Chata u studny - rybářská rekreace

Adresa:
Bítov 920, 671 10
web: www.chataustudny.cz/
email: vagner.lukas80@seznam.cz
Tel/Fax: 777 996 942
obdobícena
1.4. - 17.6.200,- Kč /osoba
17.6. - 1.7.300,- Kč /osoba
1.7. - 31.7.chata je obsazena pro pořádání rybářských soustředění pro děti.
1.8. - 4.11.250,- Kč /osoba
ceny platí při obsazení chaty min. počtem 7 osob! Rybářům jsou k dispozici dvě lodě, které jsou součástí ceny.

Kraj: Jihomoravský

Druh:

Užijte si skvělou dovolenou v prostředí krásné přírody Vranovské přehrady!

Chata u studny nabízí ubytování pro 17 osob ve čtyřech pokojích s možností rozšíření kapacity až o 6 dalších lůžek. Pronájem celé chaty poskytujeme na týdennní turnus, chata je proto vhodná pro větší skupiny osob. Obzvlášť si dovolenou v Chatě u studny zamilovaly skupiny rybářů, party studentů, ale také rodiny s dětmi. Spousta z nich se stala našimi pravidelnými hosty a rádi se k nám vracejí.

V chatě najdete velkou kuchyň, která je vybavena třemi plynovými sporáky s troubou, pěti plynovými chladničkami, dvěma dvoudřezy a základním nádobím. Nechybí ani jídelna, která slouží zároveň jako společenská místnost. Společné sociální zařízení a sprchy oddělené na pánské a dámské se nacházejí v prvním patře. Teplá voda v chatě teče 24 hodin denně. Druhé patro pak patří třem čtyřlůžkovým a jednomu pětilůžkovému pokoji. Hned po ránu se vám po otevření dveří naskytne krásný výhled přímo na přehradu. Chata je totiž umístěna přímo u pláže, jejíž velikost je závislá na stavu vody v přehradě v aktuálním ročním období.

Chata sice není vybavena připojením na elektrickou síť, ale osvětlení zajišťují po celou noc i den solární panely. Navíc více než 11 hodin v průběhu dne funguje elektřina v chatě díky odhlučněnému agregátu. Parkování je možné v bezprostřední blízkosti chaty.

Chatu lze pronajmout pouze celou na týdenní turnus (duben, květen, říjen, listopad – lze domluvit i kratší termín). Turnusy se střídají vždy v sobotu. Kapacita chaty je 17 osob (po dohodě možno rozšířit až na 25)

Rybářské tábory
Vaše děti prožijí krásný týden u Vranovské přehrady, která je vyhlášená úlovky trofejních sumců, štik, candátů, ale i kaprů a amurů. Tábor je určen pro děti ve věku 8 - 15 let, které mají kladný vztah k rybám a jsou držiteli rybářského lístku. Pod vedením zkušených rybářských instruktorů se děti naučí správně přichystat rybářské náčiní a vyzkouší si různé techniky lovu. Kapacita kurzu je 15 dětí.

Možnosti ubytování: Chata u studny nabízí ubytování pro 17 osob ve čtyřech pokojích s možností rozšíření kapacity až o 6 dalších lůžek. Pronájem celé chaty poskytujeme na týdennní turnus, chata je proto vhodná pro větší skupiny osob.

Sezóna: duben - listopad

Vybavení: sprcha, WC, umyvadlo, teplá voda.

Služby: půjčovna loděk.

Volný čas: možnost koupání, rybaření na svazové vodě.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

1,8 km - Bítov - Horka
1,1 km - Chata U tří smrčků
1,2 km - Penzion Pod hradem Cornštejn
1,8 km - Chata Lucka

Rybářské revíry v okolí

4,8 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
16,4 km - Grešlovomýtský potok 1 - MP
10,9 km - Jaroměřice 1A - MP
16,9 km - Jevišovka 3 - MP
17,9 km - Rokytná 5 - MP
5,4 km - Želetavka 1A - MP
14,0 km - Želetavka 2A - MP
17,5 km - DYJE 16 - MP
7,9 km - Dyje 14 - P

Rybářské prodejny v okolí

16,1 km - K-Market
16,3 km - Fisherman.cz
15,7 km - Ladislav Švanda

Soukromé revíry v okolí

10,6 km - Dešná
9,0 km - Rybník Asuán
13,6 km - Rybářství Telč - rybník...
17,6 km - Sportovní rybolov Hostim -...