Plavaná s lančmítem

Diskuse k rybářskému videu Plavaná s lančmítem

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 8.3.2015
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMydlifous - Profil | Po 16.3.2015 13:50:28

Martin M. >> Ahoj Martine,v žádném případě jsem to nemyslel zle.Jen mě zarazila tvá reakce na tu konzervu!Dnešní celý svět je přece jen o tom,jak rychle vyrobit,vypěstovat a hlavně rychle prodat!Staré zlaté časy našich otců.Přijeď se podívat k nám na severní moravu k Novému Jičínu:( to je hrůza..Odru nám zregulovaly,jeden rybník zrušily,na druhém je přes léto omezení,takže si vlastně v okolí bydliště pořádně nezachytáš pokud nemáš auto,které samozřejmně mám,..ALE CO JE HLAVNÍ,ŽE POVOLENKY MÁME NEJDRAŽŠÍ V REPUBLICE!!! A VODY NEJMÉNĚ.PŘEJI ŤI MNOHO ZDARU DO DALŠÍCH LET.FOTO NAPOVÍ:(((((((((

NBohouš69 - Profil | So 14.3.2015 16:51:13

Opět povedené video,ten lančmít určitě vyzkouším, chtěl bych se letos více věnovat parmám (revír taky neprozradím) a tohle bude pro ně určitě zajímavé sousto .

Njarek2 - Profil | Út 10.3.2015 12:41:40

Martine super video, těším se na další.
S jihlavskými protiletadlovci jsem byl na ostrých střelbách na Karakumu v roce 1976, jako malý dakar.
Pro hadomilce přidávám pár fotek jak mi u nás kradou nástražní rybky. Had neměřen ani nevážen, bělička pro srovnání 10 cm+.

NMilda - Profil | Ne 8.3.2015 10:12:58

Pěkné video,zvláště ty zpomalené "pouštěčky".
K luncheonmeatu-občas ho použiju taky,ale prozatím jen u feederu.Tam chci co nejtužší a ten nejtužší je jednoznačně "rybářský"(asi díky vyššímu obsahu kůži nebo čeho).Ale jeho cena není nejnižší,spíše dost vysoká.Ale opravdu je nejtužší a pěkně drží na háčku.
Do krmení ho pasíruju i přes síto.Vzniknou pak takové "žížalky",ale je to dáno tím, jak vysoký kus toho luncheonmeatu si na to síto dám(ty moc dlouhé se stejně pak při promíchávání krmení většinou rozlámou na menší kousky).Jejich tloušťku zase ovlivním hrubostí síta.
To si pak beru z krmení i na háček ty kousky a nemusím pak už vykrajovat z plátku.
Jak je řečeno ve videu,u nás je to opomíjená návnada a nástraha.Já s ní zrovna často taky nelovím a nepřidávám pokaždé do krmení, je to spíše jen párkrát za sezónu.