Kaprový trojboj

Datum akce: 1.3.2022 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Praha

Ahoj rybáři.
Máme tu další online závod pro ty co rádi chytají kapry. Závod začíná 1.března a končí 1.června. Co se bude chytat : 3xKapr lysec, 3xKapr šupináč a 1x Amur !!! Opět jen na svazových vodách.

Je to náš další online závod a pravidla jsou tedy skoro stejné jako u všech našich závodů jako je například, Královského desetiboje viz níže ⬇️

Ceny pro tento závod zajistí partneři našich dalších závodů: David Koloušek a firma Saenger. Pavel petr a firma ADLER. Čeká na Vás spoustu rybářského vybavení od značek MS Range, Anaconda, Dkfishig, nebo třeba WFT, RYOBI, STROFT. Kdo by neznal tyto skvělé značky, tak vše najdete na B2B www.dkfishing.cz nebo na www.adler-wft.cz

Je správný čas vyzkoušet něco nového, spojit rybaření z on-line závodem a vyhrát krásné ceny. Pobavit se lovem jednotlivých druhů ryb, někdy je to skvělé říct si, dnes jedu chytit Amura. Chce to prostě vyzkoušet.

CENY : Šeky v různých hodnotách na nákup zboží na www.dkfishing.cz . Jeden šek na  30.000,- Druhý šek na 15.000,- a Třetí šek na 10.000,- Samozřejmě v cenách bude dalších vybavení na lov ryb, pruty, navijáky, krmení, atd. Dále šeky na nákup v různých hodnotách 5.000,- 3.000,- 2.000,-  našeho dalšího partnera www.adler-wft.cz .

Samozřejmě i ostatní ceny stojí za to se zúčastnit a zkusit něco nového. U všech našich závodů máme vždy, ceny ve výši vybrané startovné od všech účastníků. Ceny se snažíme mít pro co nejvíc účastníků, doposud se nám povedlo mít ceny  pro všechny účastníky. Tak že i poslední účastník, dostane třeba jen balíček háčků nebo krmení. Protože je fajn bojovat do poslední minuty závodu o lepší umístění.

Jak už je známo v našich závodech si ceny vybírají závodníci sami podle pořadí umístění. Takže první si jde vybrat jako první ze všech cen, kdo se umístí jako druhý si jde vybírat jako druhý z cen a tak až do poslední ceny.

Jelikož se jedná o první ročník tohoto Kaprového závodu a přesně nevíme jak velká bude účast. Tak množství cen a se bude odvíjet od počtu účastníků závodu.

Bodování Ryb :1cm =1 bod, ulovením všech 7 bodovaných ryb získáte dalších 23 bodů za kompletní trojboj.

Pravidla: Závod probíhá pouze na svazových vodách mimopstruhových. Je potřeba ulovit 7 druhů vybraných ryb, co největší velikosti. Závod bude trvat 3 měsíce. Všechny úlovky budou online zveřejněny na Facebooku, a různých stránkách ovšem až po kontrole pořadatelem že jsou Fotky v pořádku a nepropaluji místo lovu. Buď z upraveným pozadím, nebo tak aby nebylo poznat lovné místo. Závodí se stylem chyť a pusť. A ryby se musí měří na podložce pro co nejšetrnější zacházení z rybou.

Jak fotit a dokumentovat ryby do závodu: ( Bod 1) : Po zaplacení startovného obdrží každý závodník speciální metr, na který přiloží ulovenou rybu a vedle metru přiloží platný rybářský lístek s datem a číslem revíru , udělá pár fotografií . ( Bod 2) : dále rybu zdokumentuje tak, že udělá krátké video, kde rybu pouští zpět do revíru,na videu musí být poznat revír kam rybu pouští zpět a natočí 360 stupňový pohled na revír, (to znamená po puštění ryby pokračuje v natáčení, udělá pohled mobilem na druhý břeh a natočí revír kolen dokola 360'). (Bod 3) : Po puštění ryby v telefonu najede na Google mapy, tam zmáčkne bod kde právě rybaří a udělá snímek obrazovky.
(Bod 4) Vše pošle do zprávy pořadateli a čeká na odpověď a schválení. Do zprávy nejdřív uvede - druh ryby a její délku, číslo a název revíru kde rybu ulovil. Přidá fotografie a video a vše zašle pouze pořadateli závodu !!! Do zprávy na speciální účet který nikdo jiný nevidí!!! Tyto informace nebu nikde jinde zveřejňovat slouží pouze pořádali k dokumentaci závodu a k vyhodnocení a schválení úlovků. Základem závodu je, aby se neprozrazovala rybářská místo a zůstala tak nadále utajeno veřejnosti a bylo nadále jen tajným místem pro závodící rybáře. Za porušení tohoto pravidla závodníkem bude diskvalifikace !!!!

Fotky veřejné : Které se objeví na Facebooku a různých stránkách, musí schválit pořadatel závodu !!! Až poté je můžete dál sdílet a zveřejňovat. Za hrubé porušení pravidel se považuje cokoliv kamkoliv vkládat bez souhlasu pořadatele, za nedodržení tohoto zásadního pravidla  bude závodník bezmilosti diskvalifikován, bez nároku na vrácení startovného. Závodník pořídí pár hezkých fotografií, kde bude na jedné jasně vidět délka úlovků na metru, a druhá bude se závodníkem a úlovkem nebo jen z úlovkem. Fotky nejprve zašle pořadateli závodu, který je musí schválit, popřípadě upravit. Až poté se dají vložit na Facebook do skupiny závodu - Kaprový trojboj

Při zjištění jakéhokoliv podvodu bude dotyčný závodník diskvalifikován a nemá nárok na vrácení startovného. Jelikož celý závod bude probíhat veřejně na Facebooku a budou zveřejňovány fotografie přihlášením do závodu souhlasí se zveřejněním Fotografií a všemi těmi věcmi kolem GDPR. Závod není žádným způsobem sponzorován, podporován ani spravován společností Facebook a nijak s ní nesouvisí. Společnost Facebook je kompletně osvobozena od závazků se závodem souvisejících.Pořadatel si vyhrazuje právo závod zrušit, pokud nebude naplněna kapacita , nebo nebude o závod zájem a vrátí startovné v plné výši. Pořadatel si vyhrazuje právo pozměnit pravidla během závodu pokud to okolnosti budou vyžadovat. Jako hrdý pořadatel slibuji, že nebudu nijak zneužívat informace získané během závodu.

Komu není cokoli jasné volejte kdykoliv rádi vše vysvětlíme. Další možnost jak si to vše ještě upřesnit a prohlédnou jak na to, je na stránkách www.onlinerybarskezavody.cz nebo na Facebooku ve skupině online rybářské závody. Kde jsou videa jak se měří a dokumentují úlovky a jak se posílají.

Přihlásit se můžete nejpozději do 13.února 2022 !!!!

Startovné : 2500,-

Kontakt: Filip Dušák
Telefon: 605 545 669
Email: pampaliny@centrum.cz

Všechny naše závody najdete na www.onlinerybarskezavody.cz

 

dizlektik fídža - Profil - 18.1.2022