Prodejna -FishMax.cz – rybářská prodejna v UH

Třída Maršála Malinovského 884, Uherské Hradiště
okr. Uherské Hradiště,
tel.: 704 900 888, 704 900 880
email: info@fishmax.cz
web: www.fishmax.cz

Prodejní plocha: 250 m2
Počet míst k parkování: 100

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna se nachází v Uherském Hradišti v místní části Sady u supermarketu Lidl. Výhodou je snadné bezplatné parkování na parkovištích kolem prodejny nebo na parkovišti Lidlu a dostupnost hromadnou dopravou, na kole i autem. Je totiž dvě minuty jízdy od sjezdu z rychlostní komunikace E50 vedoucí na jednu stranu na Brno a na stranu druhou směrem na Starý Hrozenkov a Slovensko. Zároveň je obchod umístěn vedle odbočky z Třídy Maršála Malinovského a skvělými orientačními body jsou prodejna Lidlu a Benzina nebo prodejna sportovního vybavení Hope Sport, se kterou sousedíme. Kolem prodejny rovněž vede cyklostezka mezi Kunovicemi a Uherským Hradištěm.

Popis, sortiment

Rybářské potřeby FishMax v Uherském Hradišti jsou největší na Slovácku. Najdete zde potřeby pro kaprařinu, feeder, plavanou, sumcařinu, přívlač, lov dravců, oblečení, kempování a vybavení pro děti. Lidé k nám běžně jezdí z Mušova, Brna, Olomouce, Kroměříže, Zlína, Otrokovic, Napajedel, ze Starého Města, Kunovic, Veselí nad Moravou, Uherského Brodu, Uherského Ostrohu, Ostrožské Nove Vsi, Hluku a dalších lokalit.

Minutu od prodejny máme vlastní 500 m2 sklad naplněný zbožím s více než 100 000 položkami ihned k odběru nebo expedici přes e-shop. Pokud si zákazník přeje ukázat cokoliv, co máme na e-shopu FishMax.cz skladem na Hlavním skladu a není to vystaveno na prodejně, není problém mu zboží okamžitě přinést ze skladu na nezávaznou ukázku nebo prodej.

Jsme plátci DPH, a tudíž můžeme prodávat i organizacím, firmám a živnostníkům, včetně možností vystavení faktur s formou úhrady převodem nebo kartou na prodejně.

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 8:00 - 17:00
Úterý - 8:00 - 17:00
Středa - 8:00 - 17:00
Čtvrtek - 8:00 - 17:00
Pátek - 8:00 - 17:00
Sobota - 8:30 - 12:00, -
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -