Petice za zrušení K70

ahoj parto,

jistě si všímáte zarputilých bojů pravověrných sportovců v bivacích, za změny v pravidlech lovu. Úspěchem jejich práce a námahy jest petice K70 a jistě se v budoucnu dočkáme dalších moderních a pokrokových petic, páč pravověrní sportovci v bivacích se rádi shromažďují do skupin, rádi se organizují a rádi šíří petice po okolí.
Pakliže si někdy rybář postěžuje pravověrnému sportovci v bivaku, jestli se mu nezdá, že už to přehánějí a že jsou pouze jednostranně zaměření, odvětí, že přeci nikomu nebrání taky rozjet nějaké petice, spolky a podobně.
Inu tedy v návaznosti na tuto radu by mě zajímalo, jaký by měla úspěch petice za zrušení K70? Podepsali by jste to? Pakliže by byl úspěch, petice za zákaz kaprařům iniciovat petice by byla jistě nasnadě.
Berte tuto diskusi coby průzkum, zda i nekaprařská veřejnost se může semknout a dokázat velké věci, nadsvětové věci.

Chovejte se tu slušně.

Petici za zrušení K70...

A) podepíšu, jelikož kapr se papá a nenechám se omezovat sportvoci v bivacích22%

B) podepíšu, ač kapry nechytám, ale chci, aby se sportovci v bivacích vzpamatovali a otevřeli oči3%

C) podepíšu jako vzdor proti současnému zvrhlému trendu rybolovu5%

D) rozmixuju, nadipuju, nabůstruju, přidám robin red a uválím z ní koule1%

E) nepodepíšu, jelikož mám ke kaprům úctu66%

F) nepodepíšu, jelikož rád sportuji na lehátku v bivaku a chci zažít dobu, kdy bude moci přejít vodu po hřbetech kaprů2%

G) nepodepíšu, jelikož s klucima rozjíždíme vlastní petici za zrušení kaprů1%

Od 23.4.2011 hlasovalo 1154 čtenářů.

NTom - Tuk - Profil | St 8.1.2014 23:17:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Ahoj.

Mám Tě moc rád, jsi nejvíc nejmilejší a nejvíc nejšikovnější a nejvíc nejvíc. Moc si Tě vážím a čtu Tvůj báječný blog (pro případné čtenáře příspěvku - doporučuji se vší vážností, velká legrace) a také jsi rozumný člověk, protože se na rozdíl od mnohých ostatních množíš a udržuješ tím zdechávající jedinou správnou NAŠÍ kulturu při životě.

A vůbec to nepíši kvůli poděkování velebící atd.

T

NLee-Haney - Profil | Út 7.1.2014 21:34:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Já druhé nechválím,chválím jenom sebe,takový jsem já,jen já mám pravdu.

Nnofish - Profil | Út 7.1.2014 21:15:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Netipa - poslední hrdina MRKu >> občas se ti něco nepovede, to ti řeknu na rovinu. Nebo jinak. Občas předvedeš je standartní výkon, nadstandard, jako dneska, je lepší :-)

NBin Ládin - Profil | St 1.1.2014 21:59:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kocháč >> Ok..

NKocháč - Profil | Ne 22.12.2013 10:39:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nevím jestli si to vůbec uvědomujete, že se chováte stejně trapně s tím rytím do kaprařů jako kapraři co nadávají na důchodce a tlačí za každou cenu K-70. Někdy mi přijde, že jste i trapnější.

NMartin M. - Profil | So 23.4.2011 1:44:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Netipa - poslední hrdina MRKu - >> cim negativnejsi petice a cim vice umistena k vycepu, tim vice hlasu. Bez ohledu na jeji obsah ;-) Souhlasim s myslenkou zakazat petice kaprarum a vsem rybarum obecne - petice nikdy neukazuje pocet tech, kteri ji odmitli podepsat, staci byt tedy jen dusledny a vybehat si dostatecny pocet souhlasnych podpisu, treba i od nerybaru apod.
Mimochodem nemam dojem, ze by K70 nejaka petice pomohla. Puvodni zamer byl tusim vzit to odshora (snad pres ministerstvo) a pro vsechny reviry, ale nakonec se muselo odspoda pred MO a tam regulerne odhlasovat K70 pro kazdy revir zvlast na bezne schuzi clenu. Pravda, presnou historii uz neznam.