Je normální, aby se tady řešilo pytlačení a to naprosto veřejně v duchu pseudo vzpomínek na mládí.

Tahle otázka dává možnost se vyjádřit těm kolegům kteří byly vykartování a ignorováni za svůj názor který nekorespondoval z názorem o pytláctví byť pytláctví podávaného jako dětskou zábavu přenesenou do dospělosti ne jen ve formě vzpomínek. Což v minulém roce byl trestný čin.
Autor diskuse: jarda 2004 - Profil , 23.10.2010 všeobecné - ostatní

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Ne 24.10.2010 20:49:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kolibřík pytlačit může. On je rovný chlap, co má rád přírodu a její krásno. V jeho případě se ani nejedná o pytláctví, nýbrž o splynutí s přírodou a pokus o to stát se štěňátkem. Jestli ho někdy potkám u vody, rád si s ním vopeču buřta u táboráku a popovídám si s ním o lásce

vahaj - Profil | Ne 24.10.2010 11:45:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kolibřík je vlastně takový Mirek Dušín MRKu. Jeho úmysly jsou vždy křišťálově čisté a v tomto duchu se nesou i všechny jeho příspěvky, což mu prochází i u vrchnosti, která často maže s ním. Když on pytlačí, tak je to vlastně úplně jiné než kdyby pytlačil někdo z nás. Všechno je vlastně v pořádku a nic se neděje.

šedý pes - Profil | Ne 24.10.2010 0:07:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jarda 2004 >> to je jen projev morální devastace společnosti, tzv. "vysokoškoláci" neovládají písmem rodný jazyk, pomocné síly z kuchyně si myslí, že mohou lovit na cizích revírech, odvolávajíce se na to, že údajně ryby pouští zpět a Svazy dělají ústupky nátlakovým skupinám členů, aniž by byly připraveny kontrolovat základní plnění pravidel. Je to obraz tohoto zkurvenýho státu. A malí ptáci s malým pérem se rozcapují, kde to jen jde :-)))

kakr - Profil | So 23.10.2010 22:05:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

yvana >>
Klídek zlatíčko, urazit Tě může jen inteligent a to malý ptáček rozhodně není.
Šlápla jsi mu na bábovčičku a tak skučí jako smrdutý kojot.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | So 23.10.2010 21:58:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chudáci poctiví pytláci...... celá ta léta drží hubu a krok, během výkonu pytláckého práva ani nedutají, aby si je nikdo nevyčíhal a pak se jednoho dne oběví kolibřík, překypující sebevědomím všechno napráská jako nepříčetný.
Aby toho nebylo málo, uvede ve své intimní zpovědi, že tak činí striktně stylem chyť a pusť, čímž celou tuto ilegální skupinu renegátů definuje jako skupinu zoufalých nýmadnů, jsoucích, pro pár záběrů velmi domestikované a hlavně žravé ryby domácí, riskovat fyzickou i duševní satisfakci....

Malda512 - Profil | So 23.10.2010 21:19:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KOLIBŘIK >> Však ono mně nebude hrozit nic ani u tebe. Protože se také může stát že ty nebudeš mít kde moderovat.

Ma®ekB - Profil | So 23.10.2010 21:09:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Venca888 >> Prostě si s pár idiotama hrajou na klukovský léta a dokazuje si že je v něčem lepší..a evidentně se řídí heslem:Kdo nechčije s náma,chčije proti nám!

Vkarel - Profil | So 23.10.2010 20:45:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mně osobně to normální nepřijde, kór na tomhle serveru, kde se neustále řeší drancování svazových revírů, ale soukromý rybník je už něco jiného. Neříkám že se nepytlačí, a že nepytlačí i rybáři. Ale nevím proč zrovna tady mi to musí někdo připomínat. A přijde mi vtipné, že Kolibřík založí otázku "kdo pytlačí...", sám si odpoví že on jo a pak se plácá po rameni, jak je upřímný, že kápl tu božskou. Kdo s ním nesouhlasí, ten prý nemá tušení o tvrdé realitě. To je tak božská komedie.

Ma®ekB - Profil | So 23.10.2010 20:26:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jarda 2004 >> Navíc sem kartu dostal kvůli nesmyslu...sice sem byl mírně vulgární,ale nic strašnýho sem neudělal..zeptal sem se toho blba proč dostala yvana a šedý pes kartu..on mi řekl ať se zeptam ji..zeptal sme se ho proč mi to nechce říct..byl sme odfackován odpovědí že jestli nechci vložit nic k tomu debinímu tématu tak ať se zdekuju..pak sem mu řekl co si o něm myslim a bylo to..je mi jedno že se,m dostal kartu,ale nevím proč mi neodpověděl..je to kokot a napíšu to o něm lidně 100krát..