůjde budu muset zakročit.
Budu vám se rád snažit pomoci aby se přestupky neopakovali.
Děkuji a Petrův zdae

TomášV - Profil | Út 30.4.2024 22:24:29

computerfish >> možná narukoval ....

Reznik76 - Profil | Út 30.1.2024 6:49:40

LÁDÍK >> a jsme u toho
Oba tebou citované příklady jsou dost za hranou
To dítě by mělo mít doprovod a dokonce relativně v nedávné době složené zkoušky
Stařec zase zkušenosti
V prvním případě je to něčí hloupost a v druhém hamounství
Vždyť mají nějaký sazebník ,, trestů" tak ať to ošetří v něm
I kdyby měl dotyčný přijít o povolenku jen na tejden či dva
Ty, ty, ty dneska na nikoho neplatí

Gandy - Profil | Pá 18.8.2023 21:43:22

Týden na Lužnici končí. Zaplať pánbůh za to. Nachytány stovky cejnů. Nebylo zbytí, musel jsem po několika dnech v zájmu zpestření úlovků do vody. Hodinu jsem prošlapával dno u chaty 55x50metrů. Hloubka všude kolem 150cm. Musím říci, že Bochnatka je dost nechutná věc a překvapilo mě, kolik jsem jich pod vodou nakopl. Každopádně průzkum na vlastní kůži měl lepší výsledek než pádlem z kánoe.
Změna taktiky, místa náhozů a dostavili se kapři. Největší 67cm. Největší cejn 52cm. K tomu i několik okounů a štika cca 55cm. Asi mi nebude vadit, když si tu už nezachytám.
Podložku jsme nepoužívali. Tráva byla mokrá. Měli jsme kýbl s vodou, udržovali jsme ji tak neustále a před kontaktem s rybou jsme si i ruce namočil. Mladej je na to pedant. Vše šetrně vráceno vodě.

Reznik76 - Profil | Čt 3.8.2023 19:10:08

Draken >> hádej proč ti to nebere😂
Teď mi to všechno došlo, proč má kolega Méněchápavý takovou smůlu 🫣🤭

Vladímir_Nikitin. - Profil | Čt 20.7.2023 23:05:18

...

chřenovák - Profil | Po 17.7.2023 16:03:54

Rybkin >> Šedesatomosmom když jsem dorazil jeho strýček na návštěvu 😂

Gandy - Profil | Ne 2.7.2023 20:18:27

Jedna dnešní prasečina od vody. Mimopražský revír. Křoví plné plechovek od Kozla a pet lahví.
Ryby jsem pustil, zbytek zlikvidován.

Vladímir_Nikitin. - Profil | Út 27.6.2023 21:55:03

Dneska po delší době na Kyjáku. Dva dorostenci se ukázali.

Draken - Profil | Čt 23.3.2023 18:09:31

Dnešní pokus na Osnici, chtěl jsem si odpočinout od lidí a tak se i stalo odpočinul jsem si od lidí od aut od ryb 😂

Donrybarios - Profil | So 14.1.2023 18:22:11

Nechápu proč se do toho kluka kdekdo naváží. Je to z principu kvůli jeho národnosti nebo nedokážete překousnout to, že má úspěchy a je úplně jedno jestli na svazovce nebo soukeomáku? Mně se naopak líbí, že na rozdíl od jeho vrstevníků vyráží do přírody a nečumí jen do počítače nebo mobilu. A to, že zezačátku udělal nějaké chyby, které jste mu dali vyžrat? Poučil se a už se k rybám chová jinak, za to ho lze jen pochválit. Tak buďme trochu tolerantní, ten chlapec se sice rád pochlubí ale je to dítě!

LÁDÍK - Profil | Pá 23.12.2022 19:46:23

Holky a kluci
Všem Vám přeji poklidné svátky a nádherné Vánoce.
V roce 2023 mnoho štěstíčka, zdravíčka a lásky. Všeho, co si přejete a budete přát.
No a na závěr- Petrův Zdar. Ať v roce 2023 naplníme naše mrazáky. :-)
Těším se na Vaše příspěvky od vody, udírny, dovolené, lesa atd. :-)

ebselektro - Profil | Ne 16.10.2022 22:44:25

FRANK71 >> Ahoj tady vidis ze to molo nebo co to je neni na vode,ale u brehu.Jinak k propalovani reviru.To snad nemyslite vazne,ze kdyz rekne Vtava 4 je to neco spatneho? At si chyta kazdy kde chce kdyz je to tam povoleno.A ze to tady ukrajinci a rusaci plundrujou si vyridte na svazu,kdyz jim prodavaj povolenky a berou je do organizaci za tech par supu co z toho maji,tak se neni potom cemu divit.Kazdy vi ze vyrabujou vsechno co se pohne ale nic se proti tomu nedela.V Kunraticich na rybnice uz neni ani supina jen bordel a lahve od vodky a divoke mejdany pri ohinku s balalajkou tak co chceme 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vladímir_Nikitin. - Profil | So 17.9.2022 20:12:13

Dneska na Vltavě. Nej 14 kg, 83 cm. Pak 10 a 8 kg.

LÁDÍK - Profil | So 20.8.2022 12:04:46

Jinak dnešní report z noční a velmi brzké ranní kontroly Kyjáčku. U vody mimo dobu lovu 3 pytláci. První vzadu v prostoru u Eriky utekl, když spatřil světlo baterky. U vody ponechal pouze krmení pro ryby ( šrot a kukuřici ). Další 2 v oblasti u přítoku. Národnost odhaduji mezi Mongolem a Kazachem. Nedokázal jsem rozklíčovat. Všimli si mě, když jsem se k nim blížil od kostela... Osvětleni jako při 24 hodinovce u Vltavy. 🤣 Když velmi rychle odcházeli něco po mě hulákali. P. S. Kontrola za přítomnosti kamaráda se psem- bulteriér. Jinak bych neměl odvahu... Petrův Zdar, holky a kluci.

Reznik76 - Profil | Út 12.7.2022 9:26:22

Budu se muset na ten Džbán zaměřit trošku víc

jpavmrk - Profil | St 20.4.2022 22:14:58

Vikendove chytani na Vltave a jedna hezci rybka sestkove rady 😎

Vladímir_Nikitin. - Profil | So 9.4.2022 12:10:58

Dnešni Martiňak. 63 cm.

Frank_Mir - Profil | So 20.11.2021 21:10:14

Já si říkám proč večer nikdo nechyta na Kyjaku.. 😂

chřenovák - Profil | Pá 15.10.2021 20:58:36

Hezký pozdrav od vody 🤠

Paolomaldini - Profil | Út 1.6.2021 23:14:51

Ahoj kamaradi, po dlooouhe dobe kterou vyplnuji P rybarenim a praci praci praci, si dovoluji pridat foto aktualizaci ;) z Ruznych nasim P svazovych reviru. Zamerne tam neni moc ryb, nerad ty krasavce trapim ;)

LÁDÍK - Profil | So 3.4.2021 14:33:17

Vyzvedl jsem svoje holky a přikládám jednu krásnou fotku. Malá hned v autě řekla: ,, Tatínku, to jsou krásné rybičky. Ne tak malé, jako chytáme doma... '' 🤭

sojka - Profil | Pá 16.8.2019 21:01:54

NOVÝ ČESKÝ REKORD! Když jsem loni chytil na Radotínském potoce střevli potocni 9,5 cm, tak mi přišla docela velká, tak jsem ji vyfotil a poslal do Rybářství. A dnes mi přišel zlatý odznak za nový Český rekord! A pak že v pražských pstruhovych potocich nežijí trofejní ryby 😉

Koryba26 - Profil | Ne 24.3.2024 16:33:53

Včera na Martinaku ......ryby braly téměř na hod,pestrá obsádka Lin,cejn,kapr atd.
Jeden kapr 48 šel se mnou domu. Nejspíš je vysazení

LÁDÍK - Profil | So 23.12.2023 15:55:47

Krásný den, holky a kluci. Všem Vám přeji poklidné svátky Vánoční a šťastný, veselý, úspěšný rok 2024.

Reznik76 - Profil | Pá 22.12.2023 14:51:25

Méněchápaví >> aby ne když nemá míru 🫣

Koryba26 - Profil | Po 30.10.2023 16:25:54

Dnes na kbelské louží .byl jsem tam hodinu a vytáhl jsem kapra cca 52 cm ,takže ideální vánoční .takže šel se mnou

Reznik76 - Profil | Po 16.10.2023 7:31:57

V sobotu jsem si chtěl zachytat tak volba padla na rybník u sídliště před 14 dny zadotovanej násadou
Násaďáci už tam nejspíš nejsou 😁 všude klacky od krve 🫣
Brali jen starousedlíci

Draken - Profil | So 19.8.2023 17:14:25

Včera se synem na soutoku, že si nachytame nastarzky do mrazáku... Mno ty politický se tam začínají zajímavé vybarvovat 😂

LÁDÍK - Profil | St 16.8.2023 18:03:00

Ahoj Kluci.

Mám nabídku práce...
DEPONIE MALEŠICE

Vlastní budka- kancelář, počítač, křeslo, mobil, lednice, TV atd.
Auta na Deponku vozí suť ze staveb apod.

Jde o evidenci aut, jejich nákladů, vedení pokladny. Základy počítače.
Občas potřeba nasednout do drtičky atd., ale papíry- strojní průkaz bychom zajistili.

Pracovní doba pondělí až pátek, od 7- 8 hodin do 16- 17 hodin. Max. 1x za měsíc sobota dopoledne. Záleželo by, jak se dohodnete s řidiči. Pomohl bych Vám.

Nejdůležitější...
Nástup ideálně od pondělí, nejpozději od 1. září!!!
Plat 40 tisíc Kč čistého.

Kdyby měl někdo zájem, SZ nebo WhatsApp na služebním mobilu: 723 125 125.

Díky

P. S.
Petrův Zdar

Vladímir_Nikitin. - Profil | Čt 10.8.2023 22:36:07

Yesss! Konečně přes pátnact😎 Mimochdem ta stejná pískovna kde jsem minule chytil toho lysce.

chřenovák - Profil | Po 7.8.2023 15:16:21

Je to tam 🤠

chřenovák - Profil | Čt 3.8.2023 16:00:02

Gandy >> Přesnočka na B1😂

Gandy - Profil | So 22.7.2023 12:53:09

Dnes ráno necelé tři hodiny na Martiňáku. Cca 20 karasů 10-40cm a velkou radost udělal jeden slušný lín (vše pouštím).

Méněchápaví - Profil | So 22.7.2023 10:21:31

Hezký víkend všem

Vladímir_Nikitin. - Profil | Pá 21.7.2023 5:35:27

Kapřík taky přišel :-)

Koryba26 - Profil | So 17.6.2023 18:37:49

Zdravím
Z dnešní kontroly na kyjskem rybníku 1x zadržena povolenka 9x rybářů v pořádku.
Povolení zadrzeno za nezapsaného kapra krmení a krmítko na prutu.
Jen je mi líto že v dalších případech někteří členové rs přehlížejí i drobné přestupky

Vladímir_Nikitin. - Profil | So 3.6.2023 21:42:10

Já se z toho Labe asi zbláznim🤪

Méněchápaví - Profil | Čt 1.6.2023 6:12:53

Včera Kapr 46 cm nefocen a Kapr 49cm vrácen vodě

Vladímir_Nikitin. - Profil | Po 15.5.2023 13:31:14

Ještě jeden ze včerejška

LukyBlack - Profil | Čt 27.4.2023 9:36:35

To ten den pěkně začíná...

Vladímir_Nikitin. - Profil | So 15.4.2023 21:05:27

Dnešní parádní chytačka na oblíbenem rybníku. 5 menšich kaprů, a 2 lepší 60 a 65 cm a jako třešnička na dortu byl amur 75 cm.

LukyBlack - Profil | Ne 2.4.2023 14:04:08

Ahoj, já byl včera zkusit Čakovice a povedlo se 9 kapříků a jeden karas.

chřenovák - Profil | Po 31.10.2022 19:51:28

Něco velmi dlouhého víkendu 🤠

chřenovák - Profil | Út 18.10.2022 21:36:56

Dneska na chvilku u vody 🤠

Petrus - Profil | Út 13.9.2022 19:52:42

chřenovák >> Tak jsem to dnes zkusil. Parkování, stejně jako 3 další rybáři, na louce u ohrady. Tam mne přivedla navigace. K rybníku je nutno jít přes pole. Břehy jsou hodně zarostlé což ztěžuje lov. Jsou tam již vytvořená některá místa takže se tu působilo ještě před prohlášením za revír. Mým oblíbeným místem se to nestane

Koryba26 - Profil | Ne 29.5.2022 19:27:24

Zdravím dnes kontrola
Revíru 401008-6 a 401008-1 na prvním zkontrolováno 2 rybáři bez závad a jeden rybář nerybar před moji kontrolou utekl avšak zapomněl rybářské náčiní takže zabaveno místní pcr .na druhém revíru 20 rybářů zkontrolovano z toho 2 neproskrtane řádky a jeden nezapsaná váha řešeno domluvou.Pote nastal problém s dalším pytlákem ktery se nechtěl identifikovat a museli být zavolání pcr. Před příjezdem pcr utekl.
Toť vše

Vladímir_Nikitin. - Profil | Ne 1.5.2022 21:55:49

Dobrá, když se vam chce blít z mých reportu tak ja asi tuto diskuzi už navštěvavat vubec nebudu.
Chtěl jsem tady najit nějake přatele ale skoro nic jiniho kromně par magorů který na tebe zautoči za každou maličkost (samozřejmě neřikam to o všech) jsem nenašel. Petrův zdar.

ebselektro - Profil | Po 25.4.2022 18:14:46

Ted jsem zrovna chtel pozadat moderaratora tehle mistnosti ( Nikitin) aby jsi konecne dostal tu redku ty.Tak drzej hajzlik to se jen tak nevidi.Rusak se v tobe nezapre.Ja jen žasnu co si kolegove nechaji od tebe libit.40 let jste nas tady vyzirali a ted nas tu budeš jeste peskovat ? To je vrchol vseho.Bez domu Ivane…… to byla pisen Karla Krila

ebselektro - Profil | St 2.3.2022 22:16:32

mastrof >> Ahoj velice jednoduse.Na vidlicku ( tu hlavni vodici ) jsem narazil instalatersky T kus ten jsem natrel na cerno at to ladi s vidlickou tu mam dlouhou od 1 metru az do 2 a do horni diry vlepil mamutem vidlickovy zavit do ktereho pak nasroubuji hrazdu.Poslu par fotke tech polotovaru se kterych jsem to sestavil.Jo a vidlicka ma obvod 20 mm a ta dira toho T kusu je 19,8 tak jsem tu diru musel trosku zvetsit aby tam sel ten T kus narazit.

ebselektro - Profil | Út 8.2.2022 17:41:07

kolo ture >> A kde to je ? Jinak pro vsechny k obrazku z echa.Cisla znamenaji hloubka ve ktere se ryby pohybuji nahore je celkova hloubka.Symboly ryb jsou pouze velice orientacni.Cim vetsi symbol tim vetsi ryba,ale?Obecne echo zaznamenava vzduchovy mechyr ryby ne ryby samotne kvuli jejich vysoke hustote tela.Kolikrat to muze byt vzduchova bublina spodniho pramenu a podobne.Nejvice svindluji ty nahazovaci prave kvuli tomuto efektu.Echolot primarne slouzi k mapovani dna a ne hledani ryb,tomu bych vubec neveril.Nejlepsi je echo vyzkouset v opravdu ciste vode kde data mohu porovnat i zrakem.A to se pak divime co za bludy tam jsou.Nejvice bych veril mapovani dna,tam to je plus minus relevantni.Ono vedet kde je terenni zlom,lavice,koryto nebo nejaka anomalie pod vodou je vic nez potazmo hledat ryby.Omlouvam se za prednasku.Treba to nekomu pomuze.

LÁDÍK - Profil | Pá 24.12.2021 16:29:20

Krásné Vánoce přejeme, kolegové a kolegyně.

LÁDÍK - Profil | St 22.12.2021 18:09:55

Když se nedaří na řece nebo rybníku, zkusíme to jinde. 😂 Sem tam rybka nebo mořské panny. Ještě zkusím lov na žraloka, který se zatím nepovedl. Petrův Zdar, kamarádi a kamarádky.

chřenovák - Profil | Ne 3.10.2021 19:21:32

LÁDÍK >> Byli jsme v Koblově
97 cm

LÁDÍK - Profil | Út 10.8.2021 12:06:05

Hurá, hurá a ještě jednou hurá. Dnes jsem měl velmi dlouhý telefonát od mé MO. Naštěstí vše dopadlo dobře a dostal jsem trest 30 dnů, zpětně od zabavení povolenky. Bez finančního postihu. Což tedy znamená, že příští týden dorazí noty na mou adresu. Jen mezi slovy mě bylo řečeno, že dotyčný kolega zabavuje o sto šest povolenky zejména na Berounce za úplné hlouposti. Předseda se čertil, že bude muset mluvit s Podolím o jeho činnosti... Místo prevence, napomenutí, vysvětlení, vykázání bez milosti bere týdně několik ks povolenek. Ryby, třeste se- Samozřejmě pojedu na Kyják!!! A to by bylo, abych nedostal další pěkné 3, 5 kg kapříky nebo mega giga dravce. :-)))))))))))))))))))

Paolomaldini - Profil | Pá 5.8.2016 20:31:56

Tak dneska jako posledni dobou uz skoro furt mimo Prahu pracovne. I tak me prozretelnost velela vzit si sebou dejchace a prut. Zacal jsem na soutoku dvou krasnych cistych rek na upati pohori. A nebot jsem jeste spechal do Prahy mel jsem na lov cca 3h. I tak mi reka vydala hodne ze sve pokladnice. Cca 10 potocaku nejvetsi odhadem 35cm. 5 duhaku nejvetsi mel krasnych 46cm a to mi padesatky urazily nemilosrdne v proudnici dva wobblerky. A jako bonus dva Lipani, jeden prumerny a druhy 43cm takze na privlac osobacek ;-)

misto ani reku tentokrat nepropalim.

vybava: Favorte synapse 12g twitching. Vlasec Stroft 0.12 (ve skutecnosti tak 13ka) navijak Ryobi Slam 1000 a v neposledni rade praskla guma u podvlikacek coz mi velmi zneprijemnovalo lov ;-) , nastrahy na ktere to slo: rotacky Hammer, Meps, samovyroba a wobblerky Salmo Hornet imitace potocaka.

ps: nikde ani noha a krasnej klid snad kvuli mirnemu destiku. Jen jeden vodak ktery ale zastavil a ac jsem stal uprostred reky s prutem zeptal se me jestli chytam ryby :-D odpoved byla ze ne ze jsem na brusinkach. vylezlo z nej ze je velkej rybar dokonce prej byl na mistrovstvi evropy v kaprarine :-D ze strandy jsem rekl ze to neni rybarina :-D ale snad to pochopil. Pak jsem pred nim zdolal jednoho potocaka a on nadsene... jeeee to jsem nevidel ani nepamatuju, muzu si ho pustit. tak ho pustil a byl spokojenej.

enteron - Profil | Ne 24.5.2015 20:03:07

Dneska na mě byl Svatý Petr obzvlášť hodný.Za 16 let co chytám na Hostíku jsem si takovouto rybu vždycky přál, dnes se mi konečně povedla, krásných 72 cm. Nádherný soubouj na 14 vlasec a 12 háček, vše vydrželo a kapřík šel na břeh. Tímto děkuji taťkovi že stáhnul pruty a dopřál mi prostor pro souboj s rybou a hlavně za úspěšný podebrání:).Jedná se o ryby který byli loni na podzim vysazováný do kyjáku a hostíku, tak ještě něáké tam zbyly:). Tlamka krásně vrásčitá a bez jedinýho vpichu nádhera... Bohužel kvalita z telefonu, ale lepší než nic:)

sojka - Profil | Po 6.4.2015 19:41:30

Dnes ráno na Hostíku stojí za zmínku zlatá rybka - 43 cm lín :-)

rikox - Profil | Út 11.2.2014 20:05:30

Ještě pohled na opačnou stranu směr Aloizovská skála opět 1951

rikox - Profil | Út 11.2.2014 20:03:26

Jedna fotka z Bažantnice u Borečkovy ulice nad Kyjákem (1951) :)

LÁDÍK - Profil | So 7.12.2013 10:49:51

:-)

.vladimír.nikitin. - Profil | So 25.5.2024 22:28:44

Zdarec, v posledních dnech jsem jezdil po škole na různé pražské stojaté vody poblíž baráku, vždy na pár hodin. Nic extra velikýho nebylo, ale pár trošku větších rybek přidám.

.vladimír.nikitin. - Profil | Po 13.5.2024 0:00:03

Tak dneska jsem zkusil i moje domácí Labíčko kousek od Brandýse a taky tu ještě jsou velký ryby😉

Méněchápaví - Profil | Pá 29.3.2024 17:08:33

Dnes bez klacků

Fabios - Profil | Pá 29.3.2024 13:13:53

Dnešní volba konečně padla na mnou ještě nenavštívený pražský revír. Ikdyz se nasazovalo před 14 dny, stále tam něco plave a musím říct že co chybělo kaprikum do délky tak dohanely výškou, krásně stavěné ryby. Pestrá rybí osádka kapr, karas, cejn, lin, plotice.

Méněchápaví - Profil | Ne 31.12.2023 8:39:02

Všem přeji krásné ukončení roku 2023 a příjemný vstup do roku 2024.Děkuji svatý Petře 74cm

Méněchápaví - Profil | So 16.12.2023 7:34:40

Dobré ráno všem

Rybkin - Profil | Ne 3.12.2023 20:16:32

chřenovák >> Vidíš já to stihnul v pátek n poslední chvíli :-)

Méněchápaví - Profil | Čt 21.9.2023 11:27:09

Dovolená v místě rodinného bydliště, bohužel klacky zůstaly v Prace

jpavmrk - Profil | Po 28.8.2023 9:08:43

Konecne se mne podarilo par hezcich kapriku, nejvetsi kolem 70cm, radosti jsem zapomnel zmerit. Potom prisel dalsi 65cm a jeste jeden 55cm, ktery se podival se mnou domu. Kapry pres 50 moc nechytam, takze nevsedni zazitek.

chřenovák - Profil | St 9.8.2023 22:16:34

Méněchápaví >> 🤣👍🤣

chřenovák - Profil | St 9.8.2023 11:04:54

Méněchápaví >>

chřenovák - Profil | Pá 4.8.2023 11:05:15

Gandy >> Cílená ryba se povedla 😂
I ráno se zadařilo 🤠

Reznik76 - Profil | Čt 3.8.2023 20:01:04

Draken >> v kraťasech a tričku s krátkým rukávem 🫣

Reznik76 - Profil | Čt 3.8.2023 19:12:14

Draken >> místo máš dobrý 😉

Draken - Profil | Čt 3.8.2023 17:26:57

chřenovák >> chtěl jsem taky na B1 nakonec jsem dal dal šanci V7 a zatím to vypadá že jsem se měl držet původního plánu z B ,,😂

Reznik76 - Profil | Ne 23.7.2023 19:07:33

Méněchápaví >> já včera i dneska 10 a 12mm kulička a když projížděli okolo tak si zobli

Gandy - Profil | Ne 23.7.2023 11:58:10

Dnes jsem to zkusil jinde, ale stále v Praze. Nebralo to jako včera na Martiňáku. Ale povedlo se pár línů kolem 30cm, karas a pro mě velké překvapení...

Vladímir_Nikitin. - Profil | Čt 6.7.2023 20:21:29

Přiložim reportík z Českého Krumlova:-) Bralo to tam solidně, i když menší ryby ale vůbec mi to nevadilo. Chyceno asi 20 ryb a asi 7 druhů. Krásný město a jsou tam pěkné ryby. Jo a chytal jsem na Vltavě.

Koryba26 - Profil | Út 20.6.2023 16:16:31

Dnes kontrola na revíru 401 205 Rn Kotlářka 1 rybář vše v pořádku

spartadipraga - Profil | Čt 15.6.2023 20:22:34

Kdo nemá instagram … tak jen pro info. Slušný - 8 kapříků v igelitce, kteří se udusili :(

chřenovák - Profil | Ne 11.6.2023 7:24:58

Foto

Červené karty: salfi, mascha, Piškothonza