Partikl a jeho přibližná doba vaření

Diskuse ke článku Partikl a jeho přibližná doba vaření z blogu hanny.mrk.cz

Autor diskuse: czhanny - Profil , 31.3.2013

czhanny - Profil | St 4.9.2013 22:07:19

Pánové, je docela sranda že po X měsících tohle někdo řeší. Tabulku nevydávám za svojí, nikde není že jsem to sepsal, či že jsem autor celé tabulky :). Nebo Mike chce poradit kde se to dá najít?

pro informaci to bylo čerpáno z US stránek, kde je možnost přebírání článků bez souhlasu autora. Takže ještě se dělal překlad a pardon všem, kterým by to mohlo pomoci, mě to též pomohlo. Jsou lidi, kteří vědí vše..

Omlouvám se že jsem příspěvek přeložil a " sdílel "

Miras - Profil | St 4.9.2013 16:58:57

Mike >> Fuj, ukradl se neříká. Přemístil, převzal, sdílel zní lépe:-)

ctvrtmile - Profil | St 4.9.2013 16:38:16

czhanny >> jj,s tím papiňákem máš pravdu,ale nesmíš tam toho dát moc...pak je ta kukuřice uzená...a další hoďku jsem drhl ten připálenej hrnec...

Mike - Profil | St 4.9.2013 15:51:21

Když už jsi tenhle přehled ukradl, aspoň bys mohl napsat kde...

czhanny - Profil | St 3.4.2013 4:58:27

MaTTeSeK18 >> Ahoj, jak už je v titulku napsáno, jedná se o "přibližnou" dobu vaření, takže je to kus od kusu, jinak papiňák umí kouzla :)

MaTTeSeK18 - Profil | Po 1.4.2013 12:40:58

Můžu vědět odkud máš tu kukuřici a jak je stará že ji po 24 hodinách močení máš za půl hodiny uvařenou??? dík za tip nebo radu :-)