- Články
- Všechny články
- Článek
- Diskuse
Diskuse k článku: Krmení a komponenty pro domácí směs
Diskuse k článku Krmení a komponenty pro domácí směs
- Zobrazit zápisy s fotkou.
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
- Zobrazit jen s poděkováním.
- Zobrazit nejlépe hodnocené.
12x v oblíbených a 0x v ignorovaných.
Nbart.bm - Profil | Út 28.7.2020 21:34:39
Ntvistr - Profil | Po 20.7.2020 22:52:49
NJohny_bream - Profil | Po 20.7.2020 21:05:03
NBrebis - Profil | Pá 20.8.2010 1:39:39
NFishky - Profil | St 16.6.2010 17:24:37
NSven - Profil | St 16.6.2010 15:43:07
Ve skutečnosti to je pak o něco méně, protože už přivedením do varu se něco odpaří. Druhý, největší odpar je při ředění rozpáleného tuhého karamelu a třetí při chladnutí. Takže finálně tam vody zbyde minimum. Hotový karamel by měl mít hustší konzistenci asi jako omáčka. Nenapadlo mě nic příhodnějšího.
Receptů je v kuchařkách a na netu spousta, třeba najdeš nějaký lepší. Já používám takový jako popisuje odkaz dole 14:50:53. Ten mi vyhovuje. Můžeš ho okořeněnit třeba perníkovým kořením nebo mletým anýzem apod. Je tu velký prostor na improvizaci.
Ve vodě se rozpouští v pohodě.
Protože si na běžné chytání s feedrem a krmítkem nepřipravuji velké množství návnady, vlastně žádnou vodu nepoužívám. Den předem zaleju trochu TTX nebo kukuplacku karamelem a nechám nasáknout. Potom přidám vnadicí směs až do požadované sušší konzistence.
Pokud je připravená směs před použitím příliš suchá, přivlhčím ji vodou z revíru.
Takže nahrubo si připravuji krmení už doma. Pokud bych se na ryby nevydal, nasypu to do mikroteňáku a dám do mrazáku. Vlastnosti se tím nezmění.
Zatím končím, vyrážím na ně :-)
Ještě jsem zapoměl, že to skladuju v 1/2l PETkách v chladničce ale není to podmínkou. Může to být jákékoli chladnější místo, hlavně tmavé. Vydrží to neuvěřitelně dlouho, protože cukr je konzervant a karamel je upražený a uvařený, max. nasycený cukerný roztok.
Nyemanm - Profil | St 16.6.2010 15:12:07
Poprosím tě ještě o jednu věc, když budeš ochotný. Když uděláš ten karamel, Dáváš 1:1 cukr vodu, nebo dáváš méně? V tomto bodě se totiž recepty výrazně liší. A jak pak jde polotekutý karamel rozpustit u rybníka ve studené vodě a v čem to uchováváš?
Díky
NSven - Profil | St 16.6.2010 13:10:22
NSven - Profil | St 16.6.2010 13:04:13
Samozřejmě, že jsem to několikrát vyzkoušel, jinak bych o tom nepsal.
Za stálého míchání, nasucho opražím 0,2 kg balení kokosu, tak aby získal světle hnědou barvu. Zároveň získá i krásnou vůni. Musí se u toho stát, protože kokos pouští olej a má tendenci se připalovat. Takže míchat a míchat aby se to nepřipálilo. Jakmile to je hotové, okamžitě přesypat do jiné nádoby a nechat vychladnout. Pokud si na to troufneš a máš velikou pánev, můžeš dělat i větší množství najednou. Já raději dělám víckrát menší dávku, lépe se to míchá. Když kokos vychladne, přidám do něj asi 1dcl tekutého karamelu a nechám nasáknout. Výsledek nebude suchá směs ale lepivé drobení. Vůbec to nevadí, protože se to ve vnadící směsí rozmíchá a ztratí.
Tato jedna dávka bude součástí cca 3 kg krmení. Tedy cca 10% hmotnostní podíl.
Někomu se to může zdát málo ale podle mě to směs do teplé vody zatraktivní dostatečně.
A do studené vody bych to nepoužíval. Tam melasa (karamel) žádné zázraky nedělá.
Nebo vynecháš melasu (karamel) a přidáš jen pražený kokos. Tím můžeš nahradit tzv. CocoBelge. V podstatě to je to samé, jen bez značky a nepoměrně levnější.
Udělat karamel není vůbec složité ale chce to trochu trpělivosti a soustředění. Nemíchal bych najednou větší množství než 1/2 kg. (výsledek bude cca 0,6l)
Po první várce pochopíš proč :-)
Místo kulaté vařečky je třeba použít placatou (s rovnou hranou) aby se lépe míchalo ode dna.
Než se začne cukr tavit chvíli trvá, cca 10 -15 min. a je třeba vydržať. Jak se začne tavit, začíná fofr. Musíš stále míchat, hlavně ode dna. Jak se rozpustí a získá zlatohnědou barvu, okamžitě odstavit, nejlépe do umyvadla se studenou vodou aby se proces zastavil. Když to připáliš, karamel zhořkne a rovnou to vyhoď.
Nejlépe je vařit v nerezovém hrnci, který se snadno myje. Smaltovaný hrnec zhnědne a rozhodně tě paní bytná nepochváli.
Do použitého hrnce stačí nalít horkou vodu a nechat odmočit. Pak jde snadno umýt do původního stavu.
V druhé fázi, kdy se vychladlý ztvrdlý karamel zkapalňuje, je třeba dolévat vždy vařící vodu. I tak to chvilku syčí a prská. Kdybys na rozpálený ještě tvrdý karamel nalil studenou vodu, může ti to vyletět ven. Takže bacha na oči !
Takže ze všeho nejdůležitější je, udělat si na to chvilku, stát u hrnce a míchat a míchat ! :-)
Nyemanm - Profil | St 16.6.2010 12:11:47
Jinak prosím, nezlob se na mě, mé příspěvky neměli být útokem proti tvé osobě a bych bych nesmírně rád, kdyby si mi řekl, jestli máš zkušenosti s výrobou Copra melasy.
A k tomu receptu na ten domácí karamel bych se tě chtěl zeptat, jestli je to složité, či nikoliv, mám trochu obavy z toho, abych to nepřipálil a také, jestli je možné dělat větší množství najednou, nebo je třeba udělat vícekrát množství menší.
NSven - Profil | St 16.6.2010 0:06:03
Nyemanm - Profil | Út 15.6.2010 18:15:22
Můj dotaz směřoval tím směrem, jestli je třeba možné kopra melasu (kokos s melasou) nahradit nějakou zcela jinou složkou a ne jednotlivými ingrediencemi, které smíchám.
P.S. máš zkušenosti s domácí výrobou "Copra melasy"? Pokud máš ověřené, že to funguje, tak to i zkusím :)
NSven - Profil | Út 15.6.2010 15:19:52
NMrKos - Profil | Út 15.6.2010 15:16:54
díky
s vařením všelisjakých semínek s medem nebo melasou už jisté zkušenosti mám a máš recht, je to dobrodružství :-)
NSven - Profil | Út 15.6.2010 14:50:53
Dělám to podobně a kvalita 1A. Pokud pospícháš, můžeš začít přidávat vařící vodu i bez předchozího ztvrdnutí v první fázi ale potom bude karamel řidčí a kvalita trochu klesne.
Ale jedno je bez debat. Sice investuješ trochu své práce ale získáš levně kvalitu. Často je taková příprava a vaření větší dobrodružství než samotný lov. :-)))
NMrKos - Profil | Út 15.6.2010 14:26:08
NSven - Profil | Út 15.6.2010 14:01:05
za 9,90 Kč :-)
NMrKos - Profil | Út 15.6.2010 13:52:03
NSven - Profil | Út 15.6.2010 13:49:29
Tedy asi ve všech způsobech zpracováni. Určitě máš pravdu, že na podobné účely (krmné) se používá odpad, který zůstane po vylisování oleje nebo nějaká nekvalitní sorta.
I s tou melasou s tebou souhlasím. Pamatuji dobu, kdy u všech kravínů apod. stály bazény a cisterny tohoto odpadu z cukrovarů aby se melasa jen tak zbůhdarma nelila do kanálů. A JeZeDáci byli naštvaní, že se s ní museli patlat :-)
Proto jsem přesvědčený, že podobný výrobek domácí provenience z kvalitnějšího mletého kokosu a kvalitního cukru, určených pro lidskou spotřebu bude také nesrovnatelně kvalitnější.
Souhlasím i s názorem, že jsou lepší lákadla na ryby :-)))
NMartin M. - Profil | Út 15.6.2010 13:33:03
NSven - Profil | Út 15.6.2010 13:25:24
Melasa je melasa. Pokud ji nemáš, můžeš ji nahradit karamelem, což je v podstatě to samé. Návod na jeho výrobu najdeš v každé kuchařce. K jeho výrobě potřebuješ něco cukru krystalu, opět k dostání v každém obchodě a voda teče z každého kohoutku. Toť vše.
Finální produkt Copru Melasu vyrobíš smícháním kopry a melasy (karamelu).
Nevýhodou tohoto domácího výrobku je příliš nízka cena a absence věhlasného loga.
Proto notně a zaslouženě sklidíš pohrdání místní odborné veřejnosti. :-)
Nyemanm - Profil | Út 15.6.2010 9:30:54
Myslel jsem, jestli náhodou Miki nezkoušel něčím nahradit. Já sice vím, co to je, kdo to vyrábí, ale nemohu to nikde sehnat.. třeba se poštěstí.. Ale abych si to koupil z netu, to je nesmysl.. leda s něčím, ale teď jsem si nakoupil, tak nemám potřebu. Njn, tak to zkusím ještě někde sehnat.
NSven - Profil | Út 15.6.2010 0:32:29
http://www.google.cz/search?q=kopra&hl=cs&rls=com.microsoft:cs:IE-SearchBox&rlz=1I7SUNA_en&prmd=iv&source=lnt&tbs=lr:lang_1cs&lr=lang_cs&sa=X&ei=XKwWTLuYONOmOK_8hdMK&ved=0CAoQpwU
NRichosek - Profil | Po 14.6.2010 16:04:01
Jinak je to směs, kterou určitě vyzkouším
Nyemanm - Profil | Po 14.6.2010 15:54:01
P.S. Miki, prosím tě nemáš nějaký nápad/návrh čím by se dala nahradit Kopra Melasa? V ČB se mi jí nepovedlo sehnat, ještě to zkusím v JH, ale pochybuji.. Kdyby tě napadla náhražka, byl bych moc rád.
NMiki - Profil | Čt 10.6.2010 18:46:41
NMiki - Profil | Čt 10.6.2010 18:46:02
NMrKos - Profil | Po 7.6.2010 17:25:43
navíc v létě bych směle vynechal pomleté a tedy poměrně drahé konopí přičemž ho nahradil vařeným konopím a tím cenu zase dostal dolů... vařením cena padá minimálně o polovinu až dvě třetiny na kile ... ve studenější vodě asi lépe šlape pomleté
s tím cukrem to zkusím, v takové koncentraci jakou uvádíš je to zajímavý postřeh
jinak článek super a obdivuju lidi kteří pustí informace z kuchyně a navíc informace léty prověřené
NRichosek - Profil | Po 31.5.2010 11:46:49
NTWIN 69 - Profil | St 5.5.2010 19:27:12
NTWIN 69 - Profil | St 5.5.2010 19:25:22
NMiki - Profil | St 5.5.2010 18:48:19
NMiki - Profil | St 5.5.2010 18:45:46
NLooki - Profil | St 5.5.2010 16:41:49
Mel bych dotaz: kde sehnat koriandr?? pripadne kolik ho do futra davat?
Jinak muzu doporucit pridat do krmeni Melasu.Osobne ji davam 40ml na 330ml vody.A jako nosnik vuně pouzivam TTX kukurici,ktera do sebe natahne vsechnu tekutinu.
V jakem eshopu nakupujete smesi (ty levnejsi)??
Ntomashr - Profil | St 5.5.2010 7:20:07
K těm komerčním krmením bych řekl, že zatímco kvalita té vyšší řady je dobrá vlastně u všech a liší se spíš osobní preference nebo chování na dané vodě, tak u těch "středních" řad už jisté rozdíly jsou a u "ekonomických" řad je to hodně výrazné.
Měl jsem například nějakou směs na bílou ryby v 5kg kýblu, která byla skutečně děsná, tam ani v nejmenším nepochybuji, že by ji překonala i ta tvá levnější směs. Naproti tomu třeba nová směs na feeder od Mivardi v té nejlevnější verzi mě docela příjemně překvapila - konzistence i vůně působí velmi dobře, ryby na to také reagovaly dobře - při ceně 39 za kilo bych tady už hodně váhal nad úvahou o domácím míchání...
Prostě beru tvůj článek jako velmi dobrý v tom, že udává konkrétní recepty, který jednoznačně dávají smysl a nepochybuji, že budou fungovat (což není u podobných článků samozřejmost), za to chválím, ale rozpaků nad těmi ekonomickými věcmi okolo se zbavit nemohu :-)
NSven - Profil | Út 4.5.2010 22:22:03
NTWIN 69 - Profil | Út 4.5.2010 21:23:21
NSven - Profil | Út 4.5.2010 21:09:29
Právě včera jsem vyzkoušel samodomo Coco Belge. Maká :-)))
NMiki - Profil | Út 4.5.2010 19:31:49
Co tím chci říci. Pouze to, že když bych tady otevřeně napsal, že tohle "moje" krmení obstojí například i proti tvé zmiňované řadě "competition" a nebo zde jmenoval konkrétně některé druhy, co bych mohl od některých tady asi tak čekat??? Já si to sám za sebe dokážu obhájit, o tom nepochybuj a pokud pochybuješ, můžem spolu zachytat--což není podstatou téhle debaty. Prostě nelze vřejně jmenovat, že tahle moje míchanina obstojí klidně i proti " xxxxxx" nebo dokonce že obstála i proti "yyyyy"----tohle prostě nelze. Proto je článek směřovaný možná trošku rozporuplně--jak jsi to napsal. Věř ale, že to byl můj cílený úmysl v podobě jakýchsi zadních vrátek.
Ještě naposled. Vyjadřovat se ke komerčně vyráběným směsím, kdy kilo stojí 40,- se nehodlám. Komu není jasné, že v byť komerčním krmení za "čtyřicet korun" nebude zdaleka to, co tam mám já, s tím nemá cenu - bez urážky- diskutovat.
Podívej se nahoru, co napsal "Hadrák"-------- to prostě nemá cenu.
NHadrák - Profil | Po 3.5.2010 14:57:55
Nkubah - Profil | Po 3.5.2010 8:45:51
Jak píše tomashr - vezmu komerční, naředím strouhankou...
Ntomashr - Profil | Po 3.5.2010 7:40:12
Hlavní problém je ale přímo v článku - on přímo začíná větou "může dobře konkurovat některým laciným komerčně vyráběným směsím, a to za méně než poloviční cenu" , pak se točí pořád kolem ceny, takže tu cenovou kalkulaci do toho tahá už autor. A navíc to citované tvrzení je tak jednoznačně mylné, až skoro zavání záměrnou lží - právě ty "laciné komerčně vyráběné směsi" ani náhodou nestojí dvojnásobek, naopak jsou někdy i levnější. Dvojnásobek už stojí až "competition" řady, ale u nich i sám autor připouští, že si jim asi plně nevyrovná - trochu rozpor ne?
Tohle mi právě na řadě "kutilských článků" trochu vadí - neřeknu ani slovo proti tomu, když někdo něco vyrábí doma pro uspokojení, jenže až příliš často se v článcích objeví "senzační" cenové kalkulace, které ale vesměs při realistickém pohledu neobstojí :-(
NSven - Profil | Ne 2.5.2010 22:31:32
Finance opravdu nemusí být za všech okolností tím rozhodujícím měřítkem.
Zvlášt v dnešní době, kdy jsou plné obchody všeho možného a našinec jen tupě konzumuje.
Jistě sis všiml, že se u nás již téměř nic nevyrábí a i ty nejobyčejnější předměty denní potřeby se dováží z Číny a ostatních asijských zemí a imitace kdysi kvalitních potravin, ze zbytku světa.
Kam zmizela naše invence ? Kam se poděly "zlaté, české - moravské - slezské ručičky" ? Kam se ztratilo heslo, že řemeslo má zlaté dno ?
Místo abychom byli hrdi na svůj um, pošklebujeme se těm, kteří tvoří hodnoty a národní bohatství a obdivně vzhlížíme k lemplům, lehkoživkům a podvodníkům.
Nemusíš se mnou souhlasit ale já tvrdím: zaplať Pánbu za jakoukoli činnost, která vytváří cokoli.
Ntomashr - Profil | Ne 2.5.2010 17:06:25
Nvave - Profil | So 1.5.2010 20:52:41
NLooki - Profil | Pá 30.4.2010 23:04:03
Taky vam bude predrazeny srot k ho*nu,kdyz zvolite spatne montaze,hacky atd...
S blbe sestavenou udici tam muzete nasypat futra za tisic korun a chytnete houbelec a kolega vedle pouzije obyc. domaci futirko,ale s vyladenou montazi a nachyta ryb az běda! Hlavne bych tam ale nevalil zadne psi a kocici žradla,protoze obsahuji nejake svinstva (antibiotika atd...) a cert vi,jak budou nato ryby reagovat z dlouhodobeho hlediska.
U nas jsem koupil 10kg pytel futra za 175Kc!!!!! je to asi pekny shit,ale jako ředidlo to myslim plne postaci taky.Voni pekne,slozeni taky neskodne,tak uvidime jak se pochlapi!! Ja bych z tech futer nedelal zadnou kovbojku.Dulezite je se trefit do nalady rybam.Kolik krat udela samotna kukurice ve vode takove točo,ze srot ani nehazim.
NMiki - Profil | Pá 30.4.2010 18:55:15
Acrewmog: Kombinacím se meze nekladou a je jasné, že použít se dá v podstatě cokoliv.
NMartin M. - Profil | Čt 29.4.2010 20:25:46
NAcrewmog - Profil | Čt 29.4.2010 20:14:10
NMiki - Profil | Čt 29.4.2010 17:59:01
NAcrewmog - Profil | St 28.4.2010 19:04:04
NHasky - Profil | St 28.4.2010 15:27:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!
Ale záměrem článku myslím nebylo,vychválení své domácí směsi a pohanění komerčních.Bylo to podělení se o své ( to je důležité ) o své zkušenosti a předání mnoha hodin zkoušení a pokusů, někomu, komu se to může hodit a kdo to třeba i chce odzkoušet.Né každý má na míchání domácích krmení čas,chuť či náladu,ale pro někoho to je i zábava a třeba i finanční úspora.Za sebe dávám jednoznačně jedničku-za snahu, za čas ,který tomu Miki věnoval a bohužel i za trpělivost při čtení některých-zbytečně urážejících příspěvků.Obdivuji a chválím, každého,kdo se podělí o zkušenost ( třeba i špatnou ) o tom myslím tyhle stránky jsou.O sdílení toho všeho okolo našich vod a ryb.Přeji všem krásné chvíle u vody a Miki tobě díky.
NJuraj - Profil | Út 27.4.2010 19:43:38
Nrejsi - Profil | Út 27.4.2010 17:37:31
Nbombardák - Profil | Po 26.4.2010 21:31:17
NMartin M. - Profil | Po 26.4.2010 21:10:26
NJuraj - Profil | Po 26.4.2010 20:38:58
Pokud jsem u vody sám a ryby jsou jakž takž při chuti, lze ryby stáhnout a chytat prakticky čímkoliv a tady ona zmiňovaná strouhanka se šrotem a kořením skutečně často slaví úspěch. Ale doopravdy nemůže směle za pár korun konkurovat nejlepším komerčním směsím, jak tvrdí rejsi.
Jinak nerozumím tvé poznámce o srkačce, která nemá s tématem nic společného. Je to jen montáž, která za určitých podmínek slaví úspěch, rozhodně ale není všelék. Taktéž zmínka o místě prokrmovaném kroupami není na místě. Tady se jedná o slouhodobé vnadění, které nemá s kvalitou směsí nic společného.
Nbombardák - Profil | Po 26.4.2010 20:11:58
NJuraj - Profil | Po 26.4.2010 19:15:34
Takže ještě jednou. Směle konkurovat s tvým receptem nemůžeš. Se sázkou o 3 tácy ti to rád názorně předvedu. Konkurování je totiž o úspěšnosti a tá se dá nelépe měřit čas/g, popř cm.
Jestli si za tím stojíš, tak jako chlap přijmi sázku. Domluvíme si tady veřejně rozhodčího z Mrku a výsledek tu zveřejníme. V opačném případě přiznej, že jsi přestřelil a je to v pořádku.
Nrejsi - Profil | Po 26.4.2010 19:04:22
NRicci - Profil | Po 26.4.2010 18:36:06
Obdobný to bylo kdysi s bojlízem. Musel jsem mít Richwort, později Jetfiš, protože kdo to neměl, nechytal. Pak jsem poznal pár kluků, kteří znali mapu, vyndal jsem si hlavu z prdele a pochopil, že dobrej bojlíz se dá udělat za mnohem míň grécarů se stejnou efektivitou. Stejně tak jsem se od nich naučil, že ani v té době zázračný robin red a esence brusinka mi v tom místě kde chytám stejně velkého kapři nenaláká.
Je mi smutno, když vidím kluky, kteří mají namíchanou tu nejvíc nejlepší recepturu futra třeba od Sensasu a pak nahazují úplně jinam, než mají to nejlíp nejlepší futro. A kde je chyba? Samo, že ve futru, protože bylo špatný. Věř mi, slyšel jsem tu výmluvu mockrát.
Krmení má zcela jistě svou úlohu při chytání. Ale jsou mnohem důležitější věci než jen samotné krmení. Dobrej rybář chytí rybu s obyčejným krmením. Špatný rybář ji nechytí ani ve vaně.
Kde to žije - všechna témata
21:10NČeští rybáři čelí poklesu úlovků - vliv predátorů a rostoucích nákladů (Bleskovka) 102
20:33NPolsko revíry hlavně kapr ,samozřejmě pro všechny odvětví rybařiny . 717
19:49NLipno, candát. Co bude dál... (Bleskovka) 45
16:40NHumnibird helix 7 0
14:25NSumci do tření candátů příliš nezasahují. (Bleskovka) 3
12:34NPokuty za krmení přemnožených nutrií ze Zlíně (Bleskovka) 56
12:25NZáhada pro vědce: Ryby po celém světě se zmenšují (Bleskovka) 6
9:08NSvaz raději zaplatil majiteli pískovny za možnost rybolovu, aby se vyhnul soudu. Průlomový rozsudek, který může stát rybáře do budoucna spoustu peněz. (Bleskovka) 47
7:58NInkubace lipana podhorního v plovoucím aparátu na Vltavě (Video) 4
7:36NNash Titan Bivvy 375
6:51NHlídač slev eshopů 417
StNRYBOMÁNIE podcast #51 - Radek Filip (Video) 2
StNMůžu chytat menší sumce na 30cm karase? 4
StNVyroba valcu, motoru a prevodu 566
StNBoilies začátečník rady 47
Co je nového - všeobecné
StNBleskovka: České muškařky kralovaly světu: MS v jižních Čechách patřilo domácím týmům!
StNBleskovka: Záhada pro vědce: Ryby po celém světě se zmenšují
ÚtNBleskovka: Sumci do tření candátů příliš nezasahují.
. . . NVideo: Zimní feeder - mražení červi a lisovaný rohlík
. . . NČlánek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . NČlánek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . NMiničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . .  Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . NMiničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
Akční nabídky
ZFISH Bite Alarm Zx8 je nepochybně naše nová vlajková loď mezi hlásiči. Při vývoji a navrhování těchto hlásičů jsme kladli důraz na odstranění všech běžných nešvarů a můžete si být jistí, že tyto hlásiče jsou skutečně “vymazlené” do posledního detailu.
Za 3.999 Kč
Cenově zajímavý naviják určený zejména milovníkům Baitrunnerů je vybaven celou řadou jedinečných technologií. Má A-RC cívku z hliníku kovaného za studena a tělo z materiálu XT-7. Naviják využijete nejen pro sladkovodní, ale také mořský rybolov.
Oznámení - obecné
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - obecné
1.6.Benátky Sranda Mač 2024 Léto
1.6.6.Veřejný závod rybník,,Babínek"...
1.6.Závody na Kocandě
1.6.Rybářské závody na rybníku v...
1.6.Rybářské závody Řeznovice
2.6.Benátky Dětský Den 2024
2.6.Dětské rybářské závody Řeznovice
7.6.Přívlačové závody dvojic 3...
8.6.Dětské rybářské závody -...
8.6.Šilheřovice Sranda Mač Evolution...
Doporučujeme e-shop
Saccon Carp
Rybářský e-shop se zaměřením na moderní kaprařinu. Máme dlouholeté zkušenosti, na trhu úspěšně působíme přes 10 let....