Brolly New Dynasty - kompletní set od Mivardi

Máte někdo zkušenosti s tímto brolly? Docela o něm přemýšlím. Vejde se tam Lehátko Mivardi Professional FLAT8?
Autor diskuse: SPAT - Profil , 29.8.2015 kaprařina - náčiní, doplňky

jdmteg - Profil | So 29.8.2015 17:29:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SPAT >> vejde se tam určitě, viděl jsem to na vlastní oči...:) Máš to i na videu u toho lehátka na jejich stránkách, tam ho mají právě v tom brollku, jinak já mám Nash FS, to je rozměrově skoro stejné a mám tam lehátko Flatliner od Foxe, které je ještě širší a v pohodě. Ale ber to tak, že záleží jak ho tam dáš, pořád je to brollko a stěny jsou zkosene, takže nejlíp na šířku.. ale dává ho i podél když potřebuju více místa a taky se vejde , to že se někde opře tomu se neubranis, ale neviděl bych v tom problém, ten materiál něco vydrží..

Rados - Profil | So 29.8.2015 17:28:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SPAT >> zatekat ti tam urcite nebude, mam ho a uz jsem ho zkousel, je super. Mam i bivak Executive od Mivardi, je tam stejny material jako v brolicku od mivardi a kdyz tam dam dve lehatka, tak se mi opiraji o steny a jeste se nestalo, ze by to ten material propustil. Nemusis mit strach.

NeBeroun alias Qwert - Profil | So 29.8.2015 10:38:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Recenze na tohle brolko je i v magazínu Kapr&kapři svět. Tuším v červencovém čísle....

KurecPalec - Profil | So 29.8.2015 8:58:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nevím zda jej neměli v testu v Carp Time..... :o) .....

http://www.carpfishing.cz/clanky/carp-time-v/

Ale možná se pletu.... :o) .....

jdmteg - Profil | So 29.8.2015 1:49:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak nepřemýšlej, a kup ho..:) ne vážně, za ty prachy nic lepšího neseženes, ledaže bys teď v akci koupil foxe, ale tohle je větší a hlavně vyšší, takže tam nepolezeš po čtyřech.. sice mám Nashe Groundhoga FS, ale tohodle bych se nebál, už jsem ho i zkusil a je ok.. za mě buď tohle mivardi a nebo si připlatit a groundhoga kterej je ještě lepší, ale stojí 9 tis. Lehátko se tam vejde..