Za 4 hodiny 70 kaprů?

Zajímal by mě váš názor, zda je možno za 4 hodiny nachytat 70 kaprů od 30 do 45 cm na matchku s anglánem? Mně se to zdá víc než nepravděpodobné ...
Autor diskuse: 2Livecrew - Profil , 4.6.2009 plavaná - příhody, kuriozity

sindeji3 - Profil | Út 28.3.2017 22:41:23

retrívr >> Největší blbost na tom je to samotné vysazování takového množství kapra. Nevadí mi, když se rychle odnesou. Té vodě to jen prospěje. Čím dřív jich bude snesitelné množství, tím lépe. Na rozdíl od toho, když někdo bude bagrovat ryby, které už tam jsou delší dobu, voda je uživí a neškodí svým množstvím ostatním druhům, tak to je něco jiného. Rybář by měl mít pro tohle cit a uznat, kdy má smysl chyť a pusť. To mě vždycky dojímá, když třeba někdo pouští na řece čerstvě vysazeného duháka a myslí si, jakej udělal dobrej skutek. Největší radost mám z ryby, která žije pokud možno co nejvíc divoce, z pouštění takové ryby má člověk úplně jinou radost. Taky je mnohem těžší je chytit. To že někdo chytne 70kaprů za hodinu není normální stav, to by při vyvážené obsádce nestalo.

retrívr - Profil | Út 28.3.2017 20:33:40

Možná jsem sem už psal.Můj zcela osobní názor, že byť jen zkoušku může provést jen debil.Takovéto akce se nemůže účastnit žádný normální rybář.Proto , tedy aspoň doufám, nemá nikdo takovou zkušenost, jestli ano, pak lituju ryby, potažmo i rybáře.