Škodí kaprům tygří ořech, burák apod.

Jedná se mi jestli je OK jejich dlouhodobější použití...
Autor diskuse: mad.max - Profil , 2.1.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Orf - Profil | Po 3.1.2011 11:54:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

posílám jak tady někdo zmiňoval od anglického kapraře ten popis proč rušili na některých revírech tygřáky. Jinak muj názor je to dobrá nástraha i návnada ale prostě všeho s mírou a tady to platí extra

TWIN 69 - Profil | Ne 2.1.2011 9:27:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

malá omluva!!!ty stránky ohledně úpravy tygřích ořechů jsou www.nachytano.cz

Patan - Profil | Ne 2.1.2011 2:53:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak vypadaji kapri, kdyz se to prezene s tygrakem. Kapri ho milujou, ale bohuzel nestravi a jen se jim ucpou. Po takove zkusenosti ho prestavaji opetovne konzumovat, cimz si z top nastrahy vyrobime top propadak...asi tak.

Kocháč - Profil | Ne 2.1.2011 1:47:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mad.max >> Na některých vodách jsou tebou jmenované návnady zakázány a to jednoduše proto, protože rybám v přemrštěné míře škodí. Tygřák je snad pro kapra sice velice atraktivní, ale nic si z něj nevezme. Buráky jsou zase mastné víc než je zdrávo a rybám ve velkém množství škodí stejně jako třeba halibut peleta, která by snad měla být v Anglii masivně zakazována. Možná mě někdo opraví a třeba nejsem přesnej, ale toto je celkem známá věc.

FILKO - Profil | Ne 2.1.2011 1:33:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mad.max >> Jiste ze je to ostre, ale kdyz kapri sbiraji ze dna tak seberou ruzny vetvicky, kaminky, atd... Takze bych se toho moc nebal, nekteri z tech ryb delaji nadprirozeny bytosti. Ale chytal sem na nej ale nikdy sem nic nechytl na orech.