je lepší na kapry do 5kg udelat návazec z vlasce nebo ze šnůry ?

Poraďte z čeho mám uďelat návazec na kapry do 5kg? Ze silónu nebo ze šňůry. předem děkuji
Autor diskuse: zarážka - Profil , 24.1.2009 kaprařina - domací dílna

Anýzový dědek - Profil | Ne 25.1.2009 11:11:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jako zacatecnikovi (dle tve otazky tak usuzuji) ti mohu doporucit akorat k prostudovani knihu od Jaromíra Říhy: 1000+1 Rada pro rybáře. Tam se dovís většinu potřebných věcí. A praxe je praxe. Kdo nic nedělá, nic nezkazí a také málokdy něco chytí. Když nezačneš od začátku,tak budeš dělat chyby celou dobu a přestane tě to bavit. Přestaň závidět jiným jejich trofeje a ono se na tebe usměje tzv. rybářské stěstí. Závisti mezi rybáři je víc než se dá snést a z toho prameni i problémy s tím spojené. Kdyz si nebudes vědět rady, zeptej se slusně někoho u vody a myslim, ze ti to ukaze a poradi co a jak. Nechci ti kazat, ale se slusnosti nejdal dojdes. P.S. Prihlas se do ryb.kroužku tam se naucis zaklady-bez nich to nejde!

petr12 - Profil | Ne 25.1.2009 0:23:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zarážka >> nehrň se nikam za výkřiky mody,zústań pěkně u žížal od jara/květen/ a později až nebude fungovat tak různý foukačky atd..taky nachytáš a pochytíš víc rozumu..před boilím zkus rohlíkové a až budeš vědět,že ryby žerou naplno,tak na jeden prut boilis jak jsem psal níž..jako krmení zkus různý sypký mixy do krmítek..koukej se je naučit nejdřív správně namíchat a je ůplně jedno jestli bude za 20 nebo 250kč..a věř tomu co děláš..trochu trpělivosti a ono to přijde.Taky čti a sháněj info dál,jako teď..nedělej u vody brajgl a chovej se jako člověk a ne jak dobytek,vše ti voda vrátí

Pokki - Profil | Ne 25.1.2009 0:21:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Je to dost o vodě, z jara bych se nebál, pokud jde o menší kapříky do 5Kg, kukuřice. Postupem času ale ryby budou srácet zájem a potom bych volil něco masového popř. koření.. (Ale kolikrát masňáci zvítězí nad vším..)

petr12 - Profil | So 24.1.2009 20:03:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zarážka >> v tom případě vlasec..a boilí navaž jako rohlíkové a tak to i nastražuj a máš vystaráno na začátek