Rybářský stojan

Zdar chlapi. Pokusím se tímto obnovit diskuzi na téma "výroba rybářských stojanů". Blíží se čas dlouhých zimních večerů a spousta z nás bude určitě doma kutit a vyrábět nejrůznější rybářské potřeby. A snad někdo, stejně jako já, přemýšlí nad výrobou rybářského stojanu?! Vím, že je mezi námi spousta "machrů", kterým se to již celkem úspěšně povedlo. Žádám vás kolegové známí i neznámí o vložení návodů, rad, technických poznámek, fotodokumentace, nápadů, apod. k tomuto bezpochyby super náčiní.
pozn. můžete i přímo na můj e-mail, díky
Autor diskuse: Camel - Profil , 2.11.2007 všeobecné - domací dílna

sadraj - Profil | Pá 2.11.2007 21:47:42

ty dvě fotky pode mnou jsou dělaný doma? to snad neee jsetli sem to pochopil tak by se tu mělo probirrat jak si ho vyrobit a na jak vypadá kupovanej tech je všude dost a dost ale za nekřestanský peníze. %Ceskej člověk od totače vyučenej kutil si ho vyrobí ani ne za polovičku a njsetli je chromovanej natvrdo , nebo jen okrasne , nebo pozuinkovanej je jedno hlavně že nemá 50 kilo a jestli ko každej tok v zime znova odrbu a natřu je jedno. ale dělanej doma jednoduchej skladnej a hlavně levnej . za 9000,- si ho dovede koupit kde kdo kdo na to má. ale pro spoustu lidi to je vejplata nebo dva duchody a na kamenech se s vidličkama nechytnou a taky by chtěli stojan si třeba sami vyrobit . piště co kdio z čeho a jak vyrobit nebo to zase bude jen přehlídka a nabídky trhu a otázka o ničem.
prominte že rejpu ale tak je to u každý otázky tady že se to hned zpočátku zvrhne nekam jinam. mam přes 50 fotek stojanu tak je sem taky mužu začit cpat ale o tom otazka nebyla.
Díky za připomínky jenom k k tematu nejdřív di přečtěte nahoře atázku a pak teprv něco vkladejte.