Pohár předsedy ČRS v lovu kapra - Račice 2022 - OBSAZENO!

Datum akce: 13.10.2022 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Ústecký

Vážení přátelé rybařiny a lovu kapra zvlášť,
ve dnech 13. – 16. října 2022  pořádá sekce LRU položená ČRS Zpč ÚS na veslařském areálu v Račicích již 4. ročník Poháru předsedy ČRS v lovu kapra.
Letošní ročník bude zároveň i 1. mistrovstvím ČR v LRU položená!
Závodu se zúčastní 33 špičkových týmů z celé republiky, vč. všech českých reprezentantů z nedávno proběhlého mistrovství světa v lovu kaprů, které se konalo v Maďarsku.

Dá se očekávat, vzhledem k nadstandartní rybí obsádce, že i letos se závodníci nezastaví a rozhodčí se nadřou. Vždyť při posledním ročníku se na břeh podívalo přes 1500 bodovaných kaprů či amurů!
Stejně jako v minulých ročnících se bude soutěžit dle mezinárodních FIPSed pravidel. 
Detailní průběh a  informace můžete sledovat formou příběhů (stories) na instagramu a facebooku firmy Catchman.cz,  denní rekapitulace pak na stránkách a facebooku ČRS www.rybsvaz.cz a také na stránkách časopisu Rybářství www.irybarstvi.cz, a samozřejmě také zde na www.mrk.cz .

Ať už jste rybář či nerybář, vezměte rodinu ve dnech 13.-16. října 2022 na výlet do račické Labe arény.  Pohár předsedy ČRS v lovu kapra jsou výjimečné závody, které stojí za to vidět na vlastní oči! Pokud by vás rybařina přeci jen nezaujala, můžete si v areálu zajezdit na kolech či kolečkových bruslích, zajít si na oběd do místní restaurace nebo si udělat výšlap na nedaleký Říp.


Tak na viděnou na Račicích!

Miroslav Poupa

Propozice: https://www.mrk.cz/download/Ra%E8ice_-_propozice_2022.pdf

 

Miras - Profil - 4.10.2022