Chytání na moučné červi

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás zkoušel chytat na moučné červy...má s tím někdo zkušenosti..?

rover - Profil | St 16.10.2013 21:06:53

Darcy >> Každý má svůj "vzor", ...chybí mi u lidí často upřímnost a slušnost, jsem moc rád, že jí tu dnes u pár lidí vidím, resp. cítím :-)

Darcy - Profil | St 16.10.2013 20:44:41

rover >> Nezapomněl, morálka by měla být nedílnou součástí etiky. Na vojenském učilišti jsme měli etiku a etiketu jako předmět výuky. Bohužel, současné rádoby elity nejsou rozhodně pro nikoho vzorem. Už jsem tady někde psal, jak se bývalý mluvčí Havla, odborník na etiketu, podle jím hlásaných pravidel nechoval a začal se tak chovat teprve tehdy, když zjistil, že starší dáma sedící s ním u stolu je matkou člověka, jehož roční příjem činní 3/4 miliardy Kč. Ano, chyba je v nás. V někom menší, v někom větší, pokud se ale špičkový politik chová jako h.ovado, nemůžeme se divit že se tak chovají mladí, pro které by měl být vzorem.

Kruan - Profil | Čt 17.10.2013 7:36:10

rover >> A obávám se, že bude hůř. Dnešní dospívající, vychováváni lehce po americku, (tzn. s vědomím, že máme demokracii, takže můžeme dělat vše a s vlastním sebevědomím dosahujicí až k nebesům) asi nebudou uplně ti praví, kdo nás budou živit v našem důchodovém věku. Já neříkám, že "volná" výchova a vysoké sebevědomí je na škodu, ale obávám se, že "čech" si to bohužel vyloží po svém a tudíž místo rovného,sebevědomého člověka, dost často vyrůstá, promiňte mi ten výraz, "haj-zlíček"

Ale to jsme se teda od červů dostali trochu dál :)

rover - Profil | St 16.10.2013 20:29:37

Darcy >> Zapomněl jsi na morálku, ...kde hledat chybu ? Asi jen v nás ...

Darcy - Profil | St 16.10.2013 20:18:17

Chosé 2 >> Pánové, jasně z toho se časem vyroste. Na mládež se nadávalo vždycky. Bohužel, ale tato doba s sebou nese vyšší míru hulvátství, nutnost prosadit se za každou cenu, a holt etika i estetika dostává na p.rdel.