Výpravy Jakuba Vágnéra.

Podstoupili byste taková uskalí kvůli rybaření v exotických zemí?
Autor diskuse: Malda512 - Profil , 26.6.2009 dravci - revíry, cestování

Jeli byste s jakubem na podobnou cestu?

A) Ano63%

B) Ne34%

C) Nevím nejsem takoví blázen3%

Od 27.6.2009 hlasovalo 116 čtenářů.

5 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NAzbest - Profil | Ne 28.6.2009 23:15:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ivo >> Ahoj.Jsem muzikant.Před časem jsem tu ze zvědavosti založil otázku na téma Kaprařská hymna,kterou letos měli někde křtít na kaprařskejch závodech.
Poslechl jsem si ji.Několikrát.Nelíbí se mi a tak jsem na ni napsal recenzi a zajímal mě názor ostatních rybářů-pochopitelně byly zase hádky a bitky.
To je ale vedlejší.
Pak tam nějakej šikula dal link na tvojí písničku o kaprech(nebo rybách,ale myslím,že o kaprech) a ta se mi líbila.
Myslím,že tě nikdy nepotkám a i kdyby ano,tak věř,že nejsem z lidí,kteří někomu pochlebují.
Jen chci abys věděl,že můj hudební vkus je poměrně vytříben a že jsem na věci kolem hudby poměrně náročnej.
Taky jsem nepolíbenej fámama o tobě,protože tě vůbec neznám a nevím čeho se mohly týkat-jen jsem si vzpomněl na tu písničku,kterou chválilo mnohem víc lidí,než ten blábol"Kde jen ti kapři jsou",nebo jak se to jmenuje.
Tak si myslím,že tě to může potěšit:-)

NIvo - Profil | Ne 28.6.2009 22:13:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fery >> tohle je dost složité. Přiznám se, že jsem žádný z jeho filmů neviděl a na jeho přednášky nechodím. Znám Jakuba cca 8 roků. Občas se někde potkáme, prohodíme pár slov a tím to končí. Nezabývám se zevrubným studiem jeho podnikání. Netvrdím, že občas nemám pochybnosti, ale jedná se spíš o zprostředkované informace a sám vím, jak je to se zprávami - jedna paní povídala. Užil jsem si pseudopolularitu na vlastní kůži a sám o sobě jsem vyslechl dost fám, lží a polopravd. Živná půda pro ně je o to lákavější, čím je člověk známější. Za známého se rozhodně nepovažuji, nicméně pár lidem stálo za to překroutit pravdu v můj neprospěch. Stává se to bohužel běžným stadardem. A k tvé otázce ? Jakub není můj spolupracovník, ani kamarád ani společník. Nejsem tedy ve stavu ,abych se musel horčně zabývat myšlenkou, zda lže či ne. Pokud ano, tak to rozhodně nebudu já, komu se bude zpovídat.

NIvo - Profil | Ne 28.6.2009 21:49:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Malda512 >> Slyšel jsem toho o Jakubovi hodně. Jenže o sobě taky. Ostatně víš, jak to u vody chodí a jak některé informace dostávají v budoucnu mystický náboj a jejich obsah se vzdaluje původnímu sdělení. Ctím presumpci neviny.

Nm.koukal1 - Profil | Ne 28.6.2009 13:05:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Azbest >>Dik za odpověď,ale mohl bys mi napsat,proč někdo nepořídil záznam?Já osobně kdybych viděl jak J.V.děla nějaké špatností tak bych ten záznam pořídil a zveřejnil protože si myslím je to správné poukázat na špatnosti.Ale ty vůbec nic nemáš,ty máš v rukách jenom,jedna pani povídala nic víc nemáš

Nneile - Profil | So 27.6.2009 22:23:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Borci,nechcete se na to hádání už vykašlat?A normálně si pokecat?

Ntomm - Profil | So 27.6.2009 14:13:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Azbest >>
Jediné co tu celou dobu tvrdím je to, že prostě JV ovlivnil pozitivně velkou část naší laické veřejnosti, aby o nás rybářích a o rybách smýšlela jinak. Říkám to i přes to, že mi jeho zážitky a filmy přijdou legrační a rybář se jim tak maximálně zasměje.
Nehodnotím tady jakým způsobem toho dosáhnul, protože to zkrátka pro mě nehraje roli. Jen jsem vyzdvihnul to jediné pozitivum, které na jeho práci vidím.Ať to udělal jakkoliv, tak tohle konkrétně udělal dobře.
Nehodlám zabředávat do bulváru a hodnotit tady koho odkud vyštval pomocí někoho, nic o tom nevím, bulvár nečtu a na Novu nekoukám. Zajímalo by mě jak moc jsou tyhle tvé informace o tom jak co kdy udělal podložené.
Tady je krásně vidět jak takovéhle informace vznikají. Jeden tady utrousí nějakou pomluvu (teď nenarážím na tvůj příspěvek) a deset dalších se přidá(teď už ano). Já prostě tyhle pomluvy nesnáším.

PS:Chtěl jsem s tebou vést normální debatu bez urážek, protože jsem si doteď myslel, že se s tebou diskutovat dá. Kecy o závitech jednoznačně urážkou jsou a k tomu aby jsi mě urazil stačil jen můj jiný názor. Celé tohle tvé tažení je jen ubohá póza. Do téhle chvíle jsem si tě jako přispěvatele dokonce i vážil.

Njudas.d - Profil | So 27.6.2009 13:36:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pánové některé reakce na mrku to Vám jde ale do oči byste mu nic neřekly já nejsem jeho zástáncem ale fakt hnus seru na to já pojedu raději na ryby než jsi tady vylévat ego

NIvo - Profil | So 27.6.2009 9:42:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ať už dělá Jakub cokoli a jakkoli , cením si na něm jedné věci. CCa před třemi roky zařídil dětem v dětském domově v Sedloňově týdenní pobyt ve Španělsku na Ebru a po celou dobu se jim tam věnoval. Pro ty děti to byl zejména z rybářského hlediska neskutečný zážitek. A za to má u mne velké plus.

Ntomfisherman - Profil | So 27.6.2009 9:24:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Osobně JV neznám, ani jsem ho někdy na vlastní oči neviděl rybařit,takže nebudu sem psát nějaké své dojmy, pocity a spekulace. Jen jsem mluvil se známým, shodou okolností RS zde blízko na kladenských revírech, který se JV setkal, když na Záplavách lovil sumce. A tvrdil, že naprosto v pohodě, ochotně jemu i dalším kamarádům ukazoval různé montáže, způsoby, fígly, prostě co používá a jak chytá. A nějaké řeči, že v tu chvíli lovil na 6,8 či 10 prutů, byly výmysly. Na ostatní pruty chytali jeho známí či rybáři, kteří tam v tu chvíli byli - čili každý na 2 pruty.

NLee-Haney - Profil | Pá 26.6.2009 23:21:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

parmovec >> Věřit se dá lecos,ale nesuďme dokud sami nezažijem.Navíc i kdyby to byla pravda co jsi napsal je to taky jeden z důvodů proč je JV tam kde je a nejsi tam ty nebo já nebo kdokoliv jiný....

NLee-Haney - Profil | Pá 26.6.2009 21:35:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mě se jen líbí jak vás některé dokáže jméno JV rozuřit k nepříčetnosti :) Někomu se jeho pořady líbí a proč ne?Každý se může dívat na co chce.Já se taky rád podívám když se mi naskytne příležitost s tím rozdílem že si z obsahu vyberu jen to co je reálné a zbytek mi vyloudí úsměv na tváři.
Mě je jasné že spousta věcí ji jiná jak na kameře,ale každý ví že pokud chce být někdo úspěšný v mediích a chce oslovit i jiné zájmové spektrum tak holt musí přehánět a těžko by mu stačilo to co stačí nám obyčejným rybářům.Nechci se nijak JV zastávat,ale myslím si že na těchto bludech co jsou vypuštěny mají dost velkou zásluhu i media ,které prostě takové zprávy potřebují a JV nezbývá než si sypat popel na hlavu ,aby neupadl v zapomění.

Rád se podívám na jeho pořad,nebudu se bít do prsou jak ho nesnaším a po zjištění že komentuje Dvd z magazínu kapr jsem rozdupal dvd přehrávač.Ne to opravdu zde psát nebudu,nemám potřebu tohle psát,abych zapadl do koleltivu.Mnoho věcí mi přijde směšné co se o něm vypustí do bulváru a nevěřím jim,ale kvůli tomu zde nebudu kamenovat lidi co se jim jeho práce líbí.Bude to asi tak jak někdo napsal,každý ho zde kritizuje,ale věřím že určitý podíl se rád na jeho pořady podívá.

Ohledně závisti.Řekl bych že mu tady spousta lidí opravdu závidí,ale ne jeho umění,ne jeho úspěchy,ale to že může ztrávit tolik času na rybách a dostane se tam kam se nám ostatním ani nesnilo.Tohle si ale málokdo dokáže přiznat......

NXXXXXL - Profil | Pá 26.6.2009 12:05:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Závist je špatná leč běžná věc. A abych řekl pravdu i já Jakubovi závidím, ale neházím na něj kvůli tomu špínu a moc rád se na jeho práci podívám.
Pravda je, že na každém šprochu pravdy trochu. A jestli si někdy někde něco přidal, tak je to u rybářů běžná věc. Kdo to nikdy neudělal?! Taky vím z velmi jistých zdrojů, že si někde pomůže, ale jiní to nedělají?
Co třeba ukázka Rapyly, rybolovy v Norsku a jiných ze soukromáků?!

NRedfish_Brno - Profil | Pá 26.6.2009 11:05:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kdo chce, nechť ho sleduje a Ti ostatní ať mlčí a můžou si klidně myslet svoje.

NMartin M. - Profil | Pá 26.6.2009 10:56:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

omambik >> zkratka neverim nikomu, kdo se v podobne konfliktnim tematu objevi jako nova tvar a hned zostra na nekoho vyjede. Navic bez jakychkoliv konkretnich informaci, ktere by se daly potvrdit nebo vyvratit. Jak by se tobe libilo, kdybych napsal, ze vim, ceho vseho jsi schopen, ale vic o tom nechci psat?

NSalmon - Profil | Pá 26.6.2009 6:34:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Být svobodný a bezdětný, tak určitě! Samozřejmě se sponzorama v zádech:-)))