Morava 7A - štěrkoviště Veselí nad Moravou

Chodíte? Jaké máte úlovky? Kapři, amuři - fota ...
Autor diskuse: Orient - Profil , 4.5.2009 kaprařina - revíry, cestování

tak kecalové,po domluvě s kopr69 jsou 3 termíny na brigádu,ten co to vyhraje to bude.pytle a odvoz zajistil kopr.

A) 27.1125%

B) 4.1245%

C) 11.1230%

Od 15.11.2010 hlasovalo 53 čtenářů.

NLeda - Profil | Čt 13.11.2014 7:32:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A jeje, tady si nekdo leci mindraky...tak jak to delali kluci co sli k policajtum...boze muj,vyhrozavat lidem a schovavat se za svoji funkci..
Je to k smichu..
A kopr, jasne ze k Vam budu jezdit a jasne ze se na to jeste podivam, o to nemej peci.
Hadas se s lidma jen kvuli tomu abys mel pravdu...Nevim co si tady dokazujes.
Ale snad ti to pomaha dobre spat...
Kazdy normalni clovek, i svaz by spis resil bordel u vody, plavce a ne rybare..
Je to k smichu co se tam deje.

Nkečemot - Profil | St 12.11.2014 22:42:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

žabo myší válka .

NLeda - Profil | St 12.11.2014 22:34:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak ...znova..rybar v bibaku neni tabornik...ja opravdu nechapu co je na tom k nepochopeni...ja si prave vse i z kamaradem ktery je naruzivy rybar a pravnik, vse prostudoval...at zakon o rybarstvi tak specifika taboreni...nazory lidi z ruznych for...atd.
Staci si precist to co sem sem povesil z tech Budejovic...tam je vse vysvetlene.
Myslim ze prave tim ze je t bivakovani tak resene a zakazovane a to neopravnene,jde zdejsi svaz proti sobe.
Takhle to tam vetsina vecer zbali, vys.rou se na uklid,vychrapou se v aute a jdou treba na jinsi flek..
Kdyby byli u tojo fleku i pres noc a tak neni problem prijit a pokutovat ten neporadek na zaklade pasma hygienicke ochrany..
Me stve i to ze v lete tam behaji policajti a resi jen rybare a to ze je tam pasmo hyg.ochrany a taky vyslovene zakazane koupani si tech oslu co se tam cvachtaji ani nevsimnou.
Tomu se rika bordel..tam je neco spatne a nevim odkud to jde...
A do chytane muze byt brzo taky..diky tady tomu.ze si tam kde kdo dela co chce..s organu cinnych ...at rybarska straz ci mestska policie...
paradox toho vseho je, ze ani mesto nekomunikuje jak by melo...a jak se rika-ryba smrdi od hlavy.
Ja osobne jsem ekolog celkem zarputily ale kdyz uz by to vse bylo jak ma tak at tam sakra neni v lete 50 lidi ve vode..kdyz uz jsou tak pokuty..je smesne ze se resi bivak kvuli znecisteni a ty lidi co tam ze sebe omyji za ten do te vody za hnus to nikoho nezajima...po tech babkach kola mastne jak kdyby se tem vykotil tanker...a to byli 2..myslete tam lidi trochu...

NLeda - Profil | St 12.11.2014 21:53:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chlapy diky za podporu ;) jsem zvedavy co se jeste dozvime tady..
Po dnesku sem se rozhodl ,ze to oficialne predam pravnikovy a prozenu to pres MRS Brno,pres magistrat Veseli a podame i zadost o zruseni jiz zminovane vyhlasky z roku 1989..primo na ministerstvo zivotniho prostredi..jde prece o to, aby jsme mohli lovit se v sim co k tomu patri..
A ne se dohadovat z rybarskou strazi o tom na ci strane stoji pravo..kdyz to neni v jeji kompetenci..Opravdu bych uvital kdyby mi nejaky odpurce dodal info ktere je hmatatelne a opira se o zakon, jako moje argumenty..
Klidne priznam chybu, nejsem arogantni namistrovany vul co se za neco schovava.
Budu rad za dalsi diskuzi.
Radek

NLeda - Profil | St 12.11.2014 20:03:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kopr69 >> jo a muzes mi prosim te napsat co je u toho sterku napsane co se tam nesmi??Na jakem pravu ci zakone, ci obecne vyhlasce jsou tyhle zakazy postavene??
Protoze tech ceduli rezavych je tam mraky...
Zakladani taborist,stanovani atd neberu jako zakaz bivakovani..
Celkem by me to zajimalo..at tady neslapeme zbytecne vodu, o co se opira to Vase presvedceni, ze na vasi strane stoji zakon a vyhlaska a ne jen spatne vylozene to co je v Tom ci onom napsane..
diky za odpoved..

a jeste jedno, zajima se o to celkem dost lidi, pisou mi do soukr. zprav, asi vas znaji a dost lidi s tim taky nesouhlasi a dost dela zle i z trucu ze to tam je ovladle lidma co si mysli ze Jim to tam patri a delaji si tam vlastni spravedlnost...

Nmacc3 - Profil | Ne 13.5.2012 17:49:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

...za hoďku

NMarSl - Profil | Ne 13.5.2012 16:13:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včera na 3 hoďky na úhoře na štěrku. Úhoř se nekonal, zato se konal už podruhé v nedávné době šňůrák kaprový obecný. Sice vyzáblá sedumdesátka, ale tahat se s 90g olovem kdoví jak dlouho asi není super. Sedraný od šňůry (nad malíčkem), huba roztrhlá, ale měl kormidlo jak lopatu tak bojoval statečně. Teď může pěkně nabírat :-)
K ,,MONTÁŽI'' co mi přivezl: olověnka jak šňůra na sumce, sice bezpečtnostní závěs na olovo..ALE!!! Jak mu to olovo asi mělo odpadnout když ten převlek přes ten druhý obratlík nemůže sjet a olovo nevypadne (vzhledem ke gravitaci bude vždycky tlačit na obratlík, takže se závěs dovrchu z převleku težko uvolní a olovo nikdy nevypadne!!!) pak nechápu to dementní pokračování další pletenky od druhého obratlíku (není na fotce, upálil jsem ji i s chomáčem vlasce), která způsobila odření a vrcholem byl silon odhadem 0,20-0,23mm který byl prasklý..když srovnám tu olověnku a silon..NEDÁVÁ MI ROZUM!...a pak se tvrdí ,,urval jsem VELKÉHO kapra, aspoň metrového!'' :DDDD
mimochodem značky opět ,,demontované,, stany postavené

Nhotentot - Profil | Pá 16.3.2012 18:32:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak si to tady pročítám a nedá mě to abych tady nenapsal mojí zkušenost na této vodě.Moc často jsem tam nejezdil,hlavně né v létě.Když tam omladina má ty svoje pařby.Po loňské zkušenosti tam ale už asi nepojedu.Jsem v invalidním důchodu a bez auta se prostě k vodě nedostanu.Po nějaké době lovu šel okolo nějaký pán a začal na mně doslova hulákat ,že ať ai nemyslím že tady chytám naposled ,že s takovýma jště zatočí.Asi po hodině přijelo auto ,a dva chlapíci rovnou ke mně.Byla to"rybářská stráž"Ačkoliv tam byla spousta lidí autem,zajímal jsem je jenom já.Po kontrole uplně všeho ,jsem musel sbalit vercajk ,jinak že na mně kvuli autu pošlou policajty..Jiná "místní" auta je vůbec nazajímala.Nezlobte se ale působí to na mně že to prostě přespolním znepříjmňují,aby tam víc nejezdily.A celkem se jim to daří.

NŠmulda - Profil | Pá 16.3.2012 15:35:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Štěrk odmrzlý, a jedno příjemné překvapení v podobě 90/100 vyhřívající se ho tolstolobika u břehu

NKocháč - Profil | Pá 14.10.2011 19:17:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

třeba projde, už jsem ji sem dával, ale je to dávno

Npikoklik - Profil | Pá 7.10.2011 15:30:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kopr69 >> kvůli pár debilům seš zaujatý na bivakáře. nehodláš ani připustit že bivakář může být slušný člověk. hodně štěstí v tvém snažení. osobně si myslím že je problém spíš v těch autech než v bivacích. bivak bez podlážky nemůže přírodě škodit.

Nmacc3 - Profil | St 5.10.2011 5:12:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kopr69 >> tak tobě najednou nevadí pár set koupajících v ochranném pásmu vodního zdroje ??? a jsme u toho, jak kdo upravuje pravidla k obrazu svému. Pořád se oháníte ekologií a za celou dobu tam žádná ekologická katastrofa z aut nebyla, ale počkej, v jakém stavu bude voda po pár set koupajících :-). Ty jsi prostě zaujatý proti určité skupině lidí a hotovo. Protěžuješ na jejich úkor jinou skupinu, která ač něco porušující jiného ti nevadí a to je hodně špatně.
Debata na téma štěrk ztratila úplně smysl, neboť někdo není ochoten debatovat, jen pořád dokola plácat, že nebe je růžové. :-( Je mi jasné, že někteří rybáři jsou prasata, ale určitě to nejsou "jen" ti, co jezdí autem.

NObiš - Profil | Pá 30.9.2011 15:54:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak sem projížděl zápisy s fotkou a našel sem jen buziky a bordel. To vypadá,že se nic nachytá a jen se blbě kecá.

Přihodím jednu fotečku z minulého roku.... (Zabrali současně... To kdyby to zase někoho pohoršovalo.. )
Letos sem na štěrku nebyl,nějak mě nelákají ploty a ...

NObiš - Profil | Pá 30.9.2011 15:31:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj...Dlouho sem tu nebyl...
Musím se trochu zastat Orienta... Kopr ...Ty si opravdu kozel zahradník... :) Mám ve Veselí dost známích na to,abych si udělal obrázek. Dokonce znám i pár tvých bývalých spolužáků a ty fakt nemají důvod lhát. :) No,ale to už je pryč...
Musím říct,že ani mezi porybnýma moc dobré jméno nemáš. Ten tvůj blízký okruh asi jo,ale ostatní se jenom smějí,když na tebe příjde náhodou řeč.
Přiznávám,že tě moc nemusím,ale není to proto,že bys mi hodil papíry do čistírny. Fakt mě sere ten tvůj arogantní přístup při kontrolách. To mi vstávají vlasy na hlavě.
Joooo!!! Už se o tobě mluví i na Mušově! Seš fakt MAŠINA! :)

Nmacc3 - Profil | Čt 29.9.2011 17:48:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dolomitenman >> vážený pane ... když tak čtu tvé příspěvky, tak ty v tom musíš mít ale hooodně velký chaos ... :-)
Ty chceš tvrdost, absolutnost a zákazy ... takže :
ad 15.9 - "jezdím tam na kole" ... a tvrdíš, že je na štěrku dopravní značka zákaz vjezdu všech vozidel ( vč. cyklistů ) a ještě řveš, že chceš nějaký "absolutní zákaz vjezdu" :-))
ad 24.6 - "auto jsem odstavil skoro až u hlavní silnice" ... v tom případě jsi nejen porušil dopravní zákazovou značku, ale dokonce jsi parkoval i v ochranném pásmu vodního zdroje :-))
ad 20.5 - "jak je tam načapám, mohu jim ublížit ?" ... přečti si stanovy MRS §6 bod 3 písm.c)

A už vůbec neřeším, jak tu hodnotíš určitou skupinu ( ti co jezdí autem ) že jsou hovada atd.
A než začneš opět vyřvávat, tak já jezdím na štěrk autem a vím co porušuji, ale nikdy jsem na štěrku neměl ani napomenutí, zápis či zabavenou povolenku za rybářský přestupek.
Ty tu chceš, aby pravidla platila pro všechny a nikdo neměl vyjímky, tak si sám uvědom, co děláš, než zase budeš někoho hodnotit.

NŠmulda - Profil | St 28.9.2011 20:29:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

a to že tam máte na určitých místech šílený bordel po plavcoch to vám asi nevadí :D ... všude fungují něco jako brigády, ale na sterku evidentně ne. a to už je měsíc po plavecké sezóně..su zvědavý jak dlouho to tam ještě bude...tfuj! .. MO buzeruje za pořádek u vody a sama si neumí uklidit :-/

Npikoklik - Profil | St 28.9.2011 14:19:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

proč se vše svaluje jen na rybáře s bivakem. já jezdím na kapry o víkendech. v pátek jedu na ryby a v neděli se vracím. bez bivaku si o víkendu rybařinu nedokážu představit. jenže přijedu v pátek odpoledne, všechny věci mám v bivaku kromě podložky a podběráku a křesla na kterém sedím a jak odjíždím v neděli nikdo nepozná, že jsem tam vůbec byl. nemyslím si že ničím a poškozuju přírodu tak proč mám být na některých revírech ochuzen o to trávit víkend na rybách u vody. najděmě nějaký způsob nebo mechanismus, který by zábránil opravdovým prasatům dělat zvěrstvo u vody. dávejte pokuty za to, že má kolem bivaku bordel. já nechci být trestán za to, že rybařím u vody s bivakem. neházejte nás do jednoh pytle. nebo dejte koše na odpadky kolem vody a náklady na svoz odpadků pokryje navýšení povolenek.přece musí být cesta jak mít vody čisté a přesto být u vody o víkendu.

NRobokop7777 - Profil | St 28.9.2011 14:00:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kopr69 >> Co to znamená do dnešní doby nejste schopni ani policie zabránit vjezdu aut na štěrk. Tady stále vedete ty samé keci dokola raději jednejte a nekecejte .Kdyby jste mohli, tak už dávno tam uláděte pořádek ,ale nemáte pravomoc já už se nedivím tady ničemu proč nedali zrovna pokuty za bivaky, protože to nemůžou a proč nevykázali auta, protože to taky nemůžou .Nechte udělat pořádnou závoru a klíče dejte jezeďákům ať můžou jezdit na pole. Samozřejmě zákaz vězdu.A ti co se tam dostanou přes dostihovku tak teprve policie může vykázat a dávat pokuty udělejte tam už konečně pořádek jinak takové žgryndy stále dokola opravdu nemají cenu. Už se těším, až tam bude konečně klid, jako dřív .Jsem zvědav ,pane kopr69, jak se k tomu postavíte jestli jenom zase kecama nebo to poznáme na štěrku klídkem a pohodu bez aut atd.tak se čiňte zduř.

NErva - Profil | Čt 15.9.2011 20:07:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Orient - Nechtěl jsem se zapojovat do téhle diskuse, 2 roky jsem na téhle vodě nebyl, ale musím reagovat, s tím co jsi napsal souhlasím ,navíc přidám jeden postřeh z dob kdy jsem tam jezdil,rybář na kole dovezl sebou 2litrovou pet lahev z pitím,ale na zpět ji už nevzal ,navíc nedopalky cigaret od něj všude kolem a na závěr prázdná krabička od cigár taky letěla do keříku,na otázku proč to nemůže vzít sebou když už jede domů a plné si přiveze a prázdné z desetinou váhy ne tak mě odpověděl že je stejně všude bordel,tak nevím jak je to ted ,jestli nechávají po sobě bordel jen ti co mají auta za prdelí,ano určitý předpoklad tady je víc toho přivezou ,když jedou na delší dobu ,ale taky můžou všechno odvézt, nevím jak ted,ale bývaly tam na výběžku -od panelové cesty partičky a že dělali pěkný bordel,pokud tam s nima neudělali pořádek už dávno tak se tomu ani nedivím jak to tam ted vypadá.

NTulo - Profil | Út 19.10.2010 20:47:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na D 5 jezdí Reno a na Moravě 7 A zase Chuck Noris..........

NSojer2222 - Profil | Po 27.9.2010 19:16:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tento prodloužený víkend se povedl tento šupík 88cm 11kg.Přišel pozdě v noci.

to kopr69: v neděli ráno jsme se těšili na kontrolu, jakto že jste nepřišli?žeby počasí?:-)

NToník - Profil | Út 21.9.2010 19:57:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jestli budou takoví lidi jako je kopr69 dělat RS tak se fakt nikam nedostaneme . Měl by navštívit některý zahraniční revir aby viděl jak se má chovat. Je to arogantní a samolibý člověk který si hraje na nejdokonalejšího kontrolora na světě. Ale není tak čistý jak se tady prezentuje. Já chytám ryby po celé evropě ale takový přístup jsam ještě nikde neviděl. Nedokážu si vubec představit že bych sem pozval kamarády ze Slovenska.No to by byla ostuda.

Nkamil99 - Profil | St 16.6.2010 18:30:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak viš co nacpěte si ten vaš štěr do někam vitrhejte tu panelovou cestu do prdele a pak možna budete tu kaluž mit jenom pro sebe ti rybaři kteři chtěji ulovit velkeho kapra a vratit spět potřebuji vercajku trošku vic a sory ale myslim že na kole se to neda ti co chtěji ulovit kapra 45cm tak to daji protože jim stači jedna žižala a pytlačka :-) takže jestli ty tam jezdiš na kole tak tam jedeš pro kapra a pak v těch vodach kurva něco ma byt co :-)

Nkamil99 - Profil | Ne 13.6.2010 12:18:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

velky kapr velice malo ale zato krasni amuři ale chce to fest krmit a pak pozor na RS moc si tam mysli klidně by brali papiry i za pean

Nantony - Profil | Čt 17.12.2009 20:51:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kopr69 >> Musím souhlasit s odstavcem, že RS s tím bordelem kolem štěrku udělá pramálo. Je to v lidech, kteří se tam chodí odreagovat. Bude to trvat asi několik generací, než si uvědomíme, jak se k přírodě chovat. Trochu odbočím, ale trošku souvislosti tady bude. Kdo občas si zajede do hor v době, kdy nejsou pod sněhem, ví o čem je řeč. Jeďte do Tater, tam si choďte, jak chcete, ale jenom po vyznačených chodnících. Zajeďte si do Dolomitů - tam je každému srdečně jedno, kam se vydáte. Proč? Lidi tam jsou už nějak zvyklí se chovat ke svému okolí hodně šetrně, takže ty mantinely jsou uplně jinde, pokud tam nějaké jsou. Jezdí tam celá Evropa a všichni se tam umí chovat normálně. Žádný bordel, každý si svojích pár papírků od čokolády snese dolů do údolí. Je to přirozené. Nejbližší popelnica je třeba 6 hodin chůze. Nevadí.
Zajeďme si na štěrk do Veselí. První, co tam řeším (naštěstí jenom jednou ročně, častěji tam nezajedu) je to, abych neobsadil zabordelené místo, to by třeba kopr mohl využít pro krákodobé uschování mojí povolenky. Kolikrát je to fakt problém, najít místo, kde se dá sednout bez nějakých chmurných výhledů. Ten bordýlek, na místě kde chytám, který se nachází úplně všude, nakonec stejně nahážu do kýblíku a doma vykotím do popelnice. Bez přemýšlení. Stejně tak be přemýšlení si v Dolomitech každý svoje odnese, stejně tak bez přemýšlení nechá spousta lidí svoji vizitku i na veselském štěrku v podobě věciček všeho druhu, který jsou nejlíp vidět až teď, když v těch hrázkách opadalo listí ze všech chřáků. Pokud napadne trochu sněhu, je problém opět ukrytý. To jezdění autama skoro až k vodě je nic proti tomu všemu. Už nežijeme v době, kdy na místě, kde stálo chvilku auto, je nutně kaluž oleje.
hola
antony

NKocháč - Profil | St 20.5.2009 19:18:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

oslík >> Ty nejsi oslík, ale pořádný osel. Tvoje reakce je podle mne docela slušnej myšlenkovej průjem:
1. zasakovat každý den jednoho kapra a odjíždět z chytačky s 11ti kapry je nic než uchylárna, ale právo na to máš, to ano.
2. ohánět se nákladama za krmení od Karla je slušnej opruz. Vždyť by se ta rybařina měla aspoň trochu vyplatit, že?
3. jestli byly ve tvým vezírku nezapsaný ryby ve tvé povolence, nedal bych ti zápis, ale povolenku odebral!!!
4. tebe za normálního rybáře nepovažuju

Seš klasickej případ kapraře kříženýho s megamasařkou. Utrčitě máš bivak, stojan, hlásiče a po stromech hromadu drahýho krmení, ale to je ta nejhorší kombinace. To raději dědulu na babetě co si občas kapříka odnese než podobný pakoše kolem vody....

Nkanic - Profil | Čt 14.5.2009 17:13:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ale je to všechno o krmení,na náhodu se toho moc nechytí,mně se takto podařil pouze amur 107

NKocháč - Profil | Čt 14.5.2009 16:04:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dev >> tak to asi pro jistotu 3m provaz na nohu a přivázat ke stojanu nebo by mohla hlídat pruty naše malá, když zrovna konám potřebu hygieny těla... :o) Nebo pořádně hlídat...

NKocháč - Profil | Čt 14.5.2009 15:31:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kluci se dost koupali... ale jen 3m od prutů, aby mohli neprodleně manipulovat s prutem :o)))

NKocháč - Profil | Čt 14.5.2009 15:29:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A třeba na megahlibuty průměru tuším 28mm jsme tahali násaďáky...

NKocháč - Profil | Čt 14.5.2009 15:10:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tady máte jednu nekvalitní fotku mé první svazové ryby 10+ z Veselskýho štěrkáče. Je to rok tuším 2005 nebo 2006...