Záhada vzorků z Bečvy II: Hranický úřad prozradil, komu předal vzorky od rybářů. ČIŽP to odmítá

sven - Profil | So 23.1.2021 14:10:57

starecek >> jj. to se spolehni ...:-)
Takové věci, se čtou vždycky až po průseru... univerzálně..
99,99% členů, zajímá jen kde je nasypáno.. aby naplnili mražák nebo ukojili ego na sociálních sítích..

starecek - Profil | So 23.1.2021 13:59:16

ciernabaca >> Měli bychom vědět, zda MO postupovala viz https://www.mrk.cz/Data/Pics/2021/22/2026069_b2ae2.jpg

ciernabaca - Profil | Pá 22.1.2021 21:12:03

Chápu, že někdy nemůže být zaměstnanec ČIŽP na místě. Takže je běžné odebrat vzorky před jeho příchodem. Stále se jedná o důkaz. Pokud ho ovšem rovnou zlikviduji a vím, že druhou šanci nedostanu, tak jsem idiot nebo ten hajzl. Bečva mně hodně vytočila. Moc dobře si pamatuji ohromná hejna ostroretek, kde je šlo školit mušákem. Nebo že by školily ony mne? Super nádhera a je v tahu kvůli DEZE. To mi už nikdo nevymluví, že to byl někdo jiný. Kdyby to tak bylo, už to všichni víme. Milí rybáři, nezapomeňte, až půjdete volit, kteří hajzlové to kryli. Hlavně nevěřte, že to bylo čisté a vše podle zákona. Viď Bureši?

starecek - Profil | Pá 22.1.2021 17:53:34

No ono je to trochu jinak. Je to ÚŘEDNÍK. Nebude rozhodovat. A má v tom co říká takovou (polo)pravdu. V našem právním státě by ho s petkami roznesli právníci.
Nicméně skutečně všechny vyhodit je třeba. Jejich (čižpo) účelem, je unést důkazní povinnost, tj. bez prodlení odebrat a zajistit vzorky dle zákona a které povedou k určení, kdo to způsobil. A to zcela jistě nenaplnili.

ciernabaca - Profil | Pá 22.1.2021 16:32:44

Teda takovej sajrajt, jako je za Bureše, byl snad jen za Jakeše. Jak jsem kdysi nemohl přijít na jméno ODS sponzorované maďarským nebožtíkem, tak teď mi je po nich skoro smutno. To dalo hodně práce vymyslet pohádku o vzorcích, u kterých hrozí podstrčení křivých důkazů. Okamžitě vyhodit šéfa ČIŽP. Buď je to idiot nebo křivák. Obojí je v rozporu s jeho funkcí.

F. - Profil | Pá 22.1.2021 1:30:11

Kdyby Městský úřad Hranice nepředal vzorky pracovníkovi ČIŽP jak by se tento mohl vyjádřit k vzorkům, které nepřevzal, že nebyly popsané, že nebyly v chladu... ? Jak by to bozinku věděl, když je nepřevzal? Buď disponuje pan z ČIŽP nadpřirozenými schopnostmi, nebo na tom něco smrdí. A za další, když tedy odebrala ČIŽP vlastní vzorky, kde teda do dnešní doby jsou a proč uvázlo vyšetřování v důkazní nouzi? A do třetice - co dělá Policie? Úřad tvrdí, že vzorky předal, ČIŽP tvrdí že žádné vzorky nedostala? Odvolávají se na mlčenlivost, ale nejen že nemlčí, vždyť očividně někdo z těch dvou lže. Jak je možné, že nam v takto závažném případů někdo do médií lze, co na to kluci od Policie? Nic? Vše v pohodě? Babiš zvedne plat, takže dobrý? Jsou placení od hodin, ne od výkonu, tak kam se hnát? Nebo o co tady teda jde a proč policie vyšetřuje od koho dostal media informace? Celé mi to přijde jako ten vtip... Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutach vidi, že to děti nezajímá tak říká. Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká. Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dlohopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15 minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje. Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek. 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dlohopisy? 4- proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška

Bachy - Profil | Čt 21.1.2021 22:48:28

Věděl by někdo, proč ČIŽP neodebrala vzorky hned? Jestli rybáři ihned informovali úředníka odboru ŽP, tak ten přeci měl bezodkladně jednat a informovat potřebné další odborníky a ti měli také bezodkladně jednat.

Červené karty: kagilchgrad, afamcon