Pruty Greys X-Flite Plus 50 Rods

Zdravím všechny rybáře, chtěl bych si koupit pruty Greys X-Flite Plus 50 Rods, tak bych potřeboval poradit,kdo má s nima zkušenosti, jestli je to dobrá volba. Dík moc
Autor diskuse: Oskarek - Profil , 2.11.2009 kaprařina - náčiní, doplňky
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NBandog - Profil | Ne 24.1.2010 22:16:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Oskarek >> mam je v 3lb/12f odchytano na nich 2 sezony a max.spokojen jak s nahazovanim tak při zdolavani :-))

NRS - Profil | So 23.1.2010 19:25:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Oskarek >> Taky přidám do mlejna , loni jsem si pořizoval nový proutky a byla to pěkná patálie,samo že jsem si chtěl ty proutky vzít do ruky a vyzkoušet,jenže u nás na Moravě je to pěkná tragédie,všichni vše prodávají,ale nikdo nic nemá skladem,tak jsem vyrazil k jednomu prodejci do Peček u Kolína a ,,světe div se" svou nabídkou podělal celou Moravu ! Po příjezdu jsem byl mile překvapen jak nabídkou ,tak přístupem ,byli mi předvedeny JRC Blady,Century NG, Greys, Chub ,Daiwa a Ehmanns v různých lb. Tak jsem se do toho dal po hodině jsem neměl stejně vůbec jasno a tak jsem to začal řešit vyřazovací metodou jako první odpadl můj původní favorit a to JRC Blade proč, byli lakovány do vysokého lesku a po předchozích zkušenostech jsem usoudil že to není to pravý ořechový , dál odpadla Dawa zdála se mi moc měkká ,také mě nepřesvědčila značka Ehmanns jsou to dobrý proutky ,ale ta značka mi moc neříkala a cena byla dost vysoká no a když jsem řešil tu cenu,tak jsem vyřadil i Century NG a tak mi zůstalo jen na výběr ze dvou značek a to Chub Outkást , Vantage a Greys Prodigy , dál odpadl Outkast a zůstal jen Chub Vantage a Greys Prodigy , tak jsem si je vzal do ruky a hodnotil a srovnával vyhráli to Vantage a to z několika důvodů,jak už tu někdo psal ,tak to jsou ty jedno lopatkové očka které mi připadli velmi náchylné k poškození , dále mi připadli poměrně hodně měkké , ale to je idividuelní a poslední co me neoslovilo je plastové upevnění navijáku , takže při stejné ceně bylo jasno Chub Vantage. PS: Je to pouze můj názor:

Nmára11 - Profil | Pá 6.11.2009 19:14:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravim.Já mám doma 2,5roku ten starší model Xflitů 12ft 2 3/4lb.naprostá spokojenost.jen bych hodně váhal jestli nevzí spíš 2,5lb. Jsou o proti těmhle novějším 50+ tošičku těžší,ale....vůbec je nešetřím za větru dávám 90g olovo a opírám se co to jde,přijde mi že to ten prut ani necejtí.semiparabolická akce.myslim že je to dobrej kompomis házení a zdolávání. Kamarád má ale tyhle novější a jeden při náhozu zlomil. dnes uz bych si tak drahý pruty nekoupil když vidím jaký hodně slušný rákosky se daj pořídit za docela málo peněz.Např ty Prodigy,nebo Nash ve 2,5lb úplne super.

Nsadraj - Profil | Út 3.11.2009 7:53:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Oskarek >> mam je skoro rok a myslim že sem nepochybil, jen maji jednu malou nevýhodu dole to velký oko je s dvoustrannýma patkama a na horním díle už jsou jen jakoby bolonězový očka s patkama jen na jednu stranu, takže jsou dost háklivý na přepravu ta očka mají tendenci se ohýbat jinak ty oka jou velice dobře odstupnovaný průmerově
Kupoval jsem je v akci na tomhle krámě:
http://www.chytapust.cz/greys-prut-x-flite-plus-50​​​-rods-12ft-275lb/d-70318/

mám konkrétně 2,75 lb na 13stop a lítá to s nima parádně a to nemám na shimana, ale jen okumy travertiny s 50 mm civkou. Možná s větší civkou by to lítalo ještě líp, Koupě se mi zdála celkem výhodná za tu cenu .jsou na slabým blanku a s kovovým koncem takže se neodírá jako plastovej .
Jenom pro toho kdo má velký pazoury se budou asi blbě držet jsou slabý i rukojeti cca jen 20-22 mm . ale akci mají perfektní a to s nima házim i 100 g olova a nebojim se do toho opřit Navic máš na pruty celoživotní záruku jako první majitel .
a maj tam knim i popis a hodnocení na tomhle odkazu z carp magazinu tka si na to koukni
http://www.totalcarpmagazine.com/video.php?CatID=8​​​&ID=57

Červené karty: mára11