RIS – rozšíření helpdesku pro potřeby místních organizací

Kategorie: Všeobecné

Vážení funkcionáři, vážení výdejci povolenek,

s ohledem na plné rozběhnutí prodeje povolenek v informačním systému RIS jsme rozšířili kapacity helpdesku tak, aby bylo možné řešit jednotlivé problémy co nejvíce operativně.

Požádali jsme o pomoc i jednotlivé územní svazy, které nám laskavě poskytly kontaktní osoby, na které se můžete obracet přímo ve Vašem územním svazu.

Veškeré kontakty, na které se můžete obracet naleznete v systému RIS v záložce Obecná nápověda (vlevo) - viz obrázek níže.

Výjimkou je Středočeský územní svaz, který kontakty neposkytl s vyjádřením, že má vlastní osoby a vlastní systém pomoci organizacím. Kontaktní osoby za SÚS tedy v RIS nejsou uvedeny.

Děkujeme Vám za spolupráci.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/1457-ris-rozsireni-helpdesku-pro-potreby-mistnich-organizaci

MAXXSKATER, 3.1.2024

Diskuse k bleskovce

851 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

Nlikin - Profil | St 22.5.2024 13:59:15

Když se podíváte do RISu na počty naskladněných a vydaných povolenek, tak zjistíte, že nefunguje ani to, včetně financí. Já to zjistil, až když jsem si všiml ve fóru dotazu.
Tak co, ještě někdo bude tvrdit, že za chyby mohou MO a svaz uzavřel vynikající smlouvu s perfektním dodavatelem ?
Ne, je to dobrá myšlenka s provedením na úrovni dětí, co si hrají na vojáčky..... Někdo ponese odpovědnost ? Ne, všechno bylo uděláno dobře.....

NLojzaH - Profil | So 18.5.2024 11:57:25

Svatik >> Bohužel žádný informace které by se rybář z RISu dozvěděl tam ,, zatím '' není kam vložit! Já to vidím tak že kdyby takhle fungovala firma která nám dodává IT ta už jsem jí dávno vyměnili a osoba odpovědná u nás ve firmě by byla dávno na pracáku?

NSlavíček - Profil | So 18.5.2024 9:35:42

1Mara >> Než koupit nějaký pozemky kde hrozí že svaz o vodu přijde tak je lepší peníze vyhodit za zbytečnost to je bohužel u nás běžná realita

N1Mara - Profil | So 18.5.2024 9:33:47

Slavíček >> za ty peníze, které nás to stálo xx milionů ! by to mělo už fungovat ! :-(

NSlavíček - Profil | So 18.5.2024 9:22:33

Svatik >> Mě tohle taky nevadí chytám podle řádu ale psát takové pohádky jaký to má mít výhody pro obyčejné členy svazu je trochu k smíchu .Osobně bych to ještě vylepšil každý povinně stáhnout aplikaci a v ní lokace polohy kde zrovna chytá .A rybářská stráž by v podstatě jezdila kontrolovat hlavně problémové rybáře

NSvatik - Profil | So 18.5.2024 8:48:45

Slavíček >> podívej se já osobně z toho strach nemám. Pokud někdo dělá problémy a nemá povolenku mít, tak jen dobře, že bude systém, který tomu zabrání a takoví lidé u vody nebudou. To já chválím a je ku prospěchu.

NSvatik - Profil | So 18.5.2024 8:46:31

LojzaH >> děkuji za odpověď, no na svazu psali, když se měli platit členské příspěvky, že aplikace bude přístupná členům v průběhu dubna a je půlka května a furt nic. Tak já neříkám, že očekávám, že mě to krom vrácení povolenky a případně objednání nové něco přinese, ale zajímám se o dění jak v MO tak ve svazu a tam by ty informace měly být. Tak děkuji snad se to do konce roku podaří. Nepíšu, ale kterého. 😁

NSlavíček - Profil | So 18.5.2024 6:52:36

LojzaH >> To není pro rybáře to je najivita !!!.To je pouze nástroj na rybáře kteří dělají problémy nerespektují řád někde jim zábaví povolenku dostanou trest a co udělali přestoupily do jiné organizace nebo v jiné organizaci koupily hostovačku .Nebyl registr a těm lidem to prošlo teď je konec

NLojzaH - Profil | So 18.5.2024 6:31:46

Svatik >> Jestli to takhle úspěšně bude pokračovat tak počítám že za 10 let na vánoce! V současné době není v RISu žádná smysluplná funkce která by řadovému rybáři něco přinesla.

NSvatik - Profil | Pá 17.5.2024 17:50:18

Jaká je aktuální situace ohledně aplikace RIS??? Kdy se bude moc přihlásit do systému řádový člen???
Děkuji za případnou odpověď.

Nlikin - Profil | Čt 28.3.2024 22:03:40

iva >> Ano , chystá, a bude se chystat, ale jak bych to řekl, stejně jako u RIS. To znamená, na koleně, počkejte si a hlavně to vysvětlete na schůzích základně.