Ako na boleňa

Ako na boleňa na priehrade ? Aké používate nástrahy, spôsob vedenia nástrahy, techniky ?
Autor diskuse: Rybár51 - Profil , 26.6.2016 všeobecné - techniky lovu

Monot - Profil | So 16.7.2016 14:35:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chvilí sleduj, jestli loví nebo ne. Pokud ano, tak vyzkoušej hladinove woblery nebo stříbrnou rotačku. Pokud neloví, tak si casto těchto nástrah ani nevšimne. Nástrahy tahej rychle a agresivně.

Mischak - Profil | So 2.7.2016 19:39:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj Bolena chytám většinou v místě kde jsou hojně malé rybičky a kde jde vidět jak loví. Na vlasec dám průběžné olovo, pak zarážku, pak bublinu, pak zase zarážku a na konci velkej hák, na kterej dám asi na sekundu ponořenej a pořádně vyždímanej střed celýho rohlíku. Rohlík se potápí pod hladinou a bublina ho drží nahoře. K vlastnímu údivu jsem zjistil že rohlík na který neustále útočí malý rybky vydrží i několik hodin na háčku a jde vidět pod bublinou. Hodit to můžeš kdekoliv, protože už jen těch malých rybek co je okolo je pro bolena zajímavé místo, takže jestli tam je tak si to najde.

Brcky - Profil | Po 27.6.2016 0:57:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ahoj, pridi k vode, zapal si, popozeraj kde bolene lovia, zober plandavku a nahadzuj pozdlz brehu. navijaj velmi rychlo vobec nevadi ak planda obcas sceri hladinu. na bolena mi prijde lepsi silon a maksi prut, lepsie zvlada agresivne zabery a aj ten bolen ma viacej priestoru na dobranie.