Kaprařina - Moravskoslezský kraj a okolí

Ahoj, prosim mohli by jste mi poradit (podělit se o své zkušenosti) s revíry ať soukromými nebo svazovky na kterých se dá dobře zahytat a je možnost vytáhnout nějakého trofejního kapra? Budu rád za jakékoliv i strucne informace, foto, ..... Byl jsem uz skálopevně rozhodnut zakoupit povolenku na Nový stav, ale některé skutečnosti mě odradily.

PS.: Pro ty co se rádi hádají (mě to občas také baví) vím, že je tu o různých revírech napsáno hodně - četljsem je, ale chtěl bych diskuzi sjednotit a rozšířit i na blízké okolí moravskoslezska.
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nwolfik - Profil | Ne 14.2.2010 9:41:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Záleží co je u tebe si dobře zachytat.Neznám nebo spíše jsem ještě nepoznal svazový revír,kde jsem nahodil a 70ky mi se věšely na háček za pár hod.jako na soukromce.Dovolím si tvrdit,že svazovky i v této době mají ještě co nabídnout,záleží jen na tom co všechno jsi ochotný tomu obětovat( čas,finance atd...).Věř že pokud to podchytíš tak si zachytáš i na těch svazovkách skvěle a co je hlavní tak ještě pořád je možnost na svazovce chytit kapra přes 20kg což ti moc soukromáků nenabídne.

NAbramis - Profil | Ne 14.2.2010 6:05:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Diblicek >> Já ti asi moc neporadím, k vodě se dostanu málo, pořád sedím v práci. Když otevřeli Benešov, bylo tam u vody super. Jenomže to dopadlo tak, jak všechny ostatní revíry. Po nasazení hlava na hlavě, dokud násaďáci jdou, tak si u vody nesedneš, no a potom už tam není pro co jezdit. Jednu dobu jsem taky jezdil na Hlučín, ale taky už je to o ničem.Dokonce jsem slyšel, že tam museli po zahájení dělat pořádek policajti, jinak by se tam byli schopni snad i pozabíjet.Co se týká revírů na SM., jsem dost skeptický. Mám to kousek na Těrlickou, Žermanickou, ale to co se děje u těch vod je dost mimo moje představy o relaxaci.
Pokud si chci v klidu odpočinout, tak jezdím na malé rybníčky, kde se nedá očekávat nějaký velikán, ale je tam klid v přírodě.
Jestli si chceš zachytat u nás velké kapry, tak jedině vyhledat nějaký schopný soukromák. V těch ti ale taky neporadím, tenhle typ vod nevyhledávám, jsou mi proti srsti.Bohužel ale tady nic jiného nezbude, podle mě má SM. nejhůře zarybňované vody, s největším tlakem rybářů a s nejdražšími povolenkami v republice.

NMartin... - Profil | Ne 7.2.2010 17:02:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

oskus >> nee to nejde....tamten revír si chci nechat jen pro sebe....není to právě velikostně velký rybník tak proto ale můžu poradit že Odra je tam moc pěkná na kapry nebo jezera na severu

NMartin... - Profil | Ne 7.2.2010 11:53:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Diblicek >> Maďarsko je taky dobrý ale chce to jezdit po těch méně známých či přímo panenských vodách a úspěchy budeš mít. Ale domluvit se s něma to je masakr :o))

Nosud - Profil | Ne 7.2.2010 10:17:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já jezdím tady!
http://www.rybolov.estranky.cz/ - To není špátné celkem i pěkné kousky.Nebývá tam tolik lidí.
http://www.suderrybolov.wbs.cz/foto_reviru.html - Pěkné ryby, ale takový kaprodrom.někdy si říkám závody hadra.

Na Novém stavu jsem byl pár krát poněvač brácha bydlel v bohumíně tak jsme chodili spolu, ale neoblíbil jsem si to tam.Pro mě hnus.Voda smrděla uplně šíleně už z dálky(bál jsem se do vody strčit ruce) tolik komáru co jsem zažil tam jsem snad ještě neviděl a kaprodrom.něco neskutečného.

Ale nejčastějic na svazovky.každopádně jsou to jen mé názory, tak doufám že někdo do mě nebude prudit.Ale rád si poslechnu názor ostatních na tyto revíry.