Hermelín

Nástrahy > Živočišné > Sýry

  • Úspěšné období: celý rok
  • Druhy ryb: Kapr, Parma, Tloušť, Bílá ryba
  • Typy revírů: tekoucí i stojaté
  • Finanční náročnost: cca 20 Kč za kus

Ne nadarmo se hermelínu říká král sýrů, jak jsem vyzkoušel, je zajímavý také pro ryby.

Jednou před odchodem na ryby jsem si k svačině vzal Hermelín a pro srandu jsem ho nahodil a netrvalo dlouho a ryba přišla záhy, byl to Kapřík 46 cm a nasledovaly další zájemci , včetně Cejnů, Karásku.

Ingredience

všechny typy hermelínových sýrů

Postup přípravy

Ideální je, aby Hermelín nebyl příliš zralý-měkký.

Jednoduše krájíme na různé tvary, tak aby alespoň na jedné straně byla plísňová kůrka nebo lze použít také vnitřek jako těsto, pokud není Hermelín příliš měkký, je-li měkký dá se vhníst těsto z rohlíku nebo chleba.

Nejlépe to funguje na plavanou s použitím menších háčků

Tak ať se pruty prohýbají.

Fotografie:

 

mates202 - Profil, 1.1.2012
Průměrná známka: 1,50