Dělička - začátečník, vybavení kontakty...

Ahoj všem,

zvažuju, že bych chtěl vyzkoušet lov na děličku. Nikdy jsem to neměl v ruce a ani nepotkávám nikoho kdo by na to chytal. Takže moje zkušenost s tímto je nulová. Potřeboval bych poradit co a jak. Aby mne to nestálo nějakou šílenou sumu a zároveň, aby to vybavení nebylo úplně shit. Primárně jde rekreační chytání a případně nějaký vesnickýmalý závody. Bílá ryba případně nějakej násadáček. Žádné obrovské ryby.

Pokud by se našel někdo z okolí kdo má s děličkou zkušenosti ideálně ji má doma a byl by ochoten se podělit o zkušenosti, poradit.. byl bych moc rád. Jsem z Českých Budějovic. Takže pokud by byl někdo ochoten z okolí poradit, budu moc rád.

Díky moc Lukáš
Autor diskuse: Lukáš-ČB - Profil , 29.5.2018 plavaná - techniky lovu
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Ndraveček - Profil | St 30.5.2018 8:36:12

Lukáš-ČB >> Ahoj,byl jsem na tom stejně jako ty.Všude jsem hledal informace,rady a vše k tomu potřebné.Nakonec jsem se rozhodl,že do toho půjdu.Děličku jsem tady na bazaru koupil pro začátek 11,5 metrů od Garbolina od chlápka Mouchacheche,dokonce má v bazaru další a za krásný peníze.Je třeba si uvědomit,že je třeba k tomu spoustu hambálu,jako je bedna,plato,háky,rolna,spousta drobností a v neposlední řadě vozík popřípadě přepravní systém k bednám,kterým vše přepravíš na místo.Pokud toto vše jsi ochoten nakoupit,jdi do toho.Sám mám tyto věci teprve od vánoc,ale zatím jsem to vyzkoušet nemohl,služební cesty mi zabírají většinu času,ale už se blíží čas,kdy i já k vodě s děličkou vyrazím.Je tady spousta šikovných lidí,kteří s jednotlivými častmi poradí.Já osobně jsem zhlédl desítky videí,to mi dalo do začátku asi nejvíce informací,ale to se uvidí až u vody při prvním trápení.Bude to chtít hlavně klid a jít sám,alespon v mém případě.

NPetr64 - Profil | Út 29.5.2018 19:00:02

Lukáš-ČB - >> Proč zrovna děličku?Lidi tam u vás blbě koukají i na exota s boloňkou.:-)