Benátky Jarní Blinkr

Datum akce: 24.3.2023 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Moravskoslezský

Rybářské závody- Soutěž jednotlivců v lovu dravců na umělé nástrahy

Datum: 24.3 2023      Doba závodu: Od 14:00- Los v 13:30. Doba lovu cca. 250 minut

Startovné: 300 kč     Jeden prut, jeden návazec, jeden kus nástrahy

Preferujeme platbu startovného na účet 2901184133/2010 se zprávou pro příjemce- Blinker a jméno závodníka. Možná je i platba na místě.

Přihlášení stačí i sms
Kasalík Radim 777 699147

Lovit se bude cca 250 minut. Losovat se bude dle času a datumu přihlášení do soutěže. Bude vymezeno tolik sektorů, kolik bude závodníků (Max. 18ks). Lovící se přesunou na pozice dle vylosovaného čísla. Sektory se budou měnit posunem doprava po x minutách, podle počtu závodníků.

Za každý centimetr ulovených ryb se počítá soutěžícímu jeden bod. Pořadí určuje počet nasbíraných bodů. Počítají se - Štika, Sumec, Bolen, Candát, okoun. Zápis do úlovkového lístku provádí pouze rozhodčí.

Ceny: Finanční hotovost a upomínkový předmět pro první tři závodníky

Lovící je povinen řídit se místním rybářským řádem a místními pravidly. Hačky nástrah mohou mít protihroty. Veškeré nátrahy mimo twistery a smáčky musí být vybaveny kevlarovou, fluorocarbonovou nebo wolframovou šňůrou, popř. lankem. Protesty se podávají u hlavního pořadatele (100kč) do patnácti minut po ukončení závodu. Dravci i ostatní ryby musí být neprodleně po změření puštěny zpět do vody. Po ukončení lovu závodník odevzdává úlovkový lístek pořadateli. Počítají se pouze ryby zaseknuté v řádné době lovu. Tyto ryby je možno zdolat i po ukončení doby lovu. Vyhlášení výsledků bude okamžitě po sečtení všech úlovky.

Počet lovných míst je omezen na 18. Přihlášení závodníci mají přednost před běžně příchozími v den závodu. Při plné registraci bude rozhodovat pořadí při přihlášení a samozřejmě úhrada startovného. Jistotu startu mají pouze závodníci, kteří jsou přihlášení a mají zaplacené startovné

Přihlášení závodníci:

Jméno:                                   info o platbě
Kuba Nedopil
Eduard Týn

 

Radimec - Profil - 28.1.2023